Tiewrap kabelbinder set - 100 mm

Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis.
voorraad: 2.637
€ 0,99 € 0,95 (Incl. BTW)
Productcode: 661
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 0,95
Meer informatie over dit product

Kabelbinders staan ook wel bekend als tie wraps die gebruikt worden voor het bijeenhouden van kabels en andere zaken. Een kabelbinder zoals de Fixpoint 17068 is zeer eenvoudig te gebruiken en zorgt in een handomdraai voor de bundeling van snoeren. Dit geeft ruimte en kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de kabels niet in de weg zitten. De tie wraps van Fixpoint zijn zonder moeite met de hand te gebruiken. Dit artikel is van standaardkwaliteit en is geschikt bevonden voor zakelijke en particuliere klanten.

Eigenschappen

Als u de Fixpoint 17068 bestelt, dan ontvangt u deze in een verpakking van 100 stuks. Ze zijn vervaardigd uit plastic en hebben een trekkracht van ten minste 8 kilogram. De lengte van de tie wraps is 100 millimeter en de breedte van dit product is 2,5 millimeter. Voor het gebruik is het product voorzien van een geribbeld oppervlak dat aan de ene kant uitloopt in een puntje en aan de andere kant is voorzien van een opening voor de bevestiging van de tiewrap.

Gebruik maken van kabelbinders

Gebruik maken van dit product is dan ook zeer eenvoudig. U pakt de kabels die u wilt samenbinden bij elkaar en plaats de tiewrap eromheen. Vervolgens haalt u het puntje door de opening aan de achterkant. Om het geheel vast te maken en de kabels bij elkaar te binden trekt u vervolgens de tiewrap door de opening heen. Het geribbelde oppervlak klikt vast in de opening en des te verder u aantrekt, des te strakker het plastic om de bos met kabels komt te zitten. Als u de snoeren wilt loshalen, dan kunt u daarvoor eenvoudig de tie wraps door knippen. Let er wel op dat u daarbij niet per ongeluk in een kabel knipt.

Overige informatie

Dit product is een voordelige oplossing voor het samenbinden en wegwerken van bekabeling. U kunt deze tiewraps ook voor andere doeleinden gebruiken. Als de bundel die moet worden samengebonden groter is dan u kunt samenbinden met 1 tiewrap, dan kunt u eenvoudig twee of meer exemplaren aan elkaar bevestigen. Via onze website is het ook mogelijk om kabelbinders van andere lengtes aan te schaffen en in grotere aantallen.

Specificaties

Aantal100 stuks
Breedte2.5 mm
KleurZwart
Lengte100 mm
MateriaalNylon
Max. Gewicht8.1 kg
Werktemperatuur-35 - 85 graden
Productcode: 661
Andere producten in deze categorie
Klittenband - Enkelzijdig
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 1,99
Voor 22u besteld, morgen in huis!
Ducttape
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 4,99
€ 3,49
Voor 22u besteld, morgen in huis!