"

Waar moet u op letten bij een led kaars?

Het grootste voordeel van een dergelijke kaars is natuurlijk dat het de meest veilige manier is om kaarsen te 'branden' in uw woning. U kunt met een gerust hart een afwasje doen in de keuken terwijl de led kaarsen branden in de woonkamer. Door gebruik van de beste materialen en nauwkeurige afwerkingen lijken deze kaarsen ook nog eens levensecht en dat terwijl de kaars gewoon op batterijen werkt. Ideaal dus wanneer u op zoek bent naar een goede vervanger voor fysieke kaarsen. Om een sfeervol licht te maken in uw woning moet u letten op de grootte van de kaars. In sommige gevallen is het mooier om te kiezen voor meerdere kleine kaarsen dan voor veel van groot formaat. Licht is zeer bepalend voor de algehele sfeer, dus let ook op de sterkte van het licht. Gelukkig zijn led kaarsen erop gemaakt om te zorgen voor gezelligheid en om warmte te creëren, dus u zult niet zo snel een dergelijke kaars vinden die ontzettend fel licht heeft. Allekabels.nl biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten lichtsterktes.

Verschillende kleuren licht

Juist omdat een led kaars zoveel mogelijk een echte kaars wil nabootsen wat betreft licht en het gevoel dat u erbij krijgt (sfeer, warmte, gezelligheid, thuiskomen) kunt u kiezen uit verschillende soorten licht. Wilt u bijvoorbeeld een meer koele ambiance maken? Kies dan voor een led kaars met wit licht. U vindt echter bij Allekabels.nl meer van dit soort kaarsen met wat warmer licht, zoals geel, warm wit, multicolor of zelfs rood. U kunt er tevens voor kiezen om deze sfeerlichten buiten te plaatsen. Denk er maar eens over na: lange zomeravonden met vrienden en/of familie onder het genot van wat lekkers te eten en te drinken. Een led kaars hoeft u niet te vervangen wanneer deze op is en zorgt ervoor dat je in alle veiligheid aan tafel kunt schuiven. Hierdoor is deze kaars ook goed geschikt voor families met kinderen. De kaars wordt namelijk nooit heet en kan daardoor gewoon worden aangeraakt. Wanneer u de kaars buiten plaatst, moet u er wel op letten dat u deze niet in de volle zon neerzet in verband met het smelten van de kaars. Wat dat betreft is het product hetzelfde als een daadwerkelijke kaars!

Led kaars met afstandsbediening

In de webshop van Allekabels.nl vindt u allerlei soorten led kaarsen in verschillende vormen, kleuren en maten. Het leuke aan een kaars op batterijen zoals deze, is dat u sommige types kunt “besturen” met een afstandsbediening. Een led kaars met afstandsbediening is handig wanneer u op afstand de kleur van de kaars wilt veranderen of wanneer u in één keer meerdere kaarsen tegelijk wilt aanzetten. Natuurlijk zit er ook altijd een aan- en uitschakelaar aan de onderkant van de kaars waarmee u de kaars aan en uit kunt zetten. Op die manier kunt u genieten van uw kaarsjes wanneer u dat wilt! Het grootste verschil tussen een led uitvoering en een gewone wassen kaars is de brandtijd. Gewone kaarsen hebben een x aantal branduren waarbij u, wanneer u vaak kaarsen brandt, regelmatig een volledige nieuwe aan moet steken. Bij een led kaars is dit niet het geval: omdat deze variant op batterijen werkt. Een led kaars kan gemiddeld al 25.000 uren branden! Hierdoor weet u zeker dat u ze langere tijd kunt gebruiken. Allekabels.nl geeft u nauwkeurige informatie bij ieder product in de webshop, ook wat betreft brandtijd.

Led kaars, nog meer varianten

Naast een op afstand bedienbare kaars kunt u in de webshop terecht voor een led kaars met timer, een led kaars met bewegende vlam of een led kaars oplaadbaar. In de oplaadbare variant zit een accu die u gemakkelijk kunt opladen. In alle overige kaarsen moeten 2x AA batterijen of 3x AAA batterijen. Bij de productomschrijving leest u welke en hoeveel batterijen er precies in moeten. Er zijn zoveel verschillende varianten met ieder eigen voordelen, dat er zeker wel iets voor u bij moet zitten bij Allekabels.nl. Vandaag de dag worden kaarsen steeds vaker ingewisseld voor led modellen, kaarslampen en meer. Is het ook voor u de tijd om over te stappen op deze veilige variant van de kaars? Neem dan een kijkje in de webshop. Tip: een led kaars is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook het perfecte cadeau voor een vriend of vriendin, je moeder, een kennis en ga zo maar door. Juist omdat er zoveel verschillende varianten zijn past een led kaars in ieder soort interieur.