"
Overige Producten 
Kabels 
Account  
Offerte voor bedrijven

Sloten

Messing hangslot - ABUS
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 5,50
COMBINATIESLOT VOOR FIETS - Ø12mm - Perel
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 10,59
Slot voor brievenbus - Met sleuteltjes - Toolland
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 14,59
Universeel computerslot - Gembird
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 6,59
Universeel computerslot - Nedis
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 9,59
Universeel computerslot - Goobay
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 9,99
Slot ketting 10x600 mm - Silverline
3-5 dagen levertijd
€ 15,99

Veilig achter slot en grendel

Het geheim van een goede afsluiting is niet zozeer de wijze waarop het slot zijn werk doet. Van belang is vooral de sleutel: beveiligt het slot uw spullen met een of meer sleutels, met een cijfercombinatie of misschien zelfs elektronisch? Dat maakt een wereld van verschil. Voor de rest is het vooral zaak de beveiliging zo robuust mogelijk te maken. Een fietsslot, cijfer slot, beugelslot, kettingslot, kabelslot en hangslot doen dat door een stevige externe constructie. De enige uitzondering is het brievenbusslot.

Sleutels en cijfers

Het brievenbusslot bouwt u in. Bevestigingsmaterialen worden bijgeleverd en misschien bestelt u ook een sleutelhanger maar direct mee met uw brievenbusslot. Misschien zelfs eentje die zich meldt als u fluit. Zo raken de sleutels van uw brievenbusslot nooit meer zoek. Als u ze tenminste stevig aan de sleutelhanger bevestigt. Ook alle andere sloten in ons assortiment worden geleverd met (meerdere) sleutels, behalve eentje: het cijferslot kent geen sleutel. Een cijferslot ziet u in ons assortiment terug als fietsslot, maar ook als computerslot. Dit type sloten heeft vaak een beveiligingsindicator, die aangeeft of het al eerder is geopend, bijvoorbeeld door veiligheidspersoneel.

Fietsslot, beugelslot, kettingslot

Het fietsslot is er in vele uitvoeringen. U kunt kiezen tussen een kettingslot of een beugelslot als fietsslot. Het beugelslot is er ook in een uitvoering als beugelslot voor de motorfiets. U kunt natuurlijk voor de beveiliging van uw motorfiets ook kiezen voor een fietsslot met ketting.

Kabelslot

Een kettingslot en een kabelslot worden nog wel eens verwisseld. En toch is het doodeenvoudig: een kettingslot heeft een ketting en een kabelslot een kabel. De ketting herkent u vaak niet, omdat ze aan het oog wordt onttrokken door een stevige hoes, waardoor het op een kabel lijkt. En om het nog ingewikkelder te maken: een kettingslot kan ook een cijfermechanisme hebben. Het ligt er dus maar aan waar uw voorkeur naar uitgaat: wel of geen sleutels. Waar u bij een kettingslot en een kabelslot wel op moet letten, is de diameter van kabel of ketting en de lengte van de afsluiting. Vaak is het hoe dikker, hoe lastiger om door te knippen.