Overige Producten 
Kabels 
Account  
Kerst Lichtslang

Kerst lichtslang slimme en snelle oplossing voor kerstverlichting binnen en buiten

In de aanloop naar de kerstdagen is de factor tijd meestal een schaars goed. Het werk gaat vaak gewoon door, evenals alle persoonlijke zaken thuis. Toch wil u kerstsfeer in huis halen. Zoekt u sfeervolle kerstverlichting die u in een handomdraai kunt ophangen, kies dan een kerst lichtslang. Tegenwoordig wordt niet zomaar gekozen voor gewone kerstdecoratie, maar vooral voor kerstverlichting buiten en binnen. Bij Allekabels vindt u een breed assortiment aan verlichting en andere kerstdecoratie. Er zijn verschillende types kerst lichtslangen zowel voor buiten als binnen. Zo zijn er LED slingers en lichtsnoeren met andere soorten lampen. De traditionele versie kerst lichtslang is een flexibel snoer gemaakt van gekleurde kunststof, met daarin LED lampen of andere lampen die permanent branden. Inmiddels zijn er meerdere uitvoeringen, zoals multicolor lichtslangen. Verder zijn er snoeren voor binnen en lichtsnoeren voor buiten. Kijk op de betreffende productpagina of uw kerst lichtslang geschikt is voor buiten.

Verschillende lengtes kerst lichtslang

Feestverlichting wordt niet alleen binnen, maar de laatste jaren in toenemende mate ook buiten aan gevels, garages en in de tuin gehangen. Kerst lichtslangen voor binnen en buiten zijn te koop in vele types en uiteraard ook in verschillende lengtes. Waren de eerste versies kerst lichtslang nog niet echt heel lang, inmiddels zijn er modellen die 45 meter lang zijn en op een haspel geleverd worden. Zo kunt u hele straten verlichten met een serie lichtslangen. Dat is handig als u bijvoorbeeld samen met uw buren een lichtplan hebt bedacht, of als u uw bedrijfsplan met de feestdagen extra wil verlichten. De verlichting kunt u verlengen of inkorten door ze te knippen. Het kunststof snoer kan per serie lampen worden geknipt, hoeveel lampen dat zijn verschilt per type slang. Dit staat op de productpagina van het lichtsnoer aangegeven. Hoeveel meter slang heeft u nodig? Welke kleur? Welke types zijn er? Dat hangt allemaal samen met uw persoonlijke situatie en wensen. Allekabels adviseert u zodat u de juiste kerstverlichting aanschaft.

Welke kleuren passen bij de feestdagen?

Kerst is vele jaren gezien als een meer traditioneel feest dat moest voldoen aan allerlei gebruiken, bijvoorbeeld op het gebied van toegepaste kleuren. Daar komt langzaam maar zeker wat verandering in. Kerst lichtslangen komen inmiddels bijvoorbeeld in allerlei nieuwe kleuren, van alle soorten wit tot multicolor. Welk kleurenthema heeft uw kerst dit jaar? Voor de kerstdagen zijn de kleuren warm wit, koud wit, rood en groen altijd geschikt. Toch is er om de zoveel jaren een trend om eens te kiezen voor wat anders. Beslist heeft u elders al gelezen over de trend voor dit jaar, waarbij dan een uitgebreid advies hoort voor kerst lichtslang led. Om te voorkomen dat u elk jaar nieuwe spullen gaat kopen, kan het ook anders. Met een RGB kerst lichtslang bijvoorbeeld kunt u zelf instellen welke kleur u wilt, zo kunt u elke dag wat anders kiezen. Voor halloween kunt u overigens wat meer opvallende kleurcombinaties kiezen, zoals groen, geel en roze. Daarnaast zijn er nog veel andere kleuren beschikbaar, zeker bij de zeer flexibele kerst lichtslang led.

Accessoires kerstverlichting

Een van de handige kenmerken van kerst lichtslangen is dat ze zo flexibel zijn. Dat geldt zeker voor kerst lichtslang led, waarvan in onze webshop zeer veel uitvoeringen beschikbaar zijn. Niet alleen zijn deze buigzaam en kunnen dus in elke gewenste vorm worden gelegd. Ze zijn ook aan elkaar te koppelen. Om de verbindingen te leggen, heeft Allekabels koppelaccessoires in haar assortiment. Zo is er een 2-weg koppelstuk, een 3-weg T-connector en een 4-weg X-connector. Verder is er een eindkap te koop. Gebruik lijm aan beide zijden van de connector om de verbinding waterdicht te maken. Om de kerst lichtslang aan muur, plafond of reling en dergelijke te bevestigen, vindt u bij ons handige sets van 20 montageclips. Twijfelt u nog of u wel op de juiste wijze de kerst lichtslang wil bewerken of ophangen? Bent u bang dat u wellicht de kerstverlichting beschadigt? Dat is niet nodig. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u op weg om de ultieme kerstsfeer te creëren in uw woning, werkplek, tuin, wijkplein of elders.

Uw kerst lichtslang online kopen

Een kerst lichtslang koopt u online bij Allekabels. Of u nu verlichting voor buiten of binnen wilt kopen of een specifiek decoratief model, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Ook voor alle modellen kerst lichtslag led kunt u bij ons terecht. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een bepaalde kerst lichtslang of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie