"
Overige Producten 
Kabels 
Account  
Offerte voor bedrijven

Gereedschapswagen

Gereedschapswagen in verschillende vormen

Een gereedschapswagen bestaat in verschillende soorten en maten. Wat al deze wagens gemeen hebben, het woord “wagens” zegt het eigenlijk al, is dat ze verrijdbaar zijn. Zo hoeft u zich geen breuk meer te slepen aan een overvolle gereedschapskist, u rijdt uw spullen gemakkelijk naar de plaats van bestemming. Er zijn gereedschapswagens in trolleyvorm: denk aan een gereedschapskoffer met wielen en een telescopische handgreep. Ook zijn er verrijdbare gereedschapskasten, waarin u al uw benodigdheden kwijt kunt. Deze zijn zwaar en robuust en geven uw werkplaats een professionele uitstraling. Ze hebben vaak meerdere lades en haken of gaten aan de zijkant, waaraan u de benodigde gereedschappen voor uw klus kunt ophangen tijdens het klussen.

Uw gereedschap achter slot en grendel

Om uw gereedschap veilig op te bergen en met een gerust hart achter te laten in uw werkplaats, zijn de meeste types gereedschapswagen voorzien van één of meerdere sloten. Dit zorgt er niet alleen voor dat er geen mensen met verkeerde bedoelingen aan uw spullen komen. Bij wagens met lades zorgt het slot er ook voor dat de lades niet open kunnen schuiven tijdens het rijden of vervoeren. Zo kan de gereedschapswagen niet omkiepen doordat al het gewicht met de lades naar voren schuift. Verder zijn ze voorzien van stevige wielen, zodat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn over vaak ongelijke werkplaatsvloeren.

Orde in de gereedschapswagen

Elke gereedschapswagen die u bij Allekabels vindt, is ingedeeld in verschillende vakken, bakken of lades. Hierdoor is het zelfs voor de grootste chaoot gemakkelijk om orde aan te brengen in de gehele gereedschapscollectie. Door gebruik van uitneembare scheidingswanden is het bij sommige wagens mogelijk om de indeling van de vakken te bepalen. Een aantal gereedschapswagens wordt geleverd met sorteerbak. Hierin kunt u kleinere onderdelen en gereedschap kwijt, zodat u dit gemakkelijk uit de wagen kunt dragen naar de plek waar u aan het werk bent. Daardoor hoeft u dan weer niet de volledige wagen naar uw klusproject te rijden, wanneer u alleen de wat kleinere gereedschappen nodig heeft. Ook kunt u hierin handig schroeven en bouten sorteren.

Uw gereedschapscollectie compleet

Nu u al op het punt staat om uw werkplaatsinrichting uit te breiden met een van onze gereedschapswagens, is het tijd om nog even stil te staan bij uw bestaande gereedschapscollectie. Onze gereedschapswagens worden namelijk allemaal zonder gereedschap geleverd. Is er dus nog een belangrijk stuk gereedschap dat u mist en dat uw collectie helemaal compleet zou maken? Bestel dat item dan direct mee als u toch bezig bent. Bij Allekabels vindt u namelijk niet alleen kabels en gereedschapswagens, maar ook een grote collectie aan gereedschappen. Het item dat nog ontbrak in uw klusleven zult u geheid bij ons vinden.