Overige Producten 
Kabels 
Account  
Offerte voor bedrijven

Led gadgets

LED boeklamp - Varta
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 8,49
Soldeerset - Whadda
3-5 dagen levertijd
€ 59,99

LED gadgets, wat kunt u ermee?

De term gadget (zeg maar: een aardigheidje) is een beetje misleidend. Er zitten namelijk meerdere facetten aan een dergelijk product. Een gadget wordt vaak gekocht als impulsaankoop of omdat het een rage of een trend is. Het kan ook zijn dat u iemand met iets aparts wilt verrassen of het als een “wanna have” als promotieartikel voor uw bedrijf wilt gebruiken. Ongeacht wat ook de reden van aankoop is, LED gadgets zijn meestal niet alleen leuk maar ook handig. Als goedkoop consumenten elektronicaproduct zijn gadgets met ledlampjes gewild. Gadgets kopen wordt daarnaast met de dag ook steeds makkelijker. Vond u ze vroeger alleen in cadeauwinkels en in koopjesmanden bij warenhuizen, doe-het-zelfzaken, supermarkten en benzinestations, dankzij het internet bestelt u tegenwoordig gewoon gadgets wanneer en waar u maar wilt. Online LED gadgets kopen is ten eerste veel makkelijker dan in een fysieke winkel en ten tweede zijn online gadgets veel goedkoper. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar grotere aantallen LED gadgets, om deze later te laten bedrukken met een ludieke tekst of uw bedrijfslogo, is een online store vaak de aangewezen plaats.

Waar let u op bij de aankoop van gadgets met ledverlichting?

LED gadgets zijn slim ontworpen artikelen die, naast dat ze leuk zijn, ook functioneel zijn. Bij de aankoop van zo'n gizmo met ledlampjes let u er daarom op dat ze voldoet aan dat wat u ervan verlangt. Zo is een ledzaklampje voor aan uw sleutelhanger hartstikke handig als u regelmatig in het donker thuiskomt en geen verlichting in het portiek hebt. Nog zo'n makkelijke LED gadget is een handlampje met 6 of 24 leds. Een klein bolletje dat u eenvoudig met de ingebouwde magneet ergens aan vastkleeft en wat de lichtsterkte geeft van een flinke zaklamp. Bij de onderzetters en ijsemmers met ledverlichting staat misschien de functionaliteit niet voorop, maar u brengt er 's avonds op de tuintafel wel wat sjeu mee in het gezelschap. Geen gedoe met windlichtjes en kaarsen die telkens uitwaaien of een penetrante lampenolielucht verspreiden, maar veilige, telkens opnieuw bruikbare LED gadgets.

4 redenen om een LED gadget te kopen

Omdat we graag trendsetter zijn, geven we 5 voorbeelden wat een led gadget zo speciaal maakt.

  • U bent graag overal de eerste mee. Wanneer u altijd iemand bent die graag iets hebt voordat al uw vrienden het hebben, zijn nieuwe gadgets met van die leuke ledlampjes erin natuurlijk perfect om mee uit te pakken.
  • U wilt niet achterblijven bij de rest. Al uw vrienden hebben inmiddels een van die leuke LED gadgets die eenvoudig aan de laptop in te pluggen zijn. Een lampje voor op het toetsenbord of zo'n miniventilatortje met ledklokje bijvoorbeeld.
  • Gewoon voor de fun Een reden die we allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat hebbedingetjes met een ledlichtje erin gewoon fun zijn. Hoe leuk kunt u de kat achter een lichtpuntje laten rennen of wat een goed gevoel geeft het als u er een ander mee aan het lachen kan maken.
  • Zelfverwennerij Soms moét u voor je gevoel iets kopen. Gewoon omdat u zich dan lekkerder voelt. Een gadget is dan een perfect object. Niet te duur, leuk en negen van de tien keer nog functioneel ook.

Wat maakt een gadget met ledlampje tot een wannahave

Wie koopt er eigenlijk allemaal led gadgets. Is dat vooral de jeugd of maakt leeftijd geen verschil? Hoe oud u ook bent en in welke richting uw hobby's of interesses ook gaan, tot een LED gadget voelen we ons allemaal aangetrokken. Is het niet om het sprookjesachtige effect dat kerstversiering met ledlicht teweegbrengt of het stoere van gekleurde dashboardverlichting, dan is het wel om de functionaliteit. Zo'n ledbol met magneet of ophanghaak is toch wel erg handig bij een reparatie in een donker hoekje of voor een extra lichtje op een ander minuscuul werkje dat u onder handen hebt. Hoe vaak zitten we immers niet met een gewone lamp in onze eigen schaduw te werken? Ledlampjes gebruiken verder weinig stroom. LED gadgets zijn er daarom zowel met een batterijtje als met een zonnecelletje. Net als met gewone ledverlichting hebben de ledlampjes in de LED gadgets dezelfde levensduur van gemiddeld zo'n 50.000 branduren. Dit soort gadgets met ledverlichting zijn dus eigenlijk functionele gebruiksvoorwerpen.