Overige Producten 
Kabels 
Account  

iPhone 6s Plus

Een typische “S’ iPhone

Al sinds de introductie van de tweede iPhone, met de naam iPhone 3G, brengt Apple iedere twee jaar een smartphone op de markt met een vernieuwd design. Het jaar daartussen wordt heet lopende model aangevuld met een zogenoemd “S” uitvoering. Die is uiterlijk altijd identiek aan zijn directe voorganger maar wordt wel voorzien van verbeterde specificaties. Daarbij ligt de nadruk vooral op het scherm, de camera’s, de processor en de accu. Voor de iPhone 6S had Apple onder andere bedacht dat het werkgeheugen van de vernieuwde en iets snellere dual core processor verdubbeld moest worden. Het scherm was nagenoeg gelijk aan dat van zijn voorganger en de accu had zelfs een paar procent minder capaciteit. Dat werd echter gecompenseerd door energiezuinigere andere nieuwe onderdelen. De verbeteringen zijn dus niet altijd voor alle onderdelen even groot, maar de combinatie ervan zorgt er wel voor dat de vernieuwde iPhone over het geheel gezien beter presteert dan zijn voorganger. En dat is uiteindelijk het belangrijkst.

iPhone 6S Plus: veel betere camera’s

In het geval van de iPhone 6S Plus waren de grootste veranderingen terug te zien in de twee camera’s. De primaire camera aan de achterzijde ging van 5 megapixel en full HD video naar een 12 megapixel met 4K én slow motion video opname functie. Daarnaast presteerde de nieuwe iPhone camera ook in donkere omstandigheden veel beter dan die van zijn voorganger. In 2015, toen de iPhone 6S Plus in de winkels verscheen, waren selfies al een grote hype. De iPhone 6 Plus had nog een 1.2 megapixel camera aan de voorzijde. Met de camera van de iPhone 6S Plus konden 5 megapixel selfies gekiekt worden. Bovendien was het nu mogelijk om skype, of facetime, videogesprekken in full HD te voeren. Het is wel verstandig om dat met name over een wifi-verbinding te toen.

De belangrijkste specificaties van de iPhone 6S Plus op een rij:
 • 5.5 inch IPS LCD display, 1080 x 1920 pixels (401pp)
 • 1.8Ghz Apple A9 dual core processor
 • 2GB RAM, 16, 32, 64 of 128GB ROM
 • PowerVR GT7600 GPU
 • GEEN microSD uitbreiding
 • 12 megapixel autofocus f/2.2 camera met dual LED flitser, OIS (beeldstabilisatie) en 4K (2160p@30fps) video
 • 5 megapixel front f/2.2 camera met full HD video opname functie
 • Apple Lightning connector
 • 2750 mAh Li-Ion accu
 • Vingerafdruk sensor, GPS, WiFi, Bluetooth
 • iOS 9 met upgrades t/m iOS 10.3.2

Een gewone bekabelde headset

Toen de iPhone 6S Plus in de winkels verscheen kon nog niemand bevroeden dat het de laatste serie van de iPhone zou zijn met een standaard, 3.5mm, koptelefoon aansluiting. Dat betekent in ieder geval dat u op deze iPhone zo ongeveer iedere bekabelde koptelefoon kunt aansluiten. Bent u op zoek naar een vervangende originele Apple headset voor de iPhone 6S Plus, dan moet u opletten dat u de juiste versie bestelt. De headset van de iPhone 7 heeft een lightning aansluiting en die zal dus niet passen.

Maak de iPhone 6S Plus camera nog professioneler

Zoals gezegd behoort de camera van de iPhone 6S Plus, ook nu nog, bij de top van de camera’s die momenteel in smartphones te vinden zijn. De foto’s en video’s die met dit toestel gemaakt kunnen worden zijn kwalitatief nauwelijks te onderscheiden van de betere compact camera’s. Met de juiste accessoires kunt u nog meer plezier beleven aan de camera van de iPhone 6S Plus. Zo zijn er diverse opzetlenzen verkrijgbaar. De zoomfunctie van de 12 megapixel camera kunt u met een opzet telelens verder uitbreiden. Wilt u macro of groothoek opnames maken? Ook daarvoor zijn aparte opzetlenzen verkrijgbaar. De installatie van die lenzen is bijzonder eenvoudig, U klikt ze gewoon vast over de lens van de iPhone en klaar is Kees. Geen gedoe met kabels, handleidingen of moeilijke instellingen en apps. Om de camera in het donker voor video-opnames te gebruiken is de aanschaf van een LED videolamp aan te raden. Het bereik van de standaard dual-LED flitser is daarvoor niet groot genoeg.

Neem een goed hoesje

De iPhone 6S Plus behoort bij de duurste smartphones die in de winkels liggen. De versie met 128GB kostte zelfs meer dan 1000 euro. Dan is het zeker geen overbodige luxe om het toestel ook te voorzien van een goed beschermend hoesje. Reparatie van een gebroken scherm is bepaald niet goedkoop. Zeker als je het afzet tegen de kosten van een hoesje. Maar dat is niet alles. Het is ook zonde wanneer de behuizing en het scherm van de iPhone 6S Plus bekrast raken door het dagelijks gebruik. Met een hoesje en een screenprotector blijft het toestel er ook na vele maanden gebruik nog als nieuw uitzien.

Accessoires voor de iPhone 6S Plus kopen

Het spreekt voor zich dat u al deze, en nog veel meer, iPhone 6S Plus accessoires in onze shop kunt vinden en bestellen. Indien op voorraad en voor 22:00 uur besteld, dan heeft u het morgen al in huis. Heeft u vragen over onze producten of een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zitten tot 21:00 uur voor u klaar en adviseren u ook graag bij de keuze voor een product.

Klantenservice & Informatie