Overige Producten 
Kabels 
Account  

Bewegingsmelder

Bewegingsmelder: detectiebereik en hoek

Bewegings melders kunt u indelen in opbouw en inbouw bewegings melders. Om te bepalen of u een inbouw op opbouw bewegings melder nodig heeft, moet u eerst rekening houden met de factoren detectiebereik en detectiehoek. In kleinere ruimtes zoals de entree of overloop van een huis voldoet een bewegings melder van 6 meter. Heeft u een groter bereik nodig voor bijvoorbeeld uw bedrijf of tuin? Geen probleem, wij bieden ook bewegingsmelders met 12 meter bereik aan. Ook bieden wij bewegingsmelders aan met een detectiehoek van 120 tot 360 graden. Als u bepaald heeft wat het detectiebereik en detectiehoek van de bewegings melder is, kunt u kijken of u uw bewegings melder kunt inbouwen of dat u hem toch moet opbouwen.

Buitenlamp en lamp met bewegingsmelder buiten

U kunt bewegings melders binnen gebruiken. Deze dienen vaak het gemak: u beweegt, apparaat schakelt aan, klaar. Het voordeel van dit soort constructies is dat het apparaat ook vanzelf weer uitgeschakeld wordt wanneer u weer weg bent en dat verduurzaamt uw stroomgebruik behoorlijk. Wanneer u uw bewegings melders buiten gebruikt, komt behalve het gemak en duurzaamheid daar een derde factor bij: veiligheid. Een bewegingsmelder buiten schakelt een buitenlamp aan. Daardoor ziet u wanneer het donker is waar u loopt, maar het schrikt ook eventuele ongenode gasten af. Een buitenlamp daarentegen is aan of uit, ook wanneer er niet aangemelde bezoekers verschijnen. Een combi van buitenlamp en bewegingsmelder buiten verhoogt comfort én veiligheid.

Inbouw en opbouw

Een bewegings melder die wordt ingebouwd, is over het algemeen goed beschermd tegen omgevingsinvloeden. Niet alleen tegen beschadiging per ongeluk, maar ook tegen moedwillige beschadiging door een ongewenste bezoeker. Wij bieden zowel inbouw en opbouw varianten aan. Een inbouw bewegings melder is bijvoorbeeld de mooiste optie als u een nieuwbouwwoning heeft gehuurd of gekocht. Ook als u een verbouwing gaat uitvoeren, kunt u rekening houden met het inbouwen van een bewegings melder. Wilt u niet veel rotzooi maar een simpele oplossing? Kies dan voor een opbouw bewegingsmelder. Ook als u bewegings melders soms wilt verplaatsen, is een opbouw bewegings melder handiger.

Alarmsysteem

Wanneer u uw bewegingsmelder buiten voornamelijk als veiligheidsvoorziening gebruikt, kunt u ook eens kijken naar onze bewegingsmelder buiten die dienst doet als onderdeel van een alarmsysteem. Vaak zijn ze geschikt voor een of meer specifieke alarmsystemen. Daardoor zijn ze eenvoudig te koppelen. U kunt ze ook zo instellen dat huisdieren niet gedetecteerd worden, maar mensen wel. Bijna elke bewegingsmelder buiten werkt op batterijen. Let er bij het bestellen wel goed op dat u een bewegingsmelder kiest die geschikt is voor gebruik binnen dan wel kiest voor een bewegingsmelder buiten. Op elke specifieke productpagina ziet u dit toegelicht, plus de vermelding voor welk alarmsysteem de bewegingsmelder buiten geschikt is.

Uw bewegingsmelder online kopen

Een bewegings melder kopen doet u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een bewegings melder, buitenlamp met bewegingsmelder of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie