Kabels 
Overige Producten 
Account  

Coax Kabel


VorigeResultaten 1 tot 100 van totaal 141 productenVolgende

Waar moet u op letten bij een coax kabel?

Allekabels heeft een van de grootste assortimenten coax kabel in de Benelux. Een kabel kent immers ook vele verschillende kwaliteiten. Niet alleen kunnen de kernen van de coax kabels onderling nogal sterk verschillen, ook lengtes van de kabel plus soort en kwaliteit van de connectoren lopen nogal uiteen. Raadpleeg daarom altijd de productpagina voordat u bestelt. In één oogopslag ziet u welke kabeldiameter gebruikt is, bijvoorbeeld 4 mm of 7 mm doorsnede. Ook ziet u welk type en soms zelfs welk merk coax connector gebruikt is en of de kabel bijvoorbeeld een keurmerk zoals Kabel Keur draagt. Ook worden vaak de gebruikte materialen vermeld, bijvoorbeeld of de connector verguld is en soms de wijze van bevestiging van connectoren. Op die wijze vindt u bij ons altijd de juiste kabel.

Coax kabel: lengte en kleur

Kabels zijn bij ons verkrijgbaar in vrijwel alle maten. Onze kleinste coax kabel is precies 15 centimeter lang. Een veel verkochte kabel is de antennekabel 15 meter. Die hebben we in diverse uitvoeringen, onder andere met 90DB screening voor een perfect gebruik van digitale TV. Verder hebben we een ruim assortiment viervoudig afgeschermde coax kabel 120DB. Ook coax kabel 50 meter op rol is veelgevraagd. Verder verkopen we ook coax kabel los per meter en voor de echte die hard professionele kabel user hebben we natuurlijk ook coax kabel 500 meter op rol. Meestal is antenne kabel gewoon wit, maar soms hebben we ze met een kleurtje. Of coax kabel plat en extra dun, een kabelsoort die erg geschikt is voor sommige krappe ruimtes.

Coax connectoren

Vaak heeft u een bepaald type koppeling nodig. Bij elke kabel staat vermeld welke connectoren zijn gebruikt. Uiteraard of ze male of female zijn en recht of haaks. Ook het technisch type wordt vermeld bijvoorbeeld IEC, F-connector. U kunt natuurlijk ook losse F quick connectoren kopen, bijvoorbeeld wanneer u zelf uw coax kabel wilt samenstellen. Wilt u iets meer weten over een bepaalde kabel of coax connector? Klik dan even door op het betreffende product. Vaak staan daar nog handige tips vermeld, bijvoorbeeld of het een coax kabel met KabelKeur is. Ook is de afbeelding van het product een stuk groter en ziet u in een oogopslag of het bijvoorbeeld een haakse connector betreft. U kunt natuurlijk uw kabels ook doorlussen om zodoende uw verbinding te verlengen. Dat kan in dit geval met een meer zogenoemd coax koppelstukken die wij ook in ons assortiment hebben.

4G, UTP en 120 DB

U zult met regelmaat diverse technische afkortingen tegenkomen bij de productbeschrijvingen van elke kabel. Deze zijn rechtstreeks gekoppeld aan de prijs. Hoe beter afgeschermd de kabel en kwalitatief hoogwaardiger de connectoren, hoe duurder deze zal zijn. U kunt zich dan ook terecht afvragen of u wel een hele dure kabel nodig heeft. Onze tip: maak een lijstje van alle specificaties waarover de apparaten beschikken die u met de kabel wil aansluiten. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om een lange high end coax kabel aan te schaffen als u maar een bescheiden TV scherm heeft op anderhalve meter afstand. Koop dan een korte, voordelige coax kabel die in uw specifieke situatie net zo goed zijn werk doet als de dure variant.

Uw coax kabel online kopen

Een coax kabel of antennekabel koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een kabel of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie