"
Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor bedrijven

Kabelmanagement

Best verkochte producten om kabels weg te werken

 
 
Tie Wrap kabelbinder - Allteq
  • Kleur:
Vandaag besteld, morgen verzonden
€ 3,19
Klittenband kabelbinder - Allteq
Vandaag besteld, morgen verzonden
€ 3,99
Tie wrap - Allteq
Vandaag besteld, morgen verzonden
€ 2,79
Kabelbinder montageblokje - Allteq
Vandaag besteld, morgen verzonden
€ 4,29
Tie Wrap kabelbinder - 10 stuks
Vandaag besteld, morgen verzonden
€ 4,99

Welk kabelmanagement kiezen?

Om uw kabels overzichtelijk weg te werken zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen kabels gebundeld worden of compleet weggewerkt aan de muur of bijvoorbeeld uw bureau. Er kan gekozen worden voor een tijdelijke, korte oplossing of voor een langdurige oplossing


Kabels bundelen en organiseren

Met een kabelbinder, tie-wrap, klittenband of kabelclip kunnen kabels gemakkelijk gebundeld worden. Met klittenband kan er naderhand nog extra kabels worden toegevoegd aan de bundel zonder dat er daarvoor een nieuwe binder hoeft te worden gekocht. Deze binders zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.
Met kabel markers en kabelbeugels kunnen kabels ook georganiseerd worden. Zo wordt er overzicht gecreëerd tussen verschillende soorten kabels. Hiermee kunnen kabels gemakkelijk gescheiden worden. Dit is voornamelijk handig wanneer er veel verschillende soorten apparaten bij elkaar staan en er onderscheid gemaakt moet worden tussen de verschillende apparaten. Zo ziet u in één opslag welke kabels bij welk apparaat hoort..


Kabels wegwerken

Naast het bundelen van kabels, is het ook mogelijk kabels compleet weg te werken. Kiest u voor een spiraalband of kabelmantel heeft u eigenlijk een combinatie van bovengenoemde oplossing. Zo worden er kabels gebundeld en direct weggewerkt waardoor de kabels niet meer direct zichtbaar zijn. Deze kunt u verder nog wegwerken in een kabelbox of vastmaken aan uw bureau of muur. Hiervoor dient u nog losse benodigdheden te kopen om het te bevestigen aan het gekozen oppervlak.
Met een kabelgoot of kabelbox werkt u kabels het mooist en meest onopvallend weg. Denk bijvoorbeeld aan de kabels van uw tv richting uw tv meubel. De stekkerdoos in de hoek van de kamer kan mooi weggewerkt worden in een daarvoor geschikte kabelbox. Dit is tevens meteen een stuk veiliger omdat de kabels (en stekkers) niet bloot liggen.