Kabels 
Overige Producten 
Account  

BlackBerry kabel

De Blackberry kabel is universeel

Het fijne aan een Blackberry kabel is dat deze universeel is. De meeste smartphones, op een aantal uitvoeringen en merken na, beschikken tegenwoordig over dezelfde soort aansluiting. Dit is niet alleen handig voor wanneer uw Blackberry leeg is, maar ook als iemand die bij u op bezoek is en even een oplader nodig heeft. De huidige modellen van Blackberry hebben maar één soort kabel nodig, oudere modellen hebben nog wel kabels die vaak alleen op Blackberry’s of zelfs alleen op specifieke toestellen gebruikt kunnen worden. Dat geldt ook voor Blackberry accessoires. Voor het overzetten van data en het opladen van de telefoon wordt een USB data kabel gebruikt. Deze kabel heeft aan het ene uiteinde een USB aansluiting voor in de computer of laptop en aan de andere kant een micro USB aansluiting die u in de Blackberry kunt gebruiken. Bij de aanschaf van uw Blackberry krijgt u naast een datakabel en eventuele Blackberry accessoires ook een verloopstekker. Met deze verloopstekker kunt u het gewone USB stekkertje aan de kabel gebruiken om de smartphone op te laden in een stopcontact. Vaak is een eventueel laadprobleem met dit verloopstekkertje opgelost.

Toch verschillen in kabels

Als u een modern toestel hebt dan is de Blackberry kabel altijd universeel. Toch zijn er verschillende kabels die u kunt aanschaffen. De verschillen zitten voornamelijk in de kleuren van de kabels en de lengtes. Een kabel in een frisse kleur is bijvoorbeeld leuk, het kan ook gebeuren dat de Blackberry kabel die u standaard bij uw toestel hebt gekregen gewoonweg te kort is. Als u uw smartphone wilt opladen en gebruiken op een bepaalde plek terwijl het dichtstbijzijnde stopcontact verder weg zit dan heeft u een langere kabel nodig. U kunt een Blackberry kabel kopen tot en met een lengte van wel 10 meter. Naast de standaard Blackberry kabel is het ook mogelijk om een variant te kopen met een micro USB aansluiting. Het ligt er dus maar net aan welke uitvoering Blackberry u heeft.

Blackberry accessoires

Er zijn verschillende Blackberry accessoires die u voor uw toestel kunt aanschaffen. Hieronder vallen natuurlijk de datakabels waar u eerder over heeft kunnen lezen maar ook Blackberry accessoires zoals een nieuwe USB lader. Bent u van plan om uw smartphone in de auto te gebruiken en dan alleen als navigatiesysteem? Dan kunt u vast wel goed gebruik maken van een telefoonhouder. Met een telefoonhouder kunt u de smartphone in de auto bevestigen op een plaats binnen uw zicht en handbereik. Ook voor het opladen van uw toestel met een kabel in de auto kunt u een verloopstekker kopen. Deze kunt u in de 12 Volt aansluiting van uw auto gebruiken zodat u tijdens het rijden uw Blackberry als navigatie kunt gebruiken zonder dat de accu leeg raakt.

Bescherming van uw toestel

Naast Blackberry accessoires om uw smartphone bijvoorbeeld in de auto te gebruiken kunt u ook Blackberry accessoires kopen die u helpen bij de bescherming van uw toestel. Een Blackberry kost al gauw aardig wat geld en u wilt dan ook graag dat het toestel goed beschermd is. Daarom kunt u een telefoonhoesje kopen. Met deze Blackberry accessoires zorgt u ervoor dat uw toestel minder snel beschadigt en dat krassen makkelijker voorkomen kunnen worden. De kosten van een reparatie voor een smartphone kunnen al gauw hoog oplopen. Door Blackberry accessoires zoals een telefoonhoesje als bescherming voor uw toestel te gebruiken, zorgt u ervoor dat de kans op schade aanzienlijk kleiner is dan wanneer u dit niet heeft. Een goede hoes kunt u altijd om het toestel laten.

Wanneer heeft u een Blackberry kabel of Blackberry accessoires nodig?

Het kopen van een nieuwe kabel kan om verschillende redenen nodig zijn. U kunt een defecte kabel hebben of misschien heeft u wel een langere kabel nodig. Blackberry accessoires kopen kan eveneens meer redenen hebben. Zo kunt u Blackberry accessoires aanschaffen voor het gebruik in de auto en voor het opladen van uw telefoon tijdens het rijden. Ook zijn er Blackberry accessoires die uw toestel helpen te beschermen tegen schade. Hierbij moet u wel op het type telefoon letten dat u heeft want niet alle Blackberry accessoires zijn universeel. In tegenstelling tot de accessoires zijn de kabels voor een Blackberry wel universeel en zelfs te gebruiken op de meeste smartphones van andere fabrikanten, vermits ze uiteraard over dezelfde connector beschikken.

Waar moet u op letten bij het bestellen?

Bij de aanschaf van een Blackberry datakabel of Blackberry accessoires moet u op een aantal punten letten. Zo moet u bij het uitkiezen van een nieuwe Blackberry datakabel goed kijken of de kabel ook geschikt is voor uw toestel. Als u een oudere Blackberry heeft dan is de kans groot dat u een andere Blackberry kabel USB nodig heeft. Ook voor de aanschaf van nieuwe Blackberry accessoires is het belangrijk om op te letten voor welk type u de Blackberry accessoires koopt. Een telefoonhoesje voor een smartphone is niet altijd geschikt voor dezelfde modellen. Dit komt omdat smartphones vaak verschillende afmetingen hebben. Ook als het telefoonhoesje dezelfde afmetingen heeft, dan kan het voorkomen dat deze niet in combinatie met uw toestel gebruikt kan worden. Het kan dan zo zijn dat de aansluiting voor de Blackberry kabel niet op de juiste plek in het hoesje is uitgesneden.

Online uw Blackberry accessoires kopen

Heeft u aan de hand van bovenstaande info beslist welke Blackberry kabel u wil? Blackberry accessoires koopt u online bij ons. Of u nu een eenvoudig model kabel wilt kopen of Blackberry accessoires met meerdere functies, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een kabel of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie