Kabels 
Overige Producten 
Account  

Klantenservice


Landelijke staking België

Is uw bestelling vandaag niet afgeleverd? Dit kan komen doordat ook de bezorgers van Bpost en PostNL staken. Beide bezorgdiensten doen ondanks de landelijke staking hun uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk af te leveren. Houd echter rekening met een langere bezorgtijd. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe lang de staking zal duren. Wij vragen uw begrip voor deze onverwachte vertraging.

Namens Allekabels, Bpost en PostNL onze excuses voor het ongemak.

Klantenservice

Onze telefonische klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur op telefoonnummer 03 – 808 16 29
Als u een vraag heeft over uw order, houd u dan het factuurnummer bij de hand.

Order vertraagd?
Zoals u van ons gewend bent, verwerken wij ook tijdens recorddrukte netjes al uw online bestellingen en bieden deze op tijd bij PostNL aan. PostNL geeft thans aan dat het haar de komende periode niet altijd zal lukken om alle pakketten op tijd te bezorgen. Dat wordt niet enkel veroorzaakt door drukte, maar wellicht ook door onverwachte omstandigheden zoals bijvoorbeeld werkonderbrekingsacties door personeel.

Deze omstandigheden gelden voor de hele branche, ook voor een deel van onze pakketten verwacht Post.NL een vertraging. PostNL biedt zijn excuses aan hiervoor.
Wij adviseren om de Track en Trace goed in de gaten te houden aangezien wij geen invloed uit kunnen oefenen op de PostNL processen.

Uw vraag stellen via een ticket
Voor vragen kunt u gebruik maken van bovenstaand ticketsysteem. Als u een vraag stelt over uw geplaatste order, wordt uw vraag direct gelinkt aan deze order. Zo kunnen wij u snel en optimaal van dienst zijn. Stuurt u ons een ticket dan krijgt u op werkdagen binnen twee uur antwoord op uw vraag. Ook in de weekenden, in de avonduren en op feestdagen beantwoorden wij online uw vragen. De Allekabels klantenservice is op deze manier 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Wilt u precies weten op welk termijn wij uw vragen beantwoorden, klik dan op deze link. Tevens verwijzen wij u naar de meest gestelde vragen onder vragen en voorwaarden. Voor meer informatie over onze verzendtijden klikt u op Verzending.

Ontvangt u geen e-mails van Allekabels?
Heeft u een bestelling geplaatst, maar u ontvangt geen bevestiging? Dit kan betekenen dat uw e-mailprovider de e-mail blokkeert. Controleer uw spambox en markeer onze e-mails als 'geen spam', hierdoor komen eventueel volgende e-mails binnen in uw 'Postvak In'. Mocht dit niet zo zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch via 03 – 808 16 29 'optie 1'.


Bezoekadres:
Allekabels BV
Mercuriusstraat 9
Industrienummer: 4145
6468 ES Kerkrade
Nederland

Postadres:
Postbus 1077
6460 BB Kerkrade
Nederland

Klantenservice & Informatie