Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor bedrijven

Print connector

PRINTCONNECTOR - MANNELIJK - 12 CONTACTEN - Velleman
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 0,39
PRINTCONNECTOR - MANNELIJK - 6 CONTACTEN - Velleman
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 0,29
SCHROEFKLEM, 3 POLEN, BLAUW - Velleman
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 0,89

Printconnector met een vrouwelijke aansluiting

Een printconnector kan met of zonder kabeltjes geleverd worden. De print connector dient veelal voor de voeding van een computer. De printconnector komt in allerlei uitvoeringen voor waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan een verschillend aantal draadjes. In veel gevallen dient één zijde gesoldeerd te worden om de printconnector te bevestigen maar er bestaan ook klemmetjes waarmee u deze vast kunt zetten zodat solderen niet nodig is. Ook voor een printconnector kunt u bij Allekabels terecht. We verkopen de complete connectoren inclusief kabels maar u kunt ook een los onderdeel aanschaffen indien dat alles is wat u nodig heeft. Voor een printconnector inclusief bedrading betaalt u slechts een klein aankoopbedrag want deze producten zijn niet zo duur in aanschaf. Zoekt u een print connector met een zogenaamde vrouwelijke aansluiting? Dan kunt u deze printconnector kopen bij Allekabels met een verschillend aantal draden. Dit varieert van een printconnector met minimaal 2 contacten tot maximaal 12 contacten. Daar tussenin vindt u ook connectoren met 3, 4, 5, 6, 8 of 10 contacten. Het voltage is voor al deze connectoren gelijk, namelijk 50 Volt.

Printconnector met een mannelijke aansluiting

Naast de vrouwelijke printconnector inclusief bekabeling kunt u ook kiezen voor een mannelijke variant. Dit is alleen de connector. Mocht u nog draden nodig hebben dan dient u deze daarbij los aan te schaffen. Als u bij Allekabels kiest voor deze variant dan kunt u deze ook kopen met een divers aantal aansluitingen. Bij de ‘gewone’ platte versie kunt u aan de ene kant een aantal pinnetjes terugvinden die perfect in de vrouwelijke versie van de printconnector passen. De andere kant van deze connector kunt u inpluggen in het gewenste apparaat en zo brengt u er een verbinding mee tot stand. Deze platte versie kan geleverd worden met 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 of 12 contacten zodat er altijd een aansluiting op de vrouwelijke variant mogelijk is. Soms wil het geval dat u een aansluiting maakt onder een bepaalde, vrij scherpe hoek. In dat geval kunt u ook kiezen voor een haakse printconnector. Bij dit model kunt u kiezen uit de volgende contacten: 2, 3, 4, 5, 6, 8 of 15 stuks. Twijfelt u over het aantal contacten, stel gerust uw vraag aan ons.

Kijk altijd goed wat u nodig heeft

Nagenoeg alle kabels zijn 20 centimeter lang maar er is ook een versie van 40 centimeter te koop. De bedrading is per stuk in een andere kleur gemaakt zodat u precies weet welke kleur u dient te gebruiken om het aan te sluiten. De kleuren staan ieder afzonderlijk voor een bepaald iets en worden altijd op dezelfde wijze aangesloten. Zo kan eenieder die een computer open maakt als er naar de printconnector gekeken wordt of deze wellicht vervangen wordt door een andere ook direct zien waar het probleem schuilt. Als u de draden niet goed aansluit, bestaat de kans dat het apparaat niet goed functioneert dus let erop dat dit altijd goed gebeurt maar ook dat u voor het juiste aantal draadjes kiest. Als u niet goed weet wat u nodig heeft kunt u altijd informatie inwinnen maar het is vooral wijsheid eerst uw computer of ander apparaat open te maken en te kijken wat er al in zit. Dan weet u namelijk ook meteen wat u nodig heeft. Omdat het aantal draadjes per apparaat kan verschillen kunt u ook de eigenschappen van uw apparaat raadplegen.

Per stuk of complete set aanschaffen

Bij de haakse types zorgt u ervoor dat de kabels op een dusdanige manier aangesloten worden dat deze een niet al te grote bocht hoeven te maken. Zeker als er weinig ruimte in het apparaat is, is dit aan te raden. Kabels waarmee u een scherpe bocht maakt breken in de regel sneller en makkelijker waardoor u kans loopt dat het apparaat niet meer (goed) functioneert. Om dan iedere keer opnieuw uw computer open te maken is niet handig. Als laatste product op het gebied van de printconnector kunt u bij Allekabels ook kiezen voor een complete printconnectorset met 4, 5, of 6 polen. Voor bepaalde connectoren geldt dat u deze per stuk kunt bestellen terwijl het voor andere alleen mogelijk is deze als een set met meer stuks aan te schaffen. Voor alle mogelijkheden kijkt u het beste eerst even op onze website. Wilt u meer printconnectoren ineens aanschaffen? Dan bent u bij Allekabels zeker aan het juiste adres. Zeker als u meer voor apparaten tegelijk een printconnector wilt vervangen is het wijs meer exemplaren tegelijk aan te schaffen.