Overige Producten 
Kabels 
Account  

Sloten

Verzending na 3-4 werkdagen
€ 14,99
Verzending na 3-4 werkdagen

Gerelateerde Categorieën

Veilig achter slot en grendel

Het geheim van een goed slot is niet zozeer de wijze waarop het slot zijn werk doet. Van belang is vooral de sleutel: beveiligt het slot uw spullen met een of meer sleutels, met een cijfercombinatie of misschien zelfs elektronisch? Dat maakt een wereld van verschil. Voor de rest is het vooral zaak de beveiliging zo robuust mogelijk te maken. Een fietsslot, cijfer slot, beugelslot, kettingslot, kabelslot en hangslot doen dat door een stevige externe constructie. De enige uitzondering is het brievenbusslot.

Sleutels en cijfers

Het brievenbusslot bouwt u dus in. Bevestigingsmaterialen worden bijgeleverd en misschien bestelt u ook een sleutelhanger maar direct mee met uw brievenbusslot. Misschien zelfs eentje die zich meldt als u fluit. Zo raken de sleutels van uw brievenbusslot nooit meer zoek. Als u ze tenminste stevig aan de sleutelhanger bevestigt. Ook alle andere sloten in ons assortiment worden geleverd met (meerdere) sleutels, behalve eentje: het cijfer slot kent geen sleutel. Een cijferslot ziet u in ons assortiment terug als fietsslot, maar ook als computerslot. Dit type sloten heeft vaak een beveiligingsindicator, die aangeeft of het slot eerder is geopend, bijvoorbeeld door veiligheidspersoneel. Elders op deze website vindt u een uitgebreide selectie van deze laatste categorie.

Fietsslot, beugelslot, kettingslot

Het fietsslot is al vele jaren de ultieme uitdaging voor enkele speciale doelgroepen met een voorkeur voor illegale activiteiten, zoals bijvoorbeeld de uitwonende student. Fietsslot met cijfers of sleutels, een goede tang helpt de student in nood snel aan een stalen ros. Echter: u kunt het een potentiële illegale fietsenlener ook lastig maken, door bijvoorbeeld te kiezen voor een stevig stalen fietsslot. De slotenknipper in kwestie heeft dan toch al snel een dagabonnement op de sportschool nodig, wil hij daar doorheen komen. U kunt kiezen tussen een kettingslot of een beugelslot als fietsslot. Het beugelslot is er ook in een uitvoering als beugelslot voor de motorfiets. U kunt natuurlijk voor de beveiliging van uw motorfiets ook kiezen voor een fietsslot met ketting.

Kabelslot

Een kettingslot en een kabelslot worden nog wel eens verwisseld. En toch is het doodeenvoudig: een kettingslot heeft een ketting en een kabelslot een kabel. De ketting herkent u vaak niet, omdat ze aan het oog wordt onttrokken door een stevige hoes, waardoor het op een kabel lijkt. En om het nog ingewikkelder te maken: een kettingslot kan ook een cijfermechanisme hebben. Het ligt er dus maar aan waar uw voorkeur naar uitgaat: wel of geen sleutels. Waar u bij een kettingslot en een kabelslot wel op moet letten, is de diameter van kabel of ketting en de lengte van het slot. Vaak is het hoe dikker, hoe lastiger om door te knippen.

Uw slot online kopen

Een slot koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het slot op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een beugelslot, brievenbusslot of ander slot dan wel over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen over sloten zoals een beugelslot zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.