Bedraad toetsenbord - Allteq

Vandaag besteld, maandag in huis
voorraad: 1.192
€ 9,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1098632
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Het toetsenbord van Allteq is een degelijk, betaalbaar keyboard. Deze twee eigenschappen zorgen ervoor dat het een ideaal instapmodel is als u bijvoorbeeld een toetsenbord zoekt voor de eerste computer van uw kind. Maar is hij ook te gebruiken als extern toetsenbord voor uw laptop. De aansluiting gaat eenvoudig door middel van de lange USB-kabel. Deze steekt u in de USB-poort van uw pc of laptop en het toetsenbord zal direct herkend worden. De toetsen typen tevens licht, iets dat het gebruiksgemak van het keyboard vergroot. De toetsenindeling is, zoals heel veel toetsenborden in Nederland, volgens het QWERTY-indelingssysteem. Aan de rechterkant is een numeriek deel waarmee u snel en eenvoudig getallen en sommen kunt typen. Door de 10 multimediatoetsen, 5 aan de linkerkant en 5 aan de rechterkant van het toetsenbord, kunt u eenvoudig bepaalde instellingen veranderen.

Instapmodel

Het Allteq toetsenbord is door zijn gebruiksgemak en prijs ideaal om te gebruiken als instapmodel. U kunt er gedurende langere tijd soepel op typen door de iets plattere toetsen waardoor de vingers de toetsen minder hoeven in te drukken. Ze leggen dus minder afstand af, iets dat het gebruiksgemak verhoogt. Door de lengte van de USB-kabel van 180 cm, kunt u tevens een stuk verder van uw beeldscherm gaan zitten om op een comfortabele manier te werken.

Ook handig voor laptopgebruikers

Een bedraad toetsenbord lijkt in de eerste plaats alleen iets voor pc-gebruikers, omdat zij een keyboard altijd apart moeten aansluiten. Maar heeft u er weleens over nagedacht dat u dit Allteq toetsenbord ook goed kunt gebruiken als u een laptop heeft? Misschien tikken de toetsen van uw laptop namelijk niet zo fijn of heeft u een laptopstandaard waardoor de laptop een stuk schuiner en hoger staat. In beide gevallen is het niet gemakkelijk om met het eigen toetsenbord van de laptop te werken. Uw vingers zullen eerder moe worden en uw productiviteit zal hierdoor afnemen. U kunt dit toetsenbord dan goed als extern toetsenbord gebruiken.

Specificaties

AansluitingUSB
Afmetingen439 x 125 x 22 mm
Extra12 multimediatoetsen
IndelingQWERTY
Kabellengte145 cm
KleurWit
MerkAllteq
ModelKB-100
SwitchChocolate
Productcode: 1098632
Andere producten in deze categorie
Bekijk alle aanbiedingen
Spanningzoeker
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 2,15
Digitale thermometer
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 2,99