Overige Producten 
Kabels 
Account  

Prikkabel

Prikkabel geschikt voor binnen en buiten

Onze prikkabels voldoen aan de IP44 veiligheidsnorm en zijn daarmee geschikt voor gebruik binnen en buiten. Zo kunt u het terras aankleden voor in de avonden, ook wanneer u een horecagelegenheid heeft. Ze kunnen tevens gebruikt worden als feestverlichting in een partytent wanneer u een evenement organiseert. In de winter kunt u ze gebruiken als kerstdecoratie. De prikkabel is dus een breed inzetbaar product. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Houdt bij uw keuze van lengte rekening met de ruimte of de oppervlakte die u wilt verlichten.

Fitting en dimmers

Qua fittingen heeft u de keuze uit E14 of E27. Het verschil tussen deze twee fittingen is dat de E27 fitting groter (27 mm) is dan de E14 fitting (14 mm). Naast het verschil in fittingen zijn sommige lampen in ons assortiment dimbaar en andere niet, let dus goed op bij het kiezen van de lampen die u op uw kabel wilt monteren. Met dimbare lampen kunt u zelf meer de sfeer bepalen op de locatie. Een prikkabel hoeft niet per se gebruikt te worden voor feesten maar kan ook als sfeerverlichting fungeren met kleuren als gebroken wit. Let er ook op dat sommige lampen niet vervangbaar zijn.

Prikkabel en LED-lampen

U kunt kiezen tussen een gloeilamp en LED prikkabel, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Omdat LED-prikkabelverlichting technisch gezien hetzelfde is als de duurzame LED-verlichting, zijn alle bekende voordelen van LED-verlichting ook van toepassing op verlichting via een prikkabel. Zo verbruiken LED-lampen gemiddeld slechts 1 watt. Bovendien gaan de lampjes bijna nooit stuk, waardoor u lang van de prikkabelverlichting kunt genieten. U houdt kortom bij het aanschaffen ook nog eens rekening met het milieu. Prikkabels zijn een duurzame en energiezuinige vorm van feestverlichting.

Accessoires

In het assortiment vindt u ook accessoires voor prikkabels. U kunt extra fittingen bij bestellen in de kleuren die u wenst. Er zijn ook handige accessoires voor het bevestigen van dit soort verlichtingl. Het is ook mogelijk om meerdere kabels aan elkaar te bevestigen. Zo bepaalt u zelf hoeveel lampen er in uw lichtslang komen, en op welke afstand van elkaar de lampen worden geplaatst. Om uw eigen prikkabel te maken heeft u behalve de kabel zelf ook diverse accessoires nodig, zoals een voeding, eindstuk en prikkabel fittingen. Afdichtmanchetten zijn ook beschikbaar om uw kabels veilig voor buitengebruik te maken.

Uw prikkabel online kopen

Een prikkabel koopt u online bij Allekabels. Of u nu verlichting voor buiten of binnen wilt kopen of een specifiek decoratief model, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een prikkabel of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie