Overige Producten 
Kabels 
Account  

Bureaulamp

Bureaulamp met geïntegreerde led of E27 fitting?

Led is een heel andere lichtbron dan een gloeilamp. Om maximaal gebruik van de kwaliteiten van led te maken verdient de geïntegreerde led de voorkeur. Hierbij zijn lichtbron en de bureaulamp 100% op elkaar afgestemd wat prestaties en levensduur ten goede komt. Led met E27 fitting wordt ook wel retrofit genoemd en maakt het mogelijk om led lichtbronnen in armaturen voor gloeilampen te plaatsen. Lichtbron en bureaulamp zijn dan niet goed elkaar afgestemd omdat led lampen nu eenmaal andere karakteristieken hebben dan gloeilampen, waardoor niet het maximaal mogelijke uit de led techniek wordt gehaald. Zeker een aspect om rekening mee te houden.

Lichtopbrengst en lichtkleur

Afhankelijk van het gebruik en de gewenste hoeveelheid licht kan gekozen worden voor verschillende lichtsterktes en lichtkleuren. De lichtopbrengst van de bureaulampen met geïntegreerde led loopt uiteen van 85 Lumen (+/- 15 Watt gloeilamp) tot 650 Lumen (+/- 60 Watt gloeilamp). De leverbare lichtkleuren zijn “wit” en “koud wit”, welke het prettigst ervaren worden om in te werken. De bureaulampen met E27 fitting kunnen voorzien worden van een lamp naar keuze, waardoor u maximale vrijheid heeft. De stralingshoek is met 1700 voor de geïntegreerde types en 1600 voor de E27 types mooi ruim bemeten. Bijna alle bureaulampen met geïntegreerde led zijn dimbaar, waardoor de lichtsterkte individueel aanpasbaar is.

Interessante opties kunnen het werken makkelijker maken

Moderne bureaulampen kunnen voorzien zijn van een aantal zeer functionele opties. Het aanwezig zijn van een ingebouwde accu maakt het mogelijk de lamp ook zonder lichtnetaansluiting te gebruiken. Een USB aansluiting voor het opladen van de smartphone, powerbank of zelfs het aansluiten van een USB bureauventilator. Een display met klok/datum/tijd. RGB sfeerverlichting en last but not least een ingebouwde Bluetooth speaker. De bureaulamp is hightech geworden. Bij de productinformatie staat steeds aangegeven over welke opties de bureaulamp beschikt.

Vrijheid bij de plaatsing

Veruit de meeste van onze bureaulampen zijn van het staande type. Meestal kan hiermee de gewenste plaatsing bereikt worden. Voor situaties waar dit niet wil lukken, kunnen de uitvoeringen met klembevestiging uitkomst bieden. Als er bijvoorbeeld te weinig plaats op het bureau is, kunt u ze vastklemmen aan een boekenrekje dat erboven hangt. Leest u vaker in bed, dan klemt u het lampje aan het hoofdeinde. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos, zeker als het ook nog eens een bureaulamp betreft met een ingebouwde oplaadbare accu. Optimale flexibiliteit in alle opzichten.

Uw bureaulamp online kopen

Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een product of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie