Kabels 
Overige Producten 
Account  

Bluetooth Oordopjes

Bluetooth oordopjes en oortjes

Bluetooth oordopjes worden meestal in beide oren gestoken, nadat ze gekoppeld zijn met een apparaat dat bluetooth ondersteunt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een smartphone of aan een computer. Soms is het echter handiger om slechts één oor te bedekken, bijvoorbeeld wanneer u wilt bellen in de auto. Dan is een bluetooth headset de betere oplossing. Op de headset zitten knoppen om bijvoorbeeld het volume aan te passen. Er zijn echter meer opties zoals u hierna leest.

Microfoon en koppelbaarheid

Om gesprekken te kunnen voeren, is een oortje met microfoon nodig. Al onze bluetooth oordopjes en headsets zijn voorzien van een ingebouwde microfoon. Zo kunnen ze ook gebruikt worden voor Skype of andere chatmogelijkheden. Een andere handige functie is het gelijktijdig koppelen van meerdere apparaten met bijvoorbeeld uw telefoon. Dat is handig voor het voeren van gesprekken met meer dan 2 personen en voor het samen beluisteren van muziek.

Bereik en voeding

Een belangrijke eigenschap van een bluetooth headset waarmee u rekening moet houden is het bereik. Om gesprekken in de auto te voeren, zijn bluetooth oordopjes met een bereik van 10 meter ruim voldoende. Echter, werkt u in een groot pand en wilt u gesprekken voeren met collega's of klanten terwijl u bijvoorbeeld in het magazijn iets moet opzoeken, dan kan een bereik van 10 meter te kort zijn. Daarom bieden wij ook bluetooth oordopjes aan met een bereik tot 100 meter. Ook de voeding van een headset is van belang, onder meer voor de gebruiksduur. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen conversatietijd en standby-tijd. Op elke afzonderlijke productpagina staan deze gegevens overzichtelijk vermeld.

Merken bluetooth oordopjes

Allekabels heeft een aantal merken in haar assortiment, waarvan bepaalde modellen bluetooth oordopjes specifieke eigenschappen hebben. Zo is er een type Jabra bluetooth oortje dat een opvallend goede basweergave kent en stof- en waterbestendig is. Mr Handsfree heeft een behoorlijk compleet model dat ook nog eens prijstechnisch interessant is. White diamonds kent door haar vormgeving en afwerking met Swarovski kristallen veel liefhebbers. Ten slotte zijn de Plantronics bluetooth oortjes een kwalitatief hoogwaardig model met meerdere mics, die een ruisvrij signaal mogelijk maken zonder omgevingsgeluid. Al naar gelang de eisen die u stelt aan uw bluetooth headset, heeft Allekabels het juiste model in haar assortiment.

Online bluetooth oordopjes kopen

Een bluetooth headset koopt u online bij Allekabels. Of u nu een bluetooth oordopjes wilt kopen of een draadloze set zoekt die u op een enkel oor kunt klemmen, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u hem morgen al in huis! Heeft u nog vragen over bluetooth oordopjes of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie