Overige Producten 
Kabels 
Account  
Offerte voor bedrijven

Zaklamp

Zaklamp - Entac
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 9,29

Formaat en capaciteit van een zaklamp

Door de technologische groeispurt van de afgelopen jaren zijn zaklampen qua uiterlijk volledig getransformeerd. Vroeger was de lichtcapaciteit afhankelijk van het formaat lamp en voeding. Een model dat nu in uw handpalm past, kan verder en krachtiger schijnen dan de meeste forse uitvoeringen van enkele jaren terug. Dit maakt zaklampen veel handiger en makkelijker om mee te nemen. Denk aan een klein model aan uw sleutelbos, bijvoorbeeld als sleutelhanger. Heel erg handig als u het sleutelgat niet kunt vinden bij een slecht verlichte deur. Voor in en rondom het huis vindt u veel soorten in ons assortiment, de meeste daarvan hebben een LED lamp. Sterk in opmars is de oplaadbare zaklamp. U kunt deze bijvoorbeeld direct opladen via de sigarettenaansteker in uw auto, middels het stopcontact of door middel van USB.

LED uitstekende keuze

LED staat voor Light Emitting Diode en is een lampje dat we al jaren kennen van digitale wekkers of als fietslampen. Halogeenlampen zijn in feite nog steeds gloeilampen, maar worden wel veel warmer dan conventionele gloeilampen en LED verlichting. Een LED schijnwerper is tot 90% energiezuiniger dan een halogeen schijnwerper en kent ook nog eens een langere levensduur. LED producten zijn in het algemeen wel iets duurder in de aanschaf dan de andere modellen. Allekabels heeft om bovenstaande redenen voornamelijk LED zaklampen in haar assortiment.

Specifieke toepassingen

Voor outdooractiviteiten zijn hoofdlampen ideaal. Heel erg handig als u gaat rotsklimmen, kamperen in afgelegen gebieden of een verre reis maakt met uw zeilboot. Deze zaklampen zijn steeds voorzien van een sterke kunststof behuizing. Ze hebben clips of een band om de lamp te bevestigen, bijvoorbeeld aan een pet of hoed. De LED`s produceren een helder wit licht waarmee u in donkere ruimtes of ’s avonds veilig kunt bewegen. Diverse modellen kennen ook een knippermogelijkheid, handig als u even de aandacht wil trekken. Andere handige toepassingen voor de avonturier zijn bijvoorbeeld de lantaarn, heel erg handig voor bij uw kampeerplek. Ook zijn er uitvoeringen met een radiofunctie, hiermee kunt u een gezellige sfeer creëren op uw kampeerplek. Nachtlampen zijn tegenwoordig heel erg in, in ons assortiment vindt u ook een nachtlamp terug met een zaklamp functie. Daarnaast verkoopt Allekabels ook powerbanks om apparaten op te laden, die aangesloten kunnen worden op een USB aansluiting en afhankelijk van het model ook zijn uitgerust met een zaklampfunctie.

Accessoires voor uw zaklamp

Tegenwoordig zijn er ook handige accessoires beschikbaar die echt niet mogen ontbreken. Er is niets vervelender dan een zaklamp nodig hebben maar hem vervolgens niet kunnen vinden. Vaak ligt hij ergens tussen ander gereedschap. Met een wandklem voorkomt u dit probleem. Vindt uw klamp altijd op dezelfde plek terug met het plaatsen van een wandklem. Een andere frustratie is een zaklamp die het niet doet omdat de batterijen leeg zijn. In ons assortiment vindt u niet alleen alle benodigde batterijen terug voor uw zaklamp maar ook oplaadbare batterijen en andere handige accessoires zoals accupacks.