Prikkabel - Kaiser Martin
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 5,29
Prikkabel - EGB
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 6,39
Prikkabel - EGB
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 4,49
Gele Gloeilamp E27 25Watt
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 2,19

Van LED lichtslang tot lichtsnoer

Er zijn verschillende types lichtslangen, waaronder LED lichtslang en lichtsnoeren met andere soorten lampen. De traditionele versie slang is een flexibel snoer gemaakt van gekleurde kunststof, met daarin LED lampen of andere lampen die permanent branden. Inmiddels zijn er meerdere uitvoeringen, zoals de multicolor lichtslangen,. Verder zijn er snoeren voor binnen en lichtsnoeren voor buiten. Kijk op de betreffende productpagina of uw versie geschikt is voor buitengebruik.

Verschillende lengtes

Verlichte snoeren voor binnen en buiten zijn te koop in vele types en ook in verschillende lengtes. Waren de eerste versies nog niet echt heel lang, inmiddels zijn er modellen die 45 meter lang zijn en op een haspel geleverd worden. Zo kunt u hele straten verlichten met een serie lichtslangen. De verlichting kunt u verlengen of inkorten door ze te knippen. Het kunststof snoer kan per serie lampen worden geknipt, hoeveel lampen dat zijn verschilt per type slang. Dit staat op de productpagina van het lichtsnoer aangegeven. Hoeveel meter slang heeft u nodig? Welke kleur? Welke types zijn er? Allekabels helpt u graag verder.

Lichtslangen in alle kleuren

Dit soort verlichting is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Gebruikt u het als feestverlichting, dan kunt u feestelijke kleuren zoals een RGB lichtslang gebruiken. Voor halloween kunt u wat meer opvallende kleurcombinaties kiezen, zoals groen, geel en roze. Voor de kerstdagen zijn de kleuren warm wit, koud wit, rood en groen erg geschikt. Daarnaast zijn er nog veel andere kleuren beschikbaar, voor elke toepassing buiten of binnen.

Accessoires

Een van de handige kenmerken van lichtslangen is dat ze zo flexibel zijn. Niet alleen zijn ze buigzaam en kunnen dus in elke gewenste vorm worden gelegd. Ze zijn ook aan elkaar te koppelen. Om de verbindingen te leggen, heeft Allekabels koppelaccessoires, in haar assortiment. Zo is er een 2-weg koppelstuk, een 3-weg T-connector en een 4-weg X-connector. Verder is er een eindkap te koop. Gebruik lijm aan beide zijden van de connector om de verbinding waterdicht te maken. Om de lichtslang aan muur, plafond of reling en dergelijke te bevestigen, vindt u bij Allekabels handige sets van 20 montageclips.