Overige Producten 
Kabels 
Account  

Wandklok

Wandklokken; waar moet u op letten?

Frappant genoeg is sinds jaar en dag het standaard ronde model dat we allemaal wel kennen van kantoor of andere bedrijfsruimtes het best verkocht model. Dat zal er wel mee te maken hebben dat in bedrijfsmatige omgevingen veelal alles nog steeds “op tijd” moet. Het gaat zelfs zo ver dat de associatie van veel mensen bij “wandklok” dit typische model klokken vast in ons geheugen is verankerd. Zelfs met een vaste diameter, die blijkt namelijk in onze perceptie steeds tussen de 20 en 30 cm te liggen. We hebben deze standaard ronde wandklok dan ook in vele uitvoeringen. Daarnaast hebben we echter allerlei fantasiemodellen, die u vooral in het interieur thuis aantreft.

Analoog of digitaal?

Veel van de hiervoor genoemde typische ronde modellen zijn analoog. Dit betekent in dit geval dat de tijdsaanduiding plaatsvindt via wijzers. Digitale wandklokken geven de tijdsaanduiding weer via een digitaal display. Vrijwel steeds betreft het dan een LED display. De vormgeving is dan al een stuk strakker en moderner. Overigens kunt u ook een digitale ronde wandklok krijgen met de favoriete diameter tussen de 20 en 30 cm. Best of both worlds. Digitale types, zeker de uitvoering met projector, zijn meestal wandklokken op netvoeding. Bijna alle andere producten werken op batterijen.

Design

Behalve de ronde wandklok en de hippe digitale uitvoering in alle varianten, hebben we nog een aantal bijzondere design klokken in ons assortiment. We noemen er enkele. Ten eerste de iets minder bekende stickerklok. Met behulp van die bijgeleverde stickers maakt u maatwerk van dit type. Erg handig als cadeau of voor een bedrijfsklok met eigen logo e.d. Verder kunt bij ons een kinderklok kopen. Veelal het bekende ronde model maar dan met print die thuishoort in de belevingswereld van de kids. En tot slot maken we u nog attent op een extra functie die menige wandklok omtovert in een tafelmodel klok. Steeds vaker heeft het product namelijk een standaardje waardoor hij rechtop kan blijven staan. Je moet er maar op komen …

Extra functies

In de loop der tijden is de wandklok voorzien van de nodige extra functies naast het aangeven van de tijd. Zo bijvoorbeeld het hiervoor genoemde standaardje. Verder kennen wij de klok met thermometer, met hygrometer of met kalenderfunctie. De projectorfunctie bij de moderne wandklok hadden we hiervoor al genoemd. Verder hebben we producten met meerdere tijdsweergaves, weergave van de maandfase, automatische tijdsaanpassing en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het handigste is als u gewoon even de tijd neemt en op uw gemak door ons assortiment wandklokken snuffelt. U kunt bij ons beslist die wandklok kopen die precies is wat u zoekt, met functies waaraan u wellicht zelf nog niet had gedacht.

Uw wandklok online kopen

Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een product of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie