USB Micro B datakabel - 0.3 meter

Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis.
USB 2.0 Micro Kabel 0,3 meter
   
USB A naar USB micro kabel B - Zwart,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A male,
Aansluiting 2: USB micro B male,
Verguld: Nee,
0,3 meter.
Productcode: 1286196
voorraad: 10.419
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 2,29
€ 2,69 € 2,29 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1286196
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 2,29
Meer informatie over dit product

De Goobay micro USB kabel 0.3 meter is een snoer waarmee u op een gemakkelijke manier een apparaat met een microaansluiting kunt aansluiten op een normale USB-poort. De ene zijde heeft een normale USB A-aansluiting en de andere zijde een kleine 2.0 micro B-aansluiting, die u in bijvoorbeeld uw smartphone steekt. De snelheid waarmee u met deze bekabeling gegevens kunt overdragen is 480 MB per seconde. De meeste smartphones die draaien op Windows of Android zullen een ingang hebben die geschikt is voor deze bekabeling. Let er alleen wel op dat het kabeltje, met een totale lengte van 30 centimeter, niet verguld is.

In veel situaties handig

De Goobay micro USB kabel 0.3 meter kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld uw MP3-speler, smartphone, tablet of andere apparaten. Het enige criterium is dat ze een microaansluiting hebben. Hebben ze deze, dan is het kwestie van dit snoer erin pluggen. De batterij zal vervolgens worden opgeladen en u kunt tevens al uw gegevens, zoals muziek, foto’s, video’s, documenten of andere bestanden, op uw laptop of computer zetten. Deze bekabeling kan datagegevens met een snelheid van 480 MB per seconde verwerken.

Versie

Let er bij de aankoop op dat het een USB2.0-kabel is. Dit betekent ook dat hij werkt met 2.0-snelheden en dus niet de snellere 3.0-snelheden. Een USB3.0 micro B-kabel heeft een iets andere en bredere vorm waardoor dit snoer niet zal passen. Dit is een micro USB-B kabel. De meeste apparaten gebruiken de B-versie.

USB A naar USB Micro Kabel B,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Micro B Male,
Geschikt voor: Smartphone, tablet, etc.,
Verguld: Nee,
Kleur: Zwart,
Kabellengte: 0.3 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie