"
Overige Producten 
Kabels 
Account  
Offerte voor bedrijven

Deurbel

Bedrade deurbel - Bittorf
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 10,99
Draadloze deurbel - Techtube Pro
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 8,49
Deurbel - Velleman
3-5 dagen levertijd
€ 6,39
Winkel deurbel - Velleman
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 86,49
Deurbel - Trafo - Bittorf
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 17,99
Deurbel - Trafo - Friedland
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 22,99
Deurbel - Grothe
Voor 21u besteld, morgen in huis
€ 45,00

Kies de deurbel die bij u past

Een deurbel kiezen is persoonlijker dan veel mensen denken. Bij Allekabels vindt u altijd een model die bij u past. Allekabels biedt u genoeg keuze, zowel voor zeer moderne als voor meer bekende modellen. Allekabels heeft in het assortiment verschillende populaire A-merken opgenomen. Verder is de ruimte waarin u de bel gaat gebruiken van belang voor de keuze van uw model. Dat geldt met name voor de voeding. U kunt bij Allekabels kiezen voor een deurbel op batterij of voor een deurbel met netvoeding. Voor deze laatste heeft u vaak een deurbel transformator nodig. Uiteraard hebben wij veel verschillende uitvoeringen in ons assortiment.

Extra functies van uw deurbel

Veel modellen in ons assortiment beschikken over extra functies, zoals een deurbel met intercom functie. Op die manier kunt u als bewoner uw bezoek van tevoren al welkom heten via de intercom. Ook voor mensen met een verminderde gehoorfunctie zijn er extra opties. Sommige van onze bellen zijn uitgerust met een lichtflits functie zodat u niet alleen via audio maar ook visueel op de hoogte wordt gesteld van aankomend bezoek. Hierbij moet er wel op gelet worden of de ontvanger (de knop) en/of verzender (de bel) aangesloten moet worden op netstroom om continu stroom te garanderen.

Ook geschikt voor zakelijke toepassingen

Woont u boven uw winkel en wordt u moe van het constant naar beneden lopen? Naast diverse deurbellen met camera (ook wel video intercom systemen genoemd) hebben wij bellen beschikbaar waar u de deur vanuit uw winkel, kantoor of andere ruimte kunt openen met een druk op de knop. Heeft u een bel in uw winkel nodig of wilt u extra veiligheid, kijk dan naar onze oplossingen met bewegingsdetectoren. Deze stellen u steeds tijdig en op een veilige en discrete wijze op de hoogte van gewenst of misschien wel ongewenst bezoek.

Een eigen en herkenbaar geluid

Allekabels heeft alle types deurbellen in haar assortiment, zodat u bij ons altijd slaagt. Zoekt u een meer traditionele deurbel, bijvoorbeeld met een gong of een tring? Of wilt u toch een nieuw model met verschillende in te stellen tonen? Ook als u alleen maar wilt wisselen van geluid maar niet van bel, hebben wij de oplossing voor u. Bij ons heeft u onder meer de keuze uit deurbellen die beschikken over meerdere melodieën. Ook hebben wij deurbellen met één constante toon en met twee en drie verschillende klanken. Moet uw bel zoemen of blaffen? De meeste geluiden zijn realiseerbaar met een van onze deurbellen.

Welke deurbel kiezen?

Steeds vaker wordt als deurbel een draadloos exemplaar gebruikt. Niet alleen is de montage van een draadloos systeem snel en gemakkelijk. Ook kent dit soort bellen vaak een eigentijdse en strakke vormgeving. Kortom: handig, vooral in de volgende situaties. Bevindt uw voordeur zich bijvoorbeeld een verdieping lager en wilt u op afstand de benedendeur open kunnen doen? Dan kan een intercom een uitkomst bieden. Ook als u een winkel runt en een seintje wilt krijgen als er een nieuwe klant de winkel binnenstapt, hebben we de oplossing. Kies dan voor een deurbel met een bewegingssensor. Voor alle omgevingen, of het nu uw woonhuis of uw werkruimte betreft, zijn er mogelijkheden voor een deurbel met camera.

Het bereik van een deurbel

Vaak zijn 2 zaken bepalend of u kiest voor een bekabelde deurbel dan wel voor een draadloos exemplaar. Ten eerste is de afstand tussen deur en bel van belang. Ten tweede is de soort voeding die mogelijk is van belang. Als u kiest voor een draadloos model, is het belangrijk om te weten hoe ver de zender (de drukknop) van de ontvanger (de bel) verwijderd is. Het bereik van de meeste systemen is beperkt tot 60 meter. Als u een grotere afstand moet overbruggen, zijn er ook modellen met tot wel 150 meter bereik. Het signaal wordt overigens niet gehinderd door muren, deuren of ramen. Meet de afstand voor het bereik dus gerust hemelsbreed door uw huis of winkelruimte. U kunt ook wat spelen met de plaatsing voor het beste bereik.

Netvoeding of batterijvoeding?

Bij deurbellen kunt u kiezen tussen diverse soorten voedingen. Allekabels heeft zowel deurbellen met een batterijvoeding als deurbellen met een voeding via het stopcontact. Ook kunnen beide soorten voedingen in een en hetzelfde pakket zitten. Het kan namelijk zo zijn dat de ontvanger werkt via netvoeding, terwijl de zender via een batterijtje werkt. Of andersom. Een batterijvoeding heeft als voordeel dat u geen extra kabels hoeft te trekken. Wel moet u er rekening mee houden dat batterijen niet het eeuwige leven hebben. U zult de batterijen dus met regelmaat dienen te vervangen. Dat probleem hebt u met een vaste voeding natuurlijk niet. Check of u batterijen mee moet bestellen. Naast draadloze uitvoeringen hebben we ook vele traditionele deurbellen in huis.

Handig accessoire: repeater, camera, intercom

U kunt bij ons kiezen of u een complete set in een keer koopt, of dat u zelf een setje samenstelt. Ook kunt u een reeds gekochte set uitbreiden met diverse accessoires. Zo zijn er losse beldrukkers en losse ontvangers te koop. Net als bij een draadloos wifinetwerk, kan het zijn dat de totale afstand tussen zender en ontvanger toch te groot wordt. Ook in deze situatie kunt u dan ervoor kiezen om een zogenoemde repeater te installeren. Wij hebben repeaters in ons assortiment die het bereik van een belinstallatie kunnen vergroten tot zo’n 500 meter. Voor de particuliere markt is dat wellicht wat aan de lange kant, maar voor de zakelijke markt kan een dergelijk bereik een uitkomst zijn. Overigens geldt dat ook voor de particulier met lange tuin of weide.

De beller in beeld: deurbel met camera en intercom

Soms wilt u ook de beschikking hebben over beeld naast het geluidssignaal. Dat kan niet alleen leuk zijn, het kan ook een handig hulpmiddel zijn wanneer u niet zo snel stemmen herkent maar wel een gezicht. U kunt bij ons dan ook kiezen voor een draadloze deurbel met camera en intercom. Er zijn meerdere voordelen verbonden aan een draadloze deurbel met camera. Niet alleen kunt u zien wie er voor de deur staat. U kunt ook beeldmateriaal laten opslaan, zodat u op een later tijdstip kunt zien wie er voor de deur stond. De opties van deze camera’s zijn divers. Er zijn meestal kleurenmonitors voorzien, kostentechnisch is zwart wit geen noodzaak meer. Ook de grootte van het schermpje groeit nog steeds. De meeste modellen zijn ook voorzien van nachtzicht. De categorie draadloze deurbel met camera wordt zeer regelmatig uitgebreid met nieuwe modellen, de techniek gaat immers snel vooruit. Zo zijn er inmiddels ook modellen met draagbare TFT kleurenmonitor en de mogelijkheid om het beeld ook via een app op uw smartphone te bekijken. Met deze draadloze deurbellen ziet u wie er voor de deur staat, ook als u zelf niet thuis bent.

Installeren van een deurbel

Een groot voordeel van een draadloze deurbel is het gemak van de installatie. Er hoeft immers geen bekabeling te worden aangelegd. De beldrukker wordt vastgeschroefd of geplakt, de ontvanger kan gewoon neergezet worden. Na het inschakelen van het systeem is de draadloze deurbel in principe bedrijfsklaar. Zijn er meerdere beldrukkers nodig of extra opties, dan is zo’n basissysteem zeer eenvoudig uit te breiden. De meer gerenommeerde merken als Grundig en Honeywell bieden dan diverse uitbreidingsopties aan, waarmee u ook een stukje beveiliging in huis haalt. U kunt overigens ook direct voor de producten van een van deze fabrikanten gaan in ons keuze menu. Dit soort geavanceerde productlijnen zijn beschikbaar zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Bel ons gerust wanneer u op zoek bent naar een installatie die niet direct op onze site samen te stellen is.