"
Overige Producten 
Kabels 
Account  
Offerte voor bedrijven

Kerst Gadgets

Kerst gadgets, leuk en toch praktisch

Kerstcadeautjes hoeven niet altijd praktisch te zijn. Soms is het ook leuk om met grappige kerst gadgets de lachers op uw hand te krijgen. De meest originele kerst gadgets hebben echter zowel een decoratieve als praktische functie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kerstboom met een USB aansluiting? U kunt de boom eenvoudig aansluiten met een USB-stroomkabel. De technologie die bij deze kerstartikelen wordt gebruikt is zeer divers. Zo zijn er bouwpakketten voor beginners en gevorderden met allerlei grappige functies. Een kerstster met een microfoon die een VU-meter aanstuurt? Of een LED multi effect ster? We hebben ze allemaal in ons assortiment. De laatste aanwinst is onze collectie kerstverlichting met app. Zo integreer je zelfs de kerstverlichting in je home automation systeem.

Kerstfiguren met LED technologie

Hoewel kerstverlichting voor sfeer zorgt, verhogen ze ook het energieverbruik in huis. De komst van LED-verlichting heeft in dat opzicht veel veranderd. LED-lampjes zijn namelijk veel zuiniger dan spaarlampen en gloeilampen. Zo verbruiken ze in vergelijking met de andere soorten verlichting veel minder watt. Minder energieverbruik heeft een positief effect op het milieu. Met deze verlichting kiest u dus voor duurzaamheid. De gangbare lamptypen waren zeer lang gloeilampen en tegenwoordig dus lichtgevende diodes (LED). Bij de intrede van LED voor kerst gadgets waren de kleuren weinig inspirerend. Zelfs wit licht, een “een-chip LED”, gloeide met een flauw geelachtige kleur waardoor ze er onaantrekkelijk uitzag. Inmiddels is dit alles verleden tijd en geeft moderne kerstverlichting fantastisch licht in alle mogelijke kleuren. Kerst gadgets met duurzame LED-verlichting winnen dan ook sterk aan populariteit. Zo vindt u bij ons onder andere kerstverlichting in de vorm van allerlei grappige figuurtjes. De kleine modellen zijn bijvoorbeeld voorzien van een zuignap ter bevestiging. De grotere artikelen zoals de blauwe pinguïn of de hond met strik springen flink in het oog en kunnen gewoon op de grond geplaatst worden. Door hun uitstekende kwaliteit kunt u ze jarenlang gebruiken.

Online kerst gadgets kopen

Het is erg leuk om kerstinkopen online te doen. U zult ontdekken dat de online wereld van kerst gadgets best groot is. Bovendien kunt u de producten in de maanden voor kerst al online kopen. Verstop ze een tijdje in de kast en leg ze tijdens de feestdagen onder de kerstboom. Wilt u de presentjes graag binnen een dag bezorgd hebben? Dit is geen probleem wanneer u voor 22.00 uur bestelt. Wij hebben veel artikelen op voorraad. Wanneer u vroeg een bestelling plaatst worden de producten de volgende werkdag bezorgd. Heeft u tijdens het aanschaffen van de cadeautjes nog vragen? Bel dan met onze klantenservice. Wij zijn doordeweeks tot 21.00 uur beschikbaar.