"
Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor bedrijven

Motorola kabel

Motorola - Autohouder - Allteq
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 12,69
Optische zoomlens - Gembird
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 16,99

Een andere Motorola kabel kopen

Waarom zou u een andere Motorola kabel kopen? Daar zijn verschillende redenen voor te bedenken. De kabel die standaard wordt meegeleverd naast eventuele Motorola accessoires is vaak niet erg lang. In veel gevallen is deze Motorola kabel zelfs maar een halve meter lang. Als u uw smartphone wilt opladen en tegelijkertijd wilt gebruiken terwijl u verder dan een halve meter van een stopcontact zit, dan kan dit vervelend zijn. Daarom is het mogelijk om langere kabels te kopen, tot wel 10 meter lang. Ook wanneer uw kabel kapot is of wanneer u bestanden wilt overzetten met een Motorola datakabel dan kunt u een nieuwe kabel aanschaffen. De kabels die gebruikt worden voor het overzetten van data en het opladen van de telefoon zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook de prijzen verschillen per kabel. Dit komt door het materiaal en de fabrikant van de betreffende kabel. Kijkt u vooral naar wat u nodig heeft en het budget dat u te besteden heeft. Een kabel van goede kwaliteit is vaak iets prijziger maar gaat wel langer mee. Het is dan vaak ook aan te raden om hier uw keuze voor te maken. Het fijne aan de kabels is overigens dat ze het universele Motorola accessoires zijn.

Voor elk model

De kabel die u bij uw aankoop krijgt meegeleverd - naast eventuele andere Motorola accessoires - is in veel gevallen universeel. De kabel is geschikt voor verschillende telefoons van verschillende merken. Tegenwoordig maken bijna alle grote telefoonproducenten de smartphone zo dat ze met dezelfde kabel opgeladen kunnen worden. Voor de Motorola smartphones waren dit tot voor kort micro USB 2.0 kabels en sinds de nieuwste modellen op de markt zijn wordt er gebruikgemaakt van een nieuwe USB variant. Deze USB kabels hebben geen microstekker maar een nieuwe variant hierop. De nieuwe stekker kunt u namelijk op twee manieren gebruiken. Er zit geen verschil tussen de boven- en onderkant van de stekker. Aan de andere kant van de kabel, ongeacht welk model u nodig heeft, vindt u een gewone USB stekker. Deze kunt u gebruiken in combinatie met een computer of laptop om foto’s, video’s en andere bestanden van uw telefoon te halen. Ook kunt u met behulp van een verloopstekker de Motorola kabel gebruiken in het stopcontact om de telefoon op te laden. Verder is de Motorola kabel ook te gebruiken in combinatie met sommige Motorola accessoires.

Motorola accessoires

Naast een Motorola kabel kunt u ook andere Motorola accessoires aanschaffen. Om uw smartphone in de auto op te kunnen laden met behulp van de 12 Volt aansluiting kunt u in combinatie met de kabel een autolader aanschaffen. Deze verloopstekker steekt u in de 12 Volt aansluiting van de auto waarna u de USB kabel kunt inpluggen voor het opladen van uw telefoon. Als u de smartphone toch in de auto wilt gebruiken om bijvoorbeeld de weg te vinden, dan kunt u ook meteen een autohouder aanschaffen. Hier kunt u uw toestel in vastzetten tijdens het rijden zodat u precies weet waar u naar toe moet. Andere Motorola accessoires die van pas kunnen komen zijn powerbanks. Met een powerbank kunt u uw smartphone opladen zonder dat u in de buurt van een stopcontact hoeft te zijn. Deze apparaatjes fungeren als een sterke accu waarmee u uw Motorola gemakkelijk kunt opladen buiten de deur. Ook voor het gebruik van externe luidsprekers zijn er Motorola accessoires. Met jack kabels in verschillende lengtes kunt u in combinatie met een externe luidspreker overal waar u maar wilt muziek afspelen, wel moet u even letten dat jack connector en stekker passen.

Verschillen in Motorola accessoires

Als u Motorola accessoires aanschaft dan moet u goed op de verschillen letten die er tussen de verschillende Motorola accessoires zijn. Het kan namelijk zijn dat de Motorola accessoires die u op het oog heeft niet geschikt zijn voor uw toestel. Er zijn veel verschillende modellen Motorola telefoons en door deze verschillen kan het zo zijn dat bepaalde Motorola accessoires niet gebruikt kunnen worden voor elke telefoon. Een goed voorbeeld is de eerder genoemde Motorola kabel. Tot voor kort werd er hiervoor gebruikgemaakt van een micro USB 2.0 kabel terwijl sinds kort de kabel is veranderd naar een variant die niet op oudere modellen gebruikt kan worden. Controleer dus altijd of de Motorola accessoires die u op het oog heeft ook compatibel zijn met uw toestel.

Prijzen en aanschaf

De prijzen van een Motorola kabel en Motorola accessoires verschillen behoorlijk. Het hangt natuurlijk af van het doel dat u voor ogen heeft met de Motorola accessoires en het budget dat u hier aan wilt besteden wat u gaat aanschaffen. Als u op zoek bent naar een extra kabel om uw smartphone mee op te laden dan kunt u prima een kabel aanschaffen voor een lagere prijs en van een minder bekend merk. Voor sommige Motorola accessoires zoals een degelijke Motorola datakabel kunt u beter gaan voor de kwaliteit van de Motorola accessoires. U betaalt dan wel iets extra maar daar zult u op de lange termijn zeker profijt van hebben. Let bij de aanschaf goed op het type smartphone waarvoor u een Motorola kabel of Motorola accessoires voor koopt. Dan kunt u ervoor zorgen dat uw nieuwe aanwinsten ook zeker gebruikt kunnen worden in combinatie met uw Motorola smartphone. Met de verschillende Motorola accessoires die er op de markt zijn kunt u het gebruik van uw smartphone een stuk aangenamer en prettiger maken.

Uw Motorola accessoires online kopen

Heeft u aan de hand van bovenstaande info beslist welke Motorola kabel het meest geschikt is? Motorola accessoires koopt u online bij ons. Of u nu een eenvoudig model kabel wilt kopen of een accessoire met meerdere functies, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een kabel of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.