Kabels 
Overige Producten 
Account  

Beamer Beugel

Kies de juiste beamerbeugel

Om een beugel te selecteren die bij uw beamer past, kijkt u eerst naar het type aansluiting dat uw beamer heeft voor montage. Er zijn namelijk modellen die op 3 punten vastgezet worden aan de beugel, maar er bestaan ook modellen die 4 bevestigingspunten hebben. Het is vervolgens aan u de keuze of het ophangsysteem aan de muur of aan het plafond bevestigd gaat worden. De meest gangbare variant voor een beamer is een plafondbeugel. Deze modellen zijn vaak 360 graden te draaien, waardoor ze in de hele ruimte ingezet kunnen worden. Met een muurbeugel heeft u minder vrijheid.

Maximale belasting beamerbeugel

Elke beugel is geschikt voor een bepaalde categorie beamers. Beamers zijn er in alle soorten en maten, het aanbod verandert meerdere keren per jaar. Waar u met name op moet letten in verband met het kiezen van de juiste beugel is het gewicht van de beamer. Voor het gemak hebben wij onze beamerbeugels ingedeeld in 3 categorieën, gesorteerd op belastbaar gewicht: beamerbeugels belastbaar tot 10 kg, beamerbeugels belastbaar tot 15 kg en beamerbeugels belastbaar tot 20 kg.

De beamer bevestigen

De meeste beugels zoals beamer plafondbeugels. worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en montagehandleiding. Na het bepalen van de locatie aan het plafond, kunt u aan de hand van de beschrijving gemakkelijk de beugel zelf installeren. Ongeacht de keuze voor type bevestigng, blijven de snoeren in principe meestal zichtbaar. De meeste beamerbeugels hebben daarom een intern kabelmanagementsysteem, waarmee u de snoeren direct uit het zicht wegbergt. Heeft uw model niet zo’n kabelsysteem? Dan kunt u kabels gemakkelijk weg werken met een losse kabelgoot.

Houd rekening met uw interieur

De twee bevestigingsmethodes die het meest worden gebruikt zijn: bevestiging aan de wand en bevestiging aan het plafond. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om uw beamer op een kast of een losse staander te zetten, maar erg elegant staat het niet. Dit soort apparatuur heeft de laatste jaren enorme sprongen gemaakt op het gebied van technologie en innovatief design. Waar apparaten als beamer en TV ooit louter als functionele producten werden beschouwd, zijn ze tegenwoordig onderdeel van het interieur. Daar hoort een fraaie beamerbeugel of TV steun inmiddels bij.

Uw beamerbeugel online kopen

Een beamerbeugel koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een beamerbeugel of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie