Overige Producten 
Kabels 
Account  

iPhone 8 Plus

Oplaadkabel organizer - Kein Hersteller
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 0,99
Universele Autohouder - Allteq
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 6,99
Usb autolader - Goobay
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 4,99

Hexa core processor en meer opslag voor de iPhone 8 Plus

Uiterlijk is er behalve het glas niet heel erg veel veranderd aan de iPhone 8 Plus. Aan de binnenzijde heeft Apple de iPhone 8 Plus wel een aardig upgrade toegekend. De A11 Bionic processor met zes rekenkernen is daarvan de meest indrukwekkende. De processor heeft zogenoemde ‘neural engine’. Ofwel, de structuur van de processor lijkt op die van het menselijke brein. Dat klink misschien wat futuristisch. In de praktijk komt het er op neer dat de A11 Bionic processor weer een heel stuk sneller en energie efficienter is dan zijn voorgangers. Dat eerste is goed nieuws voor iedereen die de iPhone 8 Plus intensief wil gebruiken zonder wachttijden of trage apps. Het tweede is van belang voor het uithoudingsvermogen van de accu. Al spelen daarbij nog veel meer factoren een rol. Een andere verandering die Apple doorgevoerd heeft is de minimale geheugencapaciteit. De iPhone 8 Plus is verkrijgbaar met 64 GB of 256GB intern geheugen. Aan de onderkant is de opslagcapaciteit dus verdubbeld. Nu is 32GB tegenwoordig ook wel wat weinig. Zeker voor een toestel waarbij het niet mogelijk is om het geheugen uit te breiden met een microSD kaartje en die toch voorzien is van een camera die 4K opnames kan maken.

Vernieuwde duo camera voor de iPhone 8 Plus

De iPhone 7 Plus was de eerste Apple smartphone met een dubbele camera aan de achterzijde. Die is ook in de iPhone 8 Plus weer terug te vinden. De fabrikant heeft de tweede generatie van deze camera voorzien van enkele verbeteringen. Het aantal megapixels, diafragma en de flitsers zijn ongewijzigd, maar beide camera’s zijn nu voorzien van optische beeldstabilisatie en Apple heeft ze ook uitgerust met een grotere en snellere sensor, en verschillende softwarematige verbeteringen waardoor kwaliteit van de foto’s en video’s die met deze camera’s gekiekt worden ook weer beter geworden zijn. De duo camera van de iPhone 8 Plus heeft een groothoek lens en een telelens met optische zoom. Digitaal zoomen kan ook, tot 10 x voor foto’s en 6 x voor video. Aan de voorzijde heeft de iPhone 8 nog steeds een 7 megapixel FaceTime camera, maar ook die is verbeterd. Dat is het beste te zien aan portret foto’s. Die zijn scherper en hebben een soort van bokeh effect (onscherp beeld) in de achtergrond. Daarnaast heeft Apple een hele sloot aan speciale effect filters toegevoegd zodat het lijkt alsof de selfie portretten door een professionele fotograaf genomen zijn.

De belangrijkste specificaties van de iPhone 8 Plus op een rij:

 • 5.5 inch Retina HD True Tone display, 1080 x 1920 pixels (401ppi), Geïoniseerd glas
 • Apple A11 Bionic hexa core processor
 • Apple GPU
 • 3GB RAM, 64 of 256GB ROM
 • 12 megapixel duo OIS camera’s; 28mm f/1.8 camera + 56mm f/2.8, met LED flitser en 4K (2160p@30fps) + slow-motion (1080p@240fps) video
 • 7 megapixel front f/2.2 camera met full HD (1080p@30fps) en slow motion (720p@240fps) video
 • Lightning USB connector, Bluetooth 5.0
 • 2675 mAh Li-Ion accu
 • Touch ID vingerafdruk sensor en capacitieve homebutton, nano sim
 • IP67, spatwaterdicht en stofvrij
 • iOS 11

Laadt uw iPhone 8 Plus draadloos op

De reden dat de iPhone 8 Plus ook een glazen achterzijde heeft, heeft meer dan alleen een design technische oorzaak. Ook Apple ziet toekomst in het draadloos opladen van smartphones en andere gadgets. Bij de Apple Watch wordt al een draadloze lader meegeleverd. De iPhone 8 Plus heeft ook draadloze oplaad technologie aan boord en voor een betere en snellere werking is het dan verstandig om geen volledig metalen behuizing te hebben. Helaas levert Apple geen draadloze oplader bij de iPhone 8 Plus. Omdat de Amerikaanse fabrikant gekozen heeft voor de QI standaard kunt u elke draadloze oplader die deze standaard ondersteunt gebruiken voor uw iPhone 8 Plus op te laden. In 2018 brengt de fabrikant ook eigen draadloze opladers op de markt, maar wellicht wilt u daar niet op wachten en dankzij de keuze voor QI hoeft dat dus ook niet. Wij leveren diverse draadloze QI laders die u prima gebruiken voor het opladen van uw iPhone 8 Plus.

iPhone 8 Plus; grote smartphone, kleine investering

Dat klinkt ietwat tegenstrijdig en kijkend naar de prijs van de iPhone 8 Plus is dat ook zo. Wij bedoelen echter iets anders. De iPhone 8 Plus is met zijn 5.5 inch scherm en brede randen, mede door de TouchID homebutton, niet bepaald de kleinste smartphone op de markt. Met andere woorden, hij kan makkelijk uit uw handen glippen. En bij een toestel dat zowel aan de voor- als achterzijde uit glas bestaat, hoe sterk het geïoniseerde glas van Apple ook is, betekent dat ook dat de kans op valschade, krassen en barsten groot is. Dan is de aanschaf van een goed beschermend hoesje of cover zeker geen overbodige luxe. Reparaties voor een iPhone zijn nooit goedkoop, maar bij de iPhone 8 Plus kunt u dubbel pech hebben. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Door iPhone gebruikers wordt wel eens het tegenargument gebruikt dat met een iPhone in een hoesje niet te pronken valt. Dat klopt, maar een iPhone 8 Plus met barsten in het scherm en de achterzijde is ook geen gezicht, toch?

Langer plezier van de iPhone 8 Plus met extra power

De iPhone 8 Plus is uitgerust met een 2675 mAh accu. Voor een 5.5 inch smartphone lijkt dat wat aan de krappe kant, maar Apple heeft veel werk gestoken in de ontwikkeling van energie efficiënte onderdelen. De processor, het geheugen en het scherm van de iPhone 8 Plus gebruiken minder stroom dan die van vergelijkbare concurrenten. Dat neemt niet weg dat wanneer u het toestel de hele dag intensief gaat gebruiken de kans groot is dat u tussentijds de accu zult moeten bijladen. Met een powerbank kunt u dat doen terwijl u het toestel gewoon blijft gebruiken omdat u daarvoor niet op zoek hoeft naar een stopcontact. Een powerbank met een capaciteit van 10.000 mAh levert meer dan voldoende stroom om de iPhone 8 Plus drie keer volledig op te laden.

Accessoires voor de iPhone 8 Plus kopen

Het spreekt voor zich dat u al deze, en nog veel meer, iPhone 8 Plus accessoires in onze shop kunt vinden en bestellen. Indien op voorraad en voor 22:00 uur besteld, dan heeft u het morgen al in huis. Heeft u vragen over onze producten of een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zitten tot 21:00 uur voor u klaar en adviseren u ook graag bij de keuze voor een product.