Overige Producten 
Kabels 
Account  

Pincet

Verzending na 3-4 werkdagen
€ 6,99
Verzending na 3-4 werkdagen

Hoe werkt een pincet?

Door de verende opening tussen de twee delen kunt u de bladen van een pincet heel precies naar elkaar toeknijpen. Het geheel bootst duim en wijsvinger na en je kunt er in feite dezelfde dingen mee doen, maar dan veel preciezer. Voor zeer fijne montagewerken zijn diverse kenmerken van dit stuk handgereedschap bijzonder handig. Ga naar de specifieke productpagina en selecteer op extra fijne of sikkelvormige punten, gladde grijpvlakken en roestvrij of antimagnetisch materiaal. Ook kunt u kiezen voor ontspiegelend of gematteerd materiaal, uitvoering in chroom-/nikkelstaal en voor gematteerde grijpvlakken voor optimale houvast .

Vormen voor alle denkbare klussen

Voor wat betreft de vorm van het pincet, zijn er veel opties. Logisch ook, elke precisieklus vergt een andere vorm. Zo zijn er platte en haakse modellen. Ook kunt u kiezen voor een kruispincet, een puntpincet, een gebogen of een lepelpincet. Gebruikt u pincetten voor veel uiteenlopende klussen, is het wellicht handig om meteen maar een of meer sets te kiezen met verschillende soorten pincetten in een handige opbergtas. Allekabels heeft een ruime keuze in dit soort sets.

Geïsoleerd en antistatisch

Pincetten zijn al oeroud en werden ooit gemaakt uit hout, beenderen en hoorns. Het eerste metalen typetje dateert uit het bronzen tijdperk. Inmiddels zijn we gelukkig een flink stuk verder en zijn pincetten vervaardigd uit materialen die wel tegen een stootje kunnen. Ook hebben ze diverse eigenschappen die goed van pas komen bij sommige precisieklussen. Zo kunnen pincetten vervaardigd zijn van materiaal dat roestvrij en geïsoleerd is. Verder kunnen ze antistatisch en antimagnetisch zijn.

Bijzondere modellen pincet

Allekabels heeft diverse modellen pincet in haar assortiment die geschikt zijn voor specifieke precisieklussen. Zo is er onder meer een testpincet voor SMD componenten. Geschikt dus voor 24 Volt. Ook is er een bijzonder licht pincet met vergrootglas te koop. De gemiddelde postzegelverzamelaar kan er prima mee uit de voeten, maar ook voor fijn elektrowerk is dit instrument geschikt. Uiteraard kunt u ook dit model pincet via Allekabels kopen.

Uw pincet online kopen

Een pincet koopt u online bij Allekabels. Of u nu een pincet voor uw hobby of een professioneel exemplaar zoekt, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een pincet of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.