Kabels 
Overige Producten 
Account  

Bluetooth Headset

Bluetooth headsets, oortjes en oordopjes

Er zijn verschillende soorten headsets. Afhankelijk van de activiteit waarbij u graag draadloos uw audio ontvangt, wilt u juist een grote headset of een klein oordopje aan één of twee oren. Bijvoorbeeld stevige oordoppen voor tijdens het sporten, of om handsfree te kunnen bellen tijdens het autorijden. Of misschien gewoon voor thuis, om kabelloos muziek te kunnen luisteren. Daarom biedt Allekabels een variërend assortiment aan hoofdtelefoons met Bluetooth-verbinding. Wij onderscheiden drie types:

Bluetooth headset

Een Bluetooth headset is een klassieke hoofdtelefoon voor op of over beide oren, die dankzij Bluetooth draadloos verbonden kan worden aan bijvoorbeeld een pc. Binnen de headsets zijn er over ear headsets en on ear headsets. Zoals de naam al zegt, gaan de over ear headsets volledig over de oren, zodat zoveel mogelijk geluid van buitenaf wordt afgesloten. De on ear headsets zitten bovenop de oren, en laten dus meer ruimte vrij. Al onze headsets hebben een ingebouwde microfoon, zodat de headsets ook gebruikt kunnen worden voor Skype of andere chatdiensten. Dankzij een Bluetooth headset kunt u gamen, werken of fietsen en lopen zonder dat u een kabel vast heeft zitten in uw computer of telefoon. Geen gestruikel en veel bewegingsvrijheid! Bent u veel onderweg, dan zijn er ook nog opvouwbare varianten, voor extra opberggemak.

Bluetooth oortje

Een Bluetooth oortje werkt met hetzelfde draadloze principe als de headset, maar bestaat uit één oortje, in plaats van twee. Deze worden voornamelijk gebruikt als carkit, zodat u niet wordt afgesloten van alle omgevingsgeluiden tijdens het handsfree bellen. Ook kan dit handig zijn voor telefoongesprekken op kantoor of tijdens het lopen: altijd één oor vrijhouden voor andere geluiden. Dit is zowel in de auto als te voet extra veilig in het verkeer. Het oortje wordt eenvoudig om uw oor bevestigd en is voorzien van knoppen, bijvoorbeeld om het volume aan te passen of om gesprekken aan te nemen en te beëindigen.

Bluetooth oordopjes

Als laatste zijn er Bluetooth oordopjes. Deze zijn ideaal voor bijvoorbeeld tijdens het sporten, zoals hardlopen of wielrennen. De oordopjes zijn aan elkaar gekoppeld via een koord dat om uw nek kan worden gelegd, en de headset wordt via Bluetooth draadloos verbonden met uw apparaat. Deze draadloze oordopjes zijn voorzien van een accu, die kan worden opgeladen via USB. Zo kunt u veilig muziek luisteren onderweg of in de sportschool, zonder in de knoei te komen met lange kabels.

Draadloos en bekabeld

Kiest u liever zelf of u uw Bluetooth headset draadloos wilt aansluiten, of met een kabel? Dan kunt u gaan voor een headset met een 3.5 mm jack-aansluiting. Zo kunt u de headset gebruiken met apparaten die Bluetooth ondersteunen, maar ook met apparaten zonder Bluetooth, maar wel met een aux-aansluiting. Dankzij de NFC-ondersteuning bij veel headsets, maakt u supersnel verbinding met uw smartphone. Deze Near Field Communication zorgt ervoor dat u uw apparaat slechts in de buurt van de headset moet houden om verbinding te maken, in plaats van de ouderwetse verbindingswijze.

Online een Bluetooth headset kopen?

Een Bluetooth headset koopt u online bij Allekabels. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u hem morgen al in huis! Heeft u nog vragen over carkits of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar!

Klantenservice & Informatie