Kabelmof - Perel
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 5,29
Kabelmof - Brennenstuhl
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 5,29
Kabelmof - Brennenstuhl
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 8,49
Feestverlichting - Ophangbeugels - Konstsmide
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 5,29
Rode Gloeilamp E27 25 watt
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 2,19
Schaduwdoek - Perel
  • Kleur:
3-5 dagen levertijd
€ 39,99

Vele verschillende vormen verlichting voor feestelijke gelegenheden

Licht bepaalt in vele situaties de sfeer en dat geldt zeker voor feestverlichting. Voor elk thema hebben we de juiste verlichting voor u beschikbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze partyverlichting voor halloween of naar onze riante collectie feestverlichting kerst. Zoekt u een specifieke decoratie, bijvoorbeeld een piramide, een verlicht boeket bloemen of een ketting met verlichte ballen? Ook deze vindt u bij ons. Wel is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen functie en feest. Met alleen een slinger vol lampionnetjes redt u het niet als de rest van de tuin stikdonker is. We maken daarom een onderscheid tussen functionele verlichting en verlichting voor een feest. Bij partverlichting hoort ook altijd wel enige praktische verlichting. Overigens geldt ook het omgekeerde: u kunt ook binnenshuis prima behalve praktische- ook partyverlichting gebruiken om wat speelse accenten te zetten.

Feestverlichting binnen of buiten?

Bij Allekabels vindt u elders veel categorieën praktische verlichting zowel voor binnen als voor buiten. Hier vindt u een compleet assortiment partyverlichting online. Met deze vaak eenvoudige attributen tovert u elke ruimte in een handomdraai om in een mooi en sfeervol verlichte feestruimte. De meeste artikelen in ons assortiment zijn gemonteerd aan of in een lange kabel of slang. Dit is kostenbesparend omdat u over een bepaalde lengte in een keer feestverlichting buiten of binnen kunt plaatsen. Wel moet u altijd even rekening houden met de ophangpunten: waar kunt u de partyverlichting buiten of binnen bevestigen? Soms kunt u met tie wraps werken, soms met klemmen e.d. Let wel even op: er is verschil tussen feestverlichting binnen en buitenverlichting voor een feest. Feestverlichting binnen moet voldoen aan andere veiligheidseisen dan feestverlichting buiten.

Partyverlichting op batterij of partyverlichting op netstroom?

Al onze partyverlichting voldoet aan de door de overheid gestelde veiligheidseisen. Deze verschillen voor buiten en binnen. We hebben het dan met name over beveiliging tegen vocht en over de kwaliteit van de kabels en stroomvoorziening. Als u uw partyverlichting binnen op een vaste plek wilt gebruiken in de buurt van een stopcontact, dan kunt u gewoon producten op netvoeding gebruiken. Daarbij kunt u bij Allekabels zelfs kiezen voor partyverlichting op basis van de vertrouwde gloeilamp. Maar als u uw lichtjes regelmatig wilt verplaatsen of als u geen kabels in het zicht wilt hebben, kunt u bij ons terecht voor modellen op batterijen. Ook hier bieden wij een uitgebreid en divers assortiment aan. Handig is onze feestverlichting met timer, deze schakelt zich zelf uit thuis, op uw werk of tijdens uw feest wanneer u zelf niet (meer) aanwezig bent.

De voordelen van LED

Een flink gedeelte van ons assortiment aan partyverlichting bestaat uit LED feestverlichting. Deze verlichting is bijzonder zuinig ten opzichte van andere soorten. Dit is erg geschikt als de lichtjes de hele dag aan staan, bijvoorbeeld in zakelijke omgevingen zoals winkels en horeca. Concreet: LED is circa 8x energiezuiniger en gaat tot gemiddeld zo'n 40 à 50x langer mee dan traditionele feestverlichting. Hiermee komt de gemiddelde levensduur uit op zo'n 50.000 branduren. Een ander voordeel is dat feestverlichting LED niet warm wordt, waardoor het extra veilig is voor u, uw gezin en voor uw bezoekers. Een derde voordeel is dat de meeste LED lampen zo ontworpen zijn, dat ze bestaande verlichting kunnen vervangen. Dus ook als uw partyverlichting nog gloeilampen gebruikt, kunt u deze meestal vervangen door LED lichtbronnen. Ten slotte: LED partyverlichting is zeer betaalbaar.

Waar moet u verder op letten bij partyverlichting?

Er zijn nog enkele zaken waar u bij het online bestellen van partyverlichting op moet letten. Zo is de verlichte lengte vaak korter dan de lengte van het volledige snoer. Dat heeft er onder andere mee te maken dat je geen lampen aan het uiterste uiteinde van een snoer kunt monteren. Verder is er ook altijd een stukje kabel nodig dat met de voeding verbonden moet worden. Ook moet u altijd even checken waar de stroompunten zich bevinden waar u de partyverlichting aan wil koppelen. Komt u kabel tekort? Bestel dan samen met uw verlichting meteen wat verlengsnoeren op haspel mee, als u die niet in huis hebt. Alltijd handig voor feestverlichting buiten. Kijk altijd even op de betreffende productpagina naar de juiste specificaties. Ten slotte raden we u aan om samen met uw partyverlichting ook altijd wat reservelampjes te bestellen voor lampionketens en prikkabels.