Kabels 
Overige Producten 
Account  

Waterbestendige Luidspreker

Waterbestendige luidspreker in de badkamer en de sauna

Veel mensen vinden het gezellig om als ze in bad gaan of onder de douche staan muziek te luisteren. U kunt een waterbestendige luidspreker prima installeren, ophangen of naast u leggen in uw badkamer en douchecabine. Zo kunt u tijdens uw bad of douche naar uw favoriete muziek luisteren of naar een populair radiostation. Zet uw favoriete badkamer Spotify playlist aan en genieten maar. U kunt een waterbestendige luidspreker ook prima gebruiken als u in de sauna gaat. Daar is het natuurlijk ook altijd wat vochtig, zeker als u kiest voor een Turks stoombad. De dampen kunnen een gewone luidspreker aantasten waardoor deze beschadigd raakt en kraakt. Dat wilt u natuurlijk niet. Door gebruik te maken van een inbouw waterdichte luidspreker voorkomt u eenvoudig dat de speaker beschadigd raakt door vocht. Een waterbestendige luidspreker is gemaakt van een speciaal materiaal dat waterafstotend is, ook is de constructie zo ontworpen dat deze geen water naar binnen laat. Verder kan de waterbestendige luidspreker worden ingezet om muziek te laten horen in zwembaden waar veel kinderen komen en waar onder andere het zogenaamde discozwemmen erg populair is. Maar ook rustige loungemuziek is erg populair bij bezoekers van het zwembad of de sauna.

Niet altijd inbouw: waterbestendige bluetooth luidspreker

Behalve inbouwspeakers hebben wij ook diverse modellen waterbestendige bluetooth luidspreker. Wanneer u een waterbestendige luidspreker koopt, houd dan in de gaten dat “waterbestendig” niet automatisch “waterdicht” betekent. Met andere woorden: u kunt een waterbestendige luidspreker niet onder water gebruiken, onderdompelen of in het water laten vallen. Als u dat doet bestaat het risico dat de waterbestendige luidspreker niet meer goed of helemaal niet meer werkt. Valt de speaker toch een keer in het water, zorg dan dat u hem zo snel mogelijk weer boven water heeft en laat hem goed drogen voordat u de waterbestendige luidspreker weer gebruikt. Hierover vindt u informatie in de gebruiksaanwijzing of informeer bij de klantenservice wat u kunt doen als de speaker per ongeluk in het water is gevallen. Goed laten drogen voordat u de waterbestendige luidspreker weer gebruikt is in ieder geval aan te bevelen. In de regen lopen met uw waterbestendige luidspreker is ook geen probleem, maar valt er een enorme stortbui dan is het beter om de luidspreker even op te bergen of om te schuilen. Zo voorkomt u dat uw waterbestendige bluetooth speaker toch schade oploopt.

De waterbestendige luidspreker is ideaal voor op vakantie

Wanneer u op vakantie gaat kunt u via het internet probleemloos naar Nederlandse zenders kijken en luisteren. Zeker nu de roamingkosten binnen de EU zijn komen te vervallen is dit geen bezwaar meer. Met een waterbestendige luidspreker verzekert u zichzelf van een goede kwaliteit van het geluid. Uw favoriete muziek of radiostation klinkt gelijk een stuk beter als u gebruikmaakt van een waterbestendige luidspreker van een toonaangevend merk als bijvoorbeeld Visaton. Bij Allekabels.nl vindt u een compleet assortiment van deze waterbestendige luidsprekers. Als het gaat regenen of u zit aan of op het water is er niets aan de hand. Let er wel op dat ook uw mobiele apparaat (spat)waterdicht is, anders komt u natuurlijk alsnog in de problemen. Maar als uw mobiele apparaat ook tegen een spatje water kan of u zorgt ervoor dat dat niet nat wordt dan is er geen reden om niet van muziek te genieten.

Een luidspreker bestand tegen zout water of chloor

Gewoon zoet water is niet de enige vijand van gewone luidsprekers. Als u ze blootstelt aan zout water, bijvoorbeeld op de boot, dan zal slijtage nog sneller optreden. Een waterbestendige luidspreker kopen is dus echt een beter idee als u vaak op of bij het water bent en graag muziek luistert. Ook chloorwater, dat in de meeste zwembaden wordt gebruikt, is funest voor luidsprekers die daar niet tegen bestand zijn. Hebt u een eigen zwembad of wilt u een waterbestendige luidspreker gebruiken op uw vakantieadres, let er dan op dat deze bestand is tegen chloorwater. Dit staat bij de luidsprekers in het assortiment van Allekabels.nl vermeld als het van toepassing is. Zo weet u zeker dat u de juiste waterdichte luidspreker koopt om bij het zwembad te gebruiken. De nodige waterdichte luidsprekers uit de bluetooth serie zijn bestand tegen zout water, zodat u deze mee kunt nemen als u bijvoorbeeld naar het strand gaat.

Online waterbestendige luidspreker kopen

Een waterbestendige luidspreker kopen doet u online bij Allekabels, wij helpen u graag verder bij de juiste aankoop. Als u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een waterbestendige luidspreker of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie