USB 2.0 naar RJ45 Ethernet Adapter 10/100

Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis.
Netwerkkaart - USB netwerkadapter - LAN Max. Snelheid: 100 Mbps
   
USB 2.0 naar ethernet adapter,
Type: USB 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: RJ45 Female,
Geschikt t/m: Windows 10,
Max. Snelheid: 100 Mbps.
Productcode: 1285863
voorraad: 2.343
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 10,95
€ 12,88 € 10,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1285863
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 10,95
Meer informatie over dit product

Door de handige Goobay USB naar RJ45 netwerkadapter te gebruiken kunt u uw laptop of vaste computer via een USB aansluiting op het netwerk aansluiten. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer er geen netwerkaansluiting is, zoals bij de meeste ultrabooks, netbooks en de nieuwste notebooks het geval is. Ook wanneer de netwerkaansluiting defect is, komt deze ethernet adapter goed van pas. Het kabeltje is erg compact en heeft een witte kleur. De kabel heeft twee aansluitingen: aan de ene zijde is dit de USB A (male) aansluiting, aan de andere kant is dit de RJ45 (female) aansluiting.

Verloop

Wanneer u gebruikmaakt van een netwerk, heeft u al snel te maken met een RJ45 connector. RJ staat voor ‘registered jack’ en werd oorspronkelijk gebruikt bij de aansluiting van (analoge) telefonie. Inmiddels hebben deze adapters een bredere toepassing, maar de naam is hetzelfde gebleven. Met de slimme Goobay USB naar RJ45 netwerkadapter heeft u geen losse voedingsadapter meer nodig. Deze adapter heeft bovendien een zeer laag stroomverbruik en een maximale snelheid van 100 Mbps. Tevens is deze netwerkadapter compatibel met Windows en Mac (de adapter werkt tot en met OS Sierra).

Full-duplex 10/100 Mbps netwerkverbinding
Ideaal voor notebooks en desktops, PC / Mac
Geen externe voedingsadapter nodig
Extreem laag stroomverbruik
Windows / Mac compatible (Werkt t/m OS Sierra)

Mac OS driver
- Driver

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95 € 24,95
Klantenservice & Informatie