Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor bedrijven

Wat doet een standby killer?

Een standby killer is zo langzamerhand een belangrijk apparaat voor het managen van uw energieverbruik. Elektronische apparaten die standby staan, zijn namelijk zogenoemde sluipverbruikers, onder meer op de werkplek en vooral ook in elk groot of klein huishouden. Al dit (kleine) energieverbruik samen kan behoorlijk in de papieren lopen. Door dit verbruik uit te schakelen met een standby killer kunt u dan ook veel geld besparen op uw energierekening. Een dergelijk apparaat zorgt ervoor dat televisies, beeldschermen, koffiezetapparaten en andere elektronische randapparatuur die normaal gesproken “aan de stroom blijven hangen”, toch geen stroom meer verbruiken. Dit ondanks dat het apparaat aangesloten blijft en u dus niet met kabels ligt te hannesen. Allekabels biedt u een breed assortiment standby killer stekkerdozen, voetschakelaars en andere varianten aan.

Stekker met afstandsbediening en tijdschakelaar

Een van de voordelen van een standby killer, behalve de reductie van energieverbruik, is het bedieningsgemak. U hoeft immers geen kabel meer vast of los te koppelen. Er zijn meerdere manieren om dit voor elkaar te krijgen. In het assortiment vind u standby killers met een afstandsbediening. Door deze stekker met afstandsbediening kunt u vanaf uw bank bijvoorbeeld lampen aan en uit schakelen. U kunt ook complete sets samenstellen van tot wel 16 losse killers die u met een en dezelfde afstandsbediening schakelt. We hebben ook modellen met tijdschakelaar. Standby killers op timer zijn in te stellen voor dagdelen maar ook op de minuut nauwkeurig. Natuurlijk houdt Allekabels ook rekening met uw kinderen, daarom zijn er ook types beschikbaar met kinderbeveiliging.

Enkelvoudige of meervoudige standby killer

Van enkelvoudige stekkerdoos met schakelaar tot een meervoudige stopcontact splitter met afstandsbediening: Allekabels biedt voor iedere situatie een gebruiksvriendelijke oplossing om stroom te besparen. U kunt in ons keuzemenu kiezen voor oplossingen rondom het aantal stopcontacten dat u nodig heeft. Dat betekent onder omstandigheden dat u nog steeds grote contactdozen op een onhandige of zichtbare plek heeft. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een combi van een standby killer met daarachter een stekkerdoos geschakeld die u uit zicht legt. Een andere oplossing is een complete set kleine standby killers met een centrale afstandsbediening. Als u niet kunt kiezen uit de alternatieven, neem gerust contact met ons op voor advies.

Outdoor killers

Er zijn standby killers beschikbaar voor zowel buiten en binnen. Heeft u verlichting in uw tuin of een watervalletje in uw vijver? Met een standby killer voor buiten kunt u deze gemakkelijk op een timer zetten. U ziet bij de specificaties van elk product of ze geschikt voor binnen en buiten zijn. Ten slotte hebben we ook nog een aantal modellen met extra functies. Zo hebben we een standby killer met USB poorten in ons assortiment. Verder hebben we de nodige varianten met voetschakelaar inclusief kinderbeveiliging. Een andere extra functie betreft de master slave voorziening, waarbij u de volgorde van uitschakelen kunt bepalen.