Kabels 
Overige Producten 
Account  

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 kabel: de overstap naar USB C

Van uw eerdere smartphones bent u de micro USB kabel gewend, de standaard bij bijna alle smartphones van de afgelopen jaren. De Samsung Galaxy S8 kabel maakt echter gebruik van een nieuwere USB standaard, namelijk USB C. Qua formaat van de connector zit er weinig verschil in, dat zit hem juist in de vorm van de connector. De Samsung Galaxy S8 kabel is omkeerbaar te gebruiken. Dat wil zeggen dat u de connector niet verkeerd om in uw toestel kunt insteken, er is namelijk geen “verkeerd om” bij deze Samsung Galaxy S8 kabel. U hoeft dus nooit meer na te denken bij het insteken van de kabel. Verder is het met deze nieuwe kabel mogelijk om tegelijk op te laden en bestanden over te dragen. Ook zijn alle Samsung Galaxy S8 kabels uitgevoerd in USB 3.0 of hoger, wat wil zeggen dat deze, indien gebruikt in een USB 3.0 poort, hoge overdrachtsnelheden kunnen behalen.

Uw oude opladers en kabels gebruiken

Het idee is dat USB C de nieuwe standaard wordt in de USB wereld, waarbij ook de USB A connector die we allemaal kennen van onze opladers en laptops uiteindelijk zal verdwijnen. Officiële USB C kabels hebben dan ook aan beide kanten een USB C connector. Uiteraard hebben we ook nog gewoon Samsung Galaxy S8 kabels met een USB A connector aan de ene en een USB C connector aan de andere kant. Zo kunt u uw oude USB laders gewoon gebruiken met onze Samsung Galaxy S8 kabels. Heeft u nog opladers met een micro USB aansluiting liggen en vindt u het zonde om die weg te gooien? Dat is gelukkig ook nergens voor nodig. Bij Allekabels vindt u namelijk ook een ruim assortiment aan micro USB adapters, waarmee u uw oude opladers gewoon in uw nieuwe toestel kunt gebruiken.

Helemaal geen kabels gebruiken: draadloos opladen

Vindt u kabels maar lastig, of heeft u zelfs al eens uw smartphone tegen de grond zien gaan omdat u achter een kabel bleef hangen? Dan is een Samsung Galaxy S8 kabel geen noodzaak. De S8 en S8 Plus zijn namelijk voorzien van een zogenoemde Qi ontvanger, waarmee u uw toestel draadloos kunt opladen. Dat betekent dat uw toestel en de oplader niet meer met een Samsung Galaxy S8 kabel verbonden hoeven te zijn. Het enige dat u hier verder voor nodig heeft is een draadloze Qi oplader, en ook deze vindt u natuurlijk in ons assortiment Samsung Galaxy S8 kabels en accessoires. Qi technologie werkt door middel van een magnetisch veld in de zender, in dit geval de draadloze oplader. De Qi ontvanger in uw S8 of s8 Plus heeft een spoel die dit magnetische veld kan omzetten in elektriciteit. Die elektriciteit wordt dan overgebracht naar de accu van het toestel. Geen Samsung Galaxy S8 kabel meer nodig!

Samsung Galaxy S8 accessoires

Naast Samsung Galaxy S8 kabels vindt u bij Allekabels uiteraard ook een ruim assortiment aan accessoires. Het geheugen van de S8 en S8 Plus is bijvoorbeeld enorm uit te breiden met behulp van een micro SD kaart. Als u graag foto’s en video’s maakt, waar de camera’s van de S8 en de S8 Plus zich uitstekend voor lenen, dan heeft u natuurlijk graag wat extra opslagruimte op uw toestel. Bestelt u bij ons dus direct een micro SD kaart mee met uw Samsung Galaxy S8 kabels en andere accessoires, dan hoeft u zich nooit druk te maken om alle foto’s en bestanden die u op het toestel kwijt wilt. Daarnaast bieden we ook Samsung Galaxy S8 kabels en adapters om uw toestel aan te sluiten op een extern beeldscherm met behulp van VGA, DisplayPort en HDMI.

Uw scherm beschermen

De S8 en de S8 Plus hebben ten opzichte van hun voorgangers een nieuw uiterlijk gekregen, wat vooral inhoudt dat het scherm stukken ruimer is en de randen dunner. Om optimaal van dit scherm en de nieuwe hoge resolutie te genieten, kunt u het beste zorgen dat het scherm ook optimaal beschermd is. Buiten Samsung Galaxy S8 kabels en opladers vindt u in ons assortiment daarom ook beschermfolies en cases voor beide S8 modellen. Deze zijn er in verschillende soorten, we hebben onder andere beschermfolies van buigzaam kunststof maar ook van glas. Vertrouwt u het nog niet helemaal, dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een book case of een bumper die het toestel volledig beschermt. Ook voor de Samsung Galaxy S8 Plus, de grotere variant van het toestel, hebben wij passende hoesjes en covers in ons assortiment. Bestel voor 22:00 uur al uw Samsung Galaxy S8 kabels en accessoires, dan kunt u er morgen al mee aan de slag.

Uw Samsung Galaxy S8 kabel online kopen

Een Samsung Galaxy S8 kabel koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over Samsung Galaxy S8 en S8 Plus accessoires of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie