Overige Producten 
Kabels 
Account  

Schoonmaakmiddel

Schoonmaakmiddelen

Daar waar bedrijvigheid is worden zaken vies en slijten, of dat nu in het interieur, de auto of binnenin een elektrisch of mechanisch apparaat is. Schoonmaken is een onvermijdelijk terugkerend ritueel, dat desondanks minder vervelend kan zijn met de juiste artikelen. Het zijn flacons, bussen en verpakkingen met chemische inhoud. Toch zijn door het milieu-activisme van de laatste jaren deze producten natuurvriendelijker geworden. Er worden chemische stoffen gebruikt die biologisch afbreekbaar zijn. Wij blijven in deze trend niet achter en presenteren reinigingsmiddelen, die onvermijdelijk in het grondwater terecht komen, met het predicaat ‘bio(logisch)’. Door een sensibilisering voor de leefomgeving en de daaraan gerelateerde gezondheid, zijn al deze producten ook minder belastend voor ons welzijn geworden. De voorzorgsmaatregelen zijn beperkt gebleven tot het niet mogen inademen van de spuitnevel, ook al zijn daar inmiddels varianten waarbij dat geen kwaad meer kan, en het gebruik van handschoenen. Dat eerste euvel kan nog te lijf worden gegaan met een mondkapje oftewel stofmasker, eveneens bij ons verkrijgbaar voor een paar euro. Ook de kind-veiligheid heeft aandacht gekregen met kind-veilige doppen bij de flacons.

Huishoudelijke toepassing

Voor de keuken kunnen wij u wellicht verblijden met één van de volgende artikelen. Muffe geuren, zeep, vet en vuil gaat u te lijf met de biologische machinereiniger en als u water gebruikt met een hoog kalkgehalte, na te gaan via uw waterleidingmaatschappij, dan is voor de vaatwasser ons regeneerzout aan te bevelen. Ook voor de waterkoker hebben we speciale ontkalker. Snelontkalker voor het stoomstrijkijzer ontbreekt evenmin. Voorkomen is beter dan genezen, daarom zijn onze wateronthardertabletten het overdenken waard. Bijkomend voordeel: minder wasmiddel nodig en tevens vermindering van de achterblijvende resten in het wasgoed. Daarnaast hebben we voor de wasmachine speciaal daarop toegesneden onderhoudsmiddel. Een dergelijk apparaat is te duur om lukraak te experimenteren met chemische middelen. Neem geen risico! Heeft u last van een verstopte afvoerbuis, dan is de vloeibare ontstopper van het topmerk HG uw juiste redmiddel, dat uiterst doeltreffend en snel het probleem verhelpt. Buiten het chemische gebeuren behoort ook de bestekmand voor in de vaatwasser tot dit assortiment. Ook voor een ramenreiniger en melksysteemreiniger kunt u bij ons terecht. Schoon staat netjes, wij helpen u daarbij met het juiste materiaal.

Hobbymatig gebruik

Elke hobbyist is ermee vertrouwd. Apparatuur die inwendig smerig wordt en draaiende onderdelen die opeen stroef hun werk doen. Dat betekent regelmatig of periodiek onderhoudt. De apparaten zijn vaak duur ten opzichte van de onderhoudsartikelen en toch is het helaas goed gebruik bij velen om juist daarop te bezuinigen. Meer dan 10 euro voor een bus of flacon is opeens afzetterij? Heeft u er eens aan gedacht dat voor dat luttele bedrag in relatie tot uw apparaatprijs, de levensduur van dat kostbare goed aanmerkelijk verlengd wordt! Reparaties kunnen zo worden uitgesteld tot het moment dat het sowieso geen zin meer heeft er nog geld in te investeren. Onze catalogus omvat verder roestvrijstaal reiniger voor het beschermen van dergelijke oppervlakken. Tevens high performance smeermiddel voor machines en kruipolie om vastgeroeste onderdelen snel los te krijgen. Voor het reinigen van elektrische aansluitingen is er de contactspray en voor het verwijderen van soldeerflux residu hebben we de flux remover. Met de reinigingscassettes van het klassieke merk op dit gebied, Hama, kunt u ervoor zorgen dat uw analoge kijk- en luistergenot niet meer op de proef hoeft te worden gesteld. Jengelende hits op cassettebandjes of een streperig VHS-videobeeld draait u hiermee vakkundig de nek om.

Uw producten online kopen

Uw producten koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over het betreffende product of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie