Schermreiniging - Doekjes - Taerosol
  Voor 21u besteld, morgen in huis
  € 9,59
  Ontstopper met zuignap - Perel
  Voor 21u besteld, morgen in huis
  € 13,79

  Soorten schoonmaakmiddel

  Schoonmaken doet u in een handomdraai met het juiste schoonmaakmiddel. Muffe geuren, stof, vet en vuil gaat u tegen met een biologische machinereiniger. Als u water gebruikt met een hoog kalkgehalte dan is voor uw vaatwasser ons regenereerzout een goed idee. Voor de waterkoker hebben we speciale ontkalker. Snelontkalker voor het stoomstrijkijzer ontbreekt niet, evenals wateronthardertabletten. Bijkomend voordeel: u heeft minder wasmiddel nodig en het zorgt tevens voor vermindering van de achterblijvende resten in het wasgoed. Daarnaast hebben we voor de wasmachine speciaal onderhoudsmiddel. Heeft u last van een verstopte afvoerbuis, kies dan vloeibare ontstopper. Ook voor een bestekmand voor in de vaatwasser en een ramenreiniger kunt u bij ons terecht. Regelmatig voegen wij nieuwe reinigingsproducten toe aan onze website.

  Diverse types reinigingsmiddel voor de hobbyist

  Elke hobbyist is ermee vertrouwd. Apparatuur die inwendig vuil wordt en draaiende onderdelen die opeens stroef hun werk doen. Dat betekent regelmatig of periodiek onderhoud. De apparaten zijn vaak duur ten opzichte van de onderhoudsartikelen, toch wordt de levensduur van apparatuur aanmerkelijk verlengd hierdoor. Reparaties kunnen zo worden voorkomen of uitgesteld. Ons assortiment schoonmaakmiddel omvat verder roestvrijstaal reiniger voor het beschermen van dergelijke oppervlakken. Tevens high performance smeermiddel voor machines en kruipolie om vastgeroeste onderdelen snel los te krijgen. Voor het reinigen van elektrische aansluitingen is er contactspray en voor het verwijderen van soldeerflux residu hebben we de flux remover. Met de reinigingscassettes onderhoudt u afspeelapparatuur van tapes voor audio en video. Deze kunnen er zelfs voor zorgen dat u oude tapes weer kunt afspelen.

  Extra aandacht voor elektronica

  Het toetsenbord en het beeldscherm zijn gevoelige onderdelen omdat ze gemaakt zijn van speciale materialen. Zo kunt u lang niet elk schoonmaakmiddel gebruiken om het beeldscherm te reinigen. Producten met alcohol zijn bijvoorbeeld echt uit den boze. Dit komt door het feit dat een beeldscherm speciale laagjes bevat die de beeldkwaliteit verhogen. Bepaalde types schoonmaakmiddel kunnen deze lagen echter beschadigen. Zodoende is het verstandig om altijd een speciale beeldschermreiniger te gebruiken. Zet voor de computer schoonmaak altijd het beeldscherm uit en laat het enige tijd goed afkoelen. Vervolgens kunt u aan de slag met een doekje. Zorg ervoor dat dit altijd een droog doekje is die geen krassen achterlaat. Water laat namelijk lelijke vlekken na op het scherm en is slecht voor de beeldkwaliteit. Ons assortiment beeldschermreinigers laat dit onderdeel van uw computer weer glanzen.

  Onderdelen die u met een schoonmaakmiddel niet mag overslaan

  Naast natte doekjes zijn ook papieren zakdoeken en keukenpapier niet geschikt om een beeldscherm te reinigen. In plaats daarvan kunt u beter reinigen met een microfiber doekje waar u een beetje reinigingsmiddel op dient te sprayen. Veeg vervolgens voorzichtig met het doekje over het scherm en gebruik een cirkelbeweging. Daarmee verdwijnen de vieze plekken op het beeldscherm zonder dat er beschadigingen optreden. Vergeet ook niet om de behuizing van het scherm te reinigen. In dat geval werkt een gewoon schoonmaakmiddel of een stukje keukenpapier prima, mits u het scherm niet aanraakt. Ten slotte verdient ook de muis enige aandacht bij de computer schoonmaak. Op de onderkant van de muis kunnen namelijk vuilresten zitten. U haalt de muis uit elkaar met een stukje dubbelgevouwen papier of door tandenstokers te gebruiken om de groeven van de muis schoon te maken.