"
Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor bedrijven

iPhone 12 mini

IPhone 12 mini - QI lader - Goobay
  • Kleur:
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 15,99
IPhone 12 mini - Finger strap - Goobay
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 4,00
USB snellader - Goobay
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 26,98
USB Adapter lader - USB C + USB A
  • Kleur:
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 22,69
USB C naar USB A adapter
  • Kleur:
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 4,29
IPhone 12 mini - QI lader - Delock
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 28,49
IPhone 12 mini - Oordopjes - Sony
  • Kleur:
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 11,69
IPhone 12 mini - USB lader - Goobay
  • Kleur:
2-3 dagen levertijd
€ 9,59

iPhone 12 mini accessoires

De iPhone 12 mini is een betaalbaar instapmodel van Apple en is bijzonder populair bij een grote groep gebruikers. Pluspunten zijn onder meer het compacte design en de 12 megapixel dubbele camera met groothoeklenzen en nachtzicht. De telefoon is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Bijpassende iPhone accessoires bij elke uitvoering vindt u bij Allekabels volop. Twee daarvan zijn in feite een eerste vereiste: een bescherming in de vorm van een hoesje of cover voor uw kostbare telefoon en ten tweede een iPhone 12 mini oplader waarmee u uw smartphone van energie kunt voorzien.

iPhone 12 mini oplader

Een iPhone heeft een Lightning aansluiting voor (onder meer) de oplaadfunctie. Deze aansluiting wordt - om uw toestel op te kunnen laden – middels een kabel verbonden met een USB power adapter. Deze USB adapter wordt in het stopcontact gestopt en het andere uiteinde van de bijbehorende kabel is verbonden met de Lightning aansluiting van uw telefoontoestel. Deze 2 componenten van de oplader, namelijk de adapter en de kabel, zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. Dat heeft als voordeel dat u de lengte van de kabel zelf kunt bepalen. Wilt u een korte kabel die niet in de weg zit? Dat kan. Toch liever een lange kabel waarmee u iets meer mogelijkheden hebt? Geen probleem, ook die leveren wij.

Diverse soorten opladers

Behalve de standaard iPhone 12 mini oplader vindt u in ons assortiment ook autoladers voor uw toestel. Vaak zijn deze voorzien van een dubbele USB aansluiting zodat u 2 toestellen gelijktijdig van voeding kunt voorzien in uw auto. Let bij het bestellen goed op het aantal watt en het aantal ampère, er zijn meerdere types in ons assortiment. Verder is vanaf de iPhone 8 ook draadloos opladen mogelijk. Wel is het zo dat niet elke iPhone even snel draadloos kan laden. Vanaf de iPhone 12 is er nog een andere optie om snel te kunnen laden, namelijk via MagSafe. Let op: bij oudere toestellen werkt MagSafe niet.

Meerdere functies

Behalve om op te laden kan de Lightning kabel van uw iPhone 12 mini oplader ook worden gebruikt voor het doorgeven van data. U kunt dus met een en dezelfde kabel uw toestel opladen en bestanden overzetten tussen apparaten. Wanneer u uw toestel veel gebruikt bijvoorbeeld op uw werkplek, dan zijn smartphone houders handige iPhone accessoires. U hebt uw toestel dan altijd bij de hand en bijvoorbeeld op ooghoogte. Wij hebben deze in diverse uitvoeringen in ons assortiment, evenals een selfie stick voor uw iPhone.

Andere iPhone 12 mini accessoires

Met een adapter kunt u een apparaat met een mini-jack uitgang aansluiten op een toestel met een Lightning-aansluiting. Deze adapters zijn geschikt voor alle iPhones en iPads met een Lightning aansluiting. Verder vindt u in ons assortiment pencils en stylus pennen voor uw iPhone. Deze bieden wij aan in diverse uitvoeringen. Verder verkopen wij diverse verloopopties, bijvoorbeeld van USB C naar Lightning.

Tips

De standaard iPhone 12 mini oplader heeft een vermogen van 5 watt. Ook de alternatieve opladers in ons assortiment beschikken minimaal over dit vermogen. Ze hebben een USB A aansluiting, een USB C versie daarentegen tref je aan bij andere types. Groot voordeel is dat er vele USB A kabels in omloop zijn en u dus geen nieuwe kabel hoeft te kopen voor uw iPhone 12 mini oplader. Ten slotte: het is belangrijk dat u uw smartphone tijdig oplaadt, het toestel hoeft niet helemaal leeg te zijn.