Draadloze muis - Optisch

Voor 21u besteld, morgen in huis
voorraad: 1.210
€ 8,00 € 6,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1392018
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 6,99
Meer informatie over dit product

Een eenvoudige en handzame draadloze muis die compact is, dat is de Gembird MUSW-101 draadloze optische USB muis zwart. Deze muis wordt geleverd met een kleine USB ontvanger die draadloos in verbinding met het apparaat staat. Omdat de muis voorzien is van een optische sensor met een DPI tot 1200 hoeft u geen gebruik te maken van een muismat met dit apparaat. U kunt gebruikmaken van deze muis op nagenoeg elk oppervlak dat glad is. Dit apparaat is zeer geschikt om gebruikt te worden in combinatie met een laptop en kan ook op een desktop computer worden aangesloten.

Technische eigenschappen

De Gembird MUSW-101 draadloze optische USB muis zwart is een draadloze muis die met behulp van een compacte ontvanger in verbinding staat met de computer. Deze Nano USB ontvanger weegt maar 2 gram, heeft een lengte van 14 millimeter, is 8 millimeter breed en 6 millimeter dik. Als u deze USB 2.0 ontvanger in een USB aansluiting op uw computer aansluit, dan steekt de ontvanger nauwelijks uit. Er wordt dan draadloos een verbinding gelegd met de muis. Het apparaat is voorzien van een optische sensor met een DPI (Dots Per Inch) niveau tot 1200. Hiermee wordt de gevoeligheid van de muis uitgedrukt die u zelf kunt instellen.

Overige eigenschappen

De Gembird MUSW-101 draadloze optische USB muis zwart zelf heeft een lengte van 103,5 millimeter, is 66 millimeter breed en 38 millimeter hoog. Omdat er geen gebruikgemaakt wordt van een kabel voor de aansluiting en er draadloos verbinding met de computer wordt gemaakt, moet de muis op een andere manier van voeding worden voorzien. Dit wordt met 2 AAA batterijen gedaan die een vermogen van 3 volt leveren aan de muis. Om de muis te kunnen gebruiken dient u over een vrije USB aansluiting te beschikken. Hier kunt u de USB 2.0 Nano ontvanger in plaatsen. Er is geen software nodig voor het gebruiken van de Gembird MUSW-101. De computer zal het apparaat zelf herkennen zodat u er gebruik van kunt maken.

Overige informatie

Met deze compacte en betaalbare muis van Gembird kunt u overal eenvoudig uw laptop bedienen. Het apparaat is voorzien van een automatische energiebesparing. Dit houdt in dat er alleen energie gebruikt wordt van de AAA batterijen als de muis ook daadwerkelijk in gebruik is. Op andere momenten zal de muis in ruststand verkeren. De USB 2.0 Nano ontvanger die bij dit apparaat hoort kunt u in de muis opbergen op het moment dat u het apparaat niet gebruikt.

Specificaties

MerkAllteq
ExtraMet DPI switch
SensorOptisch
DPItot 1.200
Aantal knoppen3
Voeding2x AAA-batterij (excl.)
Productcode: 1392018
Andere producten in deze categorie
Bekijk alle aanbiedingen
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 8,99
€ 7,99
Voor 22u besteld, morgen in huis!
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 5,99
€ 3,49
Voor 22u besteld, morgen in huis!
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 13,99
Voor 22u besteld, morgen in huis!