"
Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor bedrijven

Smartphone en smartphone accessoires, groeiend assortiment

Mobiele communicatie veranderde in één klap toen Apple begin 2007 de iPhone introduceerde. De Amerikaanse fabrikant lanceerde de iPhone als eerste smartphone met een aanraakscherm. Het was inderdaad het eerste touchscreentoestel dat standaard uitgerust werd met applicaties (apps) waardoor we het apparaat voor veel meer zaken gingen gebruiken dan gangbaar was. Het assortiment aan apps en zeker ook smartphone accessoires groeit vanaf dat moment dan ook wekelijks. Daarbij komt dat fabrikanten bij de ontwikkeling van smartphone plus besturingssysteem veel aandacht besteden aan snelheid en gebruiksvriendelijkheid. De iPhone was speciaal ontworpen om met de vingers te bedienen, en veel functies die op de iPhone aanwezig waren, zijn tegenwoordig op versies van alle merken aanwezig. Met 3.5 inch was de eerste iPhone ook het toestel met het grootste scherm van dat moment. Snel na de introductie van de iPhone haakten de meeste andere fabrikanten aan bij het revolutionaire succes van Apple. Android werd de eerste grote tegenhanger van iOS omdat het voor elke fabrikant toegankelijk was. Op dit moment beheersen Android en iOS meer dan 99% van de totale markt, vertegenwoordigd door vele bekende (en onbekende merken).

Nooit meer een lege accu

Voor alle merken heeft Allekabels een variatie aan bijpassende kabels en smartphone accessoires. Als u bijvoorbeeld een snoer nodig hebt om op te laden, gegevens over te dragen naar uw pc of laptop, of uw smartphone met een TV wilt verbinden: in ons assortiment vindt u wat u zoekt. De verschillende aansluitingen die bij verschillende merken horen variëren enorm. Micro-USB voor de meeste Android-modellen, USB-C voor Samsung, en Lightning-kabels voor de nieuwere modellen iPhones zijn enige voorbeelden. Let dus goed op de connector die bij uw merk hoort. Ook adapters om uw toestel te kunnen opladen via gangbare stopcontacten zijn bij ons verkrijgbaar. Bent u regelmatig langere tijd niet in de buurt van een stopcontact en moet uw toestel toch altijd beschikbaar zijn? Neem dan een powerbank mee. Dit zijn draagbare accu’s waarmee u, afhankelijk van de capaciteit, uw smartphone een of meerdere keren kunt opladen. Als u dus nooit met een lege accu te maken wilt hebben bent u bij Allekabels aan het goede adres.

Alles voor optimale audio

Ook uw oren moeten natuurlijk niet achterblijven als u uw smartphone gebruikt. Aangezien veel mensen hun smartphone gebruiken als draagbare muziekspeler, verkopen wij een uitgebreid assortiment aan hoofdtelefoons: in-ear, on-ear en over-ear, bekabeld of draadloos met Bluetooth. De modellen in ons assortiment met noise-cancelling-technologie voor als u niet afgeleid wil worden zijn vaak handig bij mobiel gebruik. Ook Bluetooth-speakers waardoor u uw apparaat verandert in een stereo-installatie zijn bij Allekabels verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Docking-stations met speakers zitten eveneens in ons assortiment. Zo kunt u overal optimaal genieten van uw muziek. Daarnaast bevat ons assortiment een aantal bluetooth-headsets waar u moeiteloos mee kunt bellen tijdens het autorijden, of ongestoord kunt bellen tijdens een drukke werkdag. Kijk dus rond in de betreffende categorieën en vind het perfecte product voor uw mobiele audiobeleving.

Verdere smartphone accessoires

Alle smartphones hebben een scherm met veel glas aan de voorzijde en regelmatig is ook de achterzijde van fragiel materiaal. Dat betekent dat bij een val het toestel snel beschadigd kan raken. Daarnaast is het niet altijd handig het toestel in uw handen te houden als u het gebruikt. Tijdens het besturen van een auto of motor is het zelfs verboden, en ook op de fiets kan dat tot gevaarlijke situaties leiden. Het is dus verstandig om uw smartphone uit te breiden met enkele handige en veilige accessoires. Denk daarbij aan een goed hoesje of screenprotector, of een houder voor in de auto. De meeste modellen hebben ook plek voor een extra geheugenkaart. Zeker wanneer u het toestel veel gaat gebruiken voor het maken van foto’s en video’s is extra geheugenruimte bepaald geen overbodige luxe. Verder bevat ons assortiment verloopkabels voor verschillende merken en verschillende doeleinden. Ook popsockets die door het vergroten van grip en door een functie als standaard het gebruiksgemak van uw toestel vergroten zijn bij Allekabels verkrijgbaar. Daarnaast verkopen wij selfiesticks om makkelijk selfies te kunnen maken en VR-brillen voor mensen die zich volledig willen onderdompelen in een parallelle wereld. Klik hierboven op een categorie voor meer informatie over een bepaalde productgroep.

Nieuwe en oude merken

China en Korea spelen tegenwoordig een grote rol op de markt. In 2007 had nog bijna niemand van Samsung als smartphonemerk gehoord. Nu is het Koreaanse merk al enkele jaren wereldmarktleider. In Nederland wordt Samsung al jaren op de voet gevolgd door Apple. Het Chinese Huawei is in drie jaar tijd ook koploper geworden. Daarachter is het speelveld een verzameling van oude en nieuwe merken die voortdurend strijden om de overige 20% van de Nederlandse markt. Naast bekenden als Sony, LG, HTC en Motorola duiken ook (nieuwe) namen als OnePlus, Alcatel, Wiko, Xiaomi, Lenovo, Acer en Asus op. Het voorspellen van de toekomst op de smartphonemarkt is altijd een beetje koffiedik kijken. Daarnaast hebben sommige fabrikanten de afgelopen jaren al het een en ander geprobeerd om de toestellen nog slimmer en gebruiksvriendelijker te maken.

Smartphone accessoires en toebehoren koopt u bij Allekabels.nl

U vindt in onze shop een wijde variatie aan kabels en smartphone accessoires. Indien op voorraad en voor 22:00 uur besteld hebt u ze morgen al in huis. Hebt u nog vragen over onze producten of een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zitten elke dag tot 21:00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij de keuze voor een product.