Kabels 
Overige Producten 
Account  

Computerbehuizing

Types computerbehuizing

Computerbehuizingen zijn leverbaar mét en zonder voeding. In geval van een kast zonder voeding is deze uiteraard altijd optioneel los te bestellen. Kenners geven hier meestal de voorkeur aan. Het formaat van het moederbord bepaalt welk PC meubel voor u geschikt is. De flexibiliteit van de indeling neemt u ook mee in uw overweging. Zijn er voldoende USB-poorten, is er ruimte voor een geheugenkaartlezer etc. De meest gangbare moederbord formaten zijn ATX en MicroATX en Mini ITX. In ons assortiment hebben wij voor u alvast een indeling gemaakt in computerbehuizingen mét voeding en computerbehuizingen zónder voeding.

Bescherming van het moederbord

Taak nummer 1 van uw computerbehuizing is het moederbord te omhullen zodat dit beschermd is en zoveel mogelijk stabiliteit ondervindt. Het moederbord vormt het centrale zenuwstelsel van de PC van waaruit de verschillende onderdelen met elkaar communiceren. Werkgeheugen, processor, maar ook steeds vaker geluids- en netwerkkaart komen hierop samen. Oververhitting is het grootste risico en een goede PC kast voorziet het bord van het juiste klimaat in de kast. Bij ieder formaat en model moederkast hoort een apart PC meubel. Onze kasten zijn leverbaar voor Micro ATX, Mini ITX en ATX. Ook leveren wij computer standaards.

Hoe kies ik de beste computerbehuizing?

De juiste computerbehuizing is gemaakt van stevig materiaal en heeft een degelijke constructie. Het beschermen van het moederbord is de allerbelangrijkste functie van het PC meubel en gezien de kwetsbaarheid moet er voldoende ruimte zijn om het onderdeel te monteren. Ook let u op de kwaliteit van de steuntjes voor maximale ondersteuning van het moederbord. Denk bij uw aankoop vooruit: wat wilt u in de toekomst toevoegen en is er plek voor bijvoorbeeld een extra harde schijf of een dvd-brander. De meeste versies zijn basis zwart / antraciet van kleur. Voor een wat levendigere look and feel kijkt u bij de game behuizing.

Voor game computers

Computerbehuizingen voor game computers vormen een categorie apart. Als gameliefhebber heeft de game PC waarschijnlijk een centrale plek in uw woonkamer en mag gezien worden. Iets waar u of uw zoon of dochter dagelijks mee bezig is, daar hoort dan toch ook mooie / mooiere behuizing bij? Wat betreft de kwaliteit en functionaliteit van de game PC behuizing verschilt deze niet met de standaard behuizingen. Wel is het design opvallender en voorzien van verlichting zodat de PC een echte eyecatcher wordt in de ruimte. Zie onze complete collectie computerbehuizing voor game computers.

Uw computerbehuizing online kopen

Computerbehuizing koopt u online bij Allekabels, wij helpen u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over uw computerbehuizing of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie