Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor bedrijven

Laptop standaard

Opvouwbare en verstelbare laptop standaard

Laptophouders zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is er de verstelbare laptop standaard die altijd af te stellen is naar uw eigen wensen. Dit biedt daarom ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld met uw draagbare pc op de bank of in bed plaats te nemen, gezien dit altijd een risicovolle plek kan zijn wanneer u het apparaat plat neerlegt. Bovendien kan, voornamelijk door kussens en dekens, de warmte niet goed afgevoerd worden en dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Kijk altijd, voordat u de aanschaf doet, na welke afmetingen uw apparatuur heeft en welke laptop standaard hier het beste bij past. Bovendien zijn er ook enkele universele laptopstandaards die voor vrijwel elke computer geschikt zijn. De standaarden zijn beschikbaar vanaf 12 inch tot 22 inch.

Ergonomisch verantwoord

Een draagbare computer biedt voordelen, maar ook enkele nadelen. De meeste nadelen zijn van ergonomische aard. Door het ontwerp van het toestel gekoppeld aan het feit dat u hem overal kunt gebruiken, zit u al snel in een ongemakkelijke houding achter het apparaat. Doordat een houder ervoor zorgt dat u werkt in een comfortabele houding kunt u langer doorwerken zonder het oplopen van eventuele klachten. Door het gebruik van een ergonomische laptopstandaard kunt u dus in principe langer doorwerken. Het bevordert gelijktijdig uw werkprestaties. Door speciaal opvouwbare lichtgewicht uitvoeringen heeft u de mogelijkheid om uw laptophouder altijd en overal mee naar toe te nemen, zodat u op elk gewenst moment achter uw laptop kunt werken in een comfortabele houding.

Andere functies laptop standaard

Om het u het nog aangenamer te maken, bieden wij ook varianten met een draaibare plaat, een documenthouder en een ingebouwde USB-hub. Op deze manier bent u van alle gemakken voorzien. Let wel even op of deze laptop standaard met USB-hub geschikt is, in theorie is dat het geval voor laptops tot 19 inch en zijn kleiner. Draagbare computers hebben echter niet of nauwelijks dit formaat. Verder zijn er verschillende designs en kleuren waar u uit kunt kiezen, zodat uw standaard mooi bij uw apparatuur oogt.

Diverse types laptop standaard

Ten slotte zijn vele uitvoeringen zoals de opvouwbare laptop standaard voorzien van handige hulpfuncties, zodat ze optimaal geschikt zijn voor gebruik onderweg. Een andere opvallende variant is de verrijdbare laptop standaard. Deze is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en is op diverse manieren instelbaar. Soms is deze standaard voorzien van een extra plateau en is daarmee de ideale mobiele oplossing voor presentatieruimtes e.d.