Overige Producten 
Kabels 
Account  

Looplamp

Types looplamp

Vrijwel alle looplampen zijn voorzien van een accu. Zo’n oplaadbare looplamp is handig op plekken zonder vaste stroomvoorziening, of voor lange donkere gangen. Een dergelijke lamp met een stekker is juist geschikt voor donkere ruimtes waarin wel stroomvoorziening is, zodat de lamp niet tussendoor hoeft te worden opgeladen of halverwege een klus leeg raakt. Voor extra veiligheid zijn sommige looplampen voorzien van een metalen korf, om de lamp te beschermen tegen valschade. Daarbij maken wij een onderscheid tussen de uitvoering zonder standaard en een looplamp met standaard. Dit laatste type is een typische bouwlamp met een standaard en een handvat, zodat de lamp makkelijk verplaatst of opgeborgen kan worden. De ingebouwde lichtvoorziening kan zwenken en draaien, zodat precies de werklocatie verlicht kan worden. Ook de lampen met standaard zijn vrijwel allemaal voorzien van een accu.

Led looplamp

Als u een voorkeur heeft voor energiezuinige en duurzame producten, kunt u een keuze maken uit ons LED looplamp assortiment. Deze zijn iets duurder in de aanschaf, maar dit verdient u snel terug doordat ze energiezuiniger zijn en een langere levensduur hebben. Led verlichting is tot 80% energiezuiniger dan de traditionele gloeilamp verlichting. Daarnaast gaan led lampen gemiddeld zo'n 20x langer mee dan gloeilampen. Led-verlichting is onder andere zo energiezuinig, omdat er geen licht wordt omgezet in overbodige warmte. Dit betekent ook dat de lamp niet warm wordt wanneer deze een tijdje heeft gebrand, wat de veiligheid verhoogt. Niet meer per ongeluk de lamp aanraken en een vinger verbranden!

Verlengkabels

Als u een looplamp zonder accu gebruikt, of graag de lamp met accu op de stroom aangesloten wilt gebruiken, dan kan het gebeuren dat de stroomkabel niet lang genoeg is. Om toch het stopcontact te kunnen bereiken, kunt u gebruikmaken van één van onze veilige verlengkabels. Deze rubberen verlengkabels zijn spatwaterdicht of zelfs spuitwaterdicht en kunnen dus prima buiten gebruikt worden. Ook zijn de kabels geaard, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens een onweersbui. Met verlengkabels tot wel 50 meter lang, kunt u altijd wel een kabel vinden die lang genoeg is om de dichtbijzijnste stroomvoorziening te bereiken!