Overige Producten 
Kabels 
Account  

Schoonmaakmiddel

Vandaag besteld, zaterdag in huis
€ 14,99
Vandaag besteld, zaterdag in huis
Vandaag besteld, zaterdag in huis
€ 12,99
Vandaag besteld, zaterdag in huis

Soorten schoonmaakmiddel

Schoonmaken doet u in een handomdraai met de juiste reinigingsartikelen. Muffe geuren, stof, vet en vuil gaat u tegen met een biologische machinereiniger. Als u water gebruikt met een hoog kalkgehalte dan is voor uw vaatwasser ons regenereerzout een goed idee. Voor de waterkoker hebben we speciale ontkalker. Snelontkalker voor het stoomstrijkijzer ontbreekt niet, evenals wateronthardertabletten. Bijkomend voordeel: u heeft minder wasmiddel nodig en het zorgt tevens voor vermindering van de achterblijvende resten in het wasgoed. Daarnaast hebben we voor de wasmachine speciaal onderhoudsmiddel. Heeft u last van een verstopte afvoerbuis, kies dan vloeibare ontstopper. Ook voor een bestekmand voor in de vaatwasser en een ramenreiniger kunt u bij ons terecht. Regelmatig voegen wij nieuwe reinigingsproducten toe aan onze website.

Diverse types reinigingsmiddel voor de hobbyist

Elke hobbyist is ermee vertrouwd. Apparatuur die inwendig vuil wordt en draaiende onderdelen die opeens stroef hun werk doen. Dat betekent regelmatig of periodiek onderhoud. De apparaten zijn vaak duur ten opzichte van de onderhoudsartikelen, toch wordt de levensduur van apparatuur aanmerkelijk verlengd hierdoor. Reparaties kunnen zo worden voorkomen of uitgesteld. Ons assortiment omvat verder roestvrijstaal reiniger voor het beschermen van dergelijke oppervlakken. Tevens high performance smeermiddel voor machines en kruipolie om vastgeroeste onderdelen snel los te krijgen. Voor het reinigen van elektrische aansluitingen is er contactspray en voor het verwijderen van soldeerflux residu hebben we de flux remover. Met de reinigingscassettes onderhoudt u afspeelapparatuur van tapes voor audio en video. Deze kunnen er zelfs voor zorgen dat u oude tapes weer kunt afspelen.

Uw reiningsproducten online kopen

Uw producten voor onderhoud en reiniging koopt u online bij Allekabels. Wij helpen u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het schoonmaakmiddel op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over het betreffende reinigingsmiddel of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt voor al uw onderhouds- en schoonmaakklussen.