"
Overige Producten 
Kabels 
Account  
Offerte voor bedrijven

RFID bescherming

Een keuze maken bij RFID bescherming

Waar moet u rekening mee houden bij het kiezen van uw RFID bescherming? De kwaliteit van alle hoesjes is goed en zal gegarandeerd de pasjes beschermen. Ze zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat de straling tegenhoudt. Daardoor is het onmogelijk voor criminelen om de pasjes te misbruiken en bijvoorbeeld het geld eraf te halen. Wilt u een pasje scannen of gebruiken om te betalen? Dan haalt u het pasje even uit de beschermer en werkt deze als vanouds. Een andere factor waar u op kunt letten is het formaat en het aantal pasjes dat u wil beschermen. Door de toename van het gebruik van RFID kan het aantal toepassingen en dus ook pasjes namelijk snel toenemen. Ten slotte: behalve de technische en praktische factoren is een argument bij het aanschaffen van een product voor RFID bescherming ook uw persoonlijke voorkeur. We bespreken alle keuzemogelijkheden hierna.

Waarom een identiteitsbewijs beschermen?

In de praktijk worden de beschermers vooral gebruikt voor geldpasjes. Wellicht vraagt u zich af waarom u een ID-kaart of paspoort zou moeten beveiligen tegen criminaliteit en dus kiest voor RFID bescherming. Bij producten waar geld op staat geregistreerd, is het risico veel duidelijker. Er is echter ook een grote markt in identiteitsdiefstal. Het zou zomaar kunnen dat iemand uw identiteit aanneemt en daar vreemde dingen mee doet. Dat wil u natuurlijk niet hebben. Er zouden bjivoorbeeld boetes op uw naam kunnen komen te staan, terwijl u zelf niks met de betreffende acties te maken had. Dieven van identiteit hebben vaak vrij spel omdat het een relatief onbekend fenomeen is. Wilt u uw identiteit beschermen? Dan is een RFID cover en dus kiezen voor RFID bescherming echt aan te raden. Mensen in functie beschermen hun ID-kaart vaak standaard via RFID bescherming, maar het is voor iedereen een aanrader.

Verschillende soorten pasjes bij RFID bescherming

De beschermhoezen bij RFID bescherming zijn verkrijgbaar voor verschillende soorten pasjes. Welke pasjes wilt u kwijt in de RFID cover? Veel pasjes hebben hetzelfde formaat. Het is pas wanneer u bijvoorbeeld een afwijkend formaat zoals een paspoort wil beschermen, dat het formaat weer relevant wordt. Een paspoort is groter dan de andere soorten pasjes en vraagt daarom om een grotere beschermer. Er zijn ook uitvoeringen die zowel het paspoort als een aantal andere pasjes beschermt, er is ook een model dat enkel uw paspoort beschermt. Vaak kiezen mensen bij RFID bescherming ook voor zowel de simpele paspoortbeschermhoes als voor het standaard formaat, omdat ze hun paspoort niet elke dag bij zich hoeven te hebben maar de andere pasjes wel. Wilt u bij RFID bescherming geen paspoort of ander groter document kwijt? Kies dan voor gewone pocket RFID bescherming.

RFID bescherming, aantal pasjes

Er zijn ook beschermers beschikbaar voor verschillende hoeveelheden pasjes. Veel uitvoeringen zijn ontworpen om twee pasjes te beschermen. Meestal wordt hierbij gekozen voor een bankkaart en een ID-kaart. Heeft u ook nog een andere pas die u wil beschermen, zoals een creditcard of een OV-kaart? Dan kunt u kiezen voor een model dat drie pasjes houdt. De simpele paspoorthouder houdt logischerwijs één paspoort, maar het model dat ook pasjes houdt is geschikt voor één paspoort en twee pasjes. Wilt u nog meer pasjes beschermen? Dan raden wij aan om meerdere RFID hoesjes aan te schaffen. Op deze manier kunt u alsnog al uw pasjes kwijt zonder dat u telkens een dikke bundel mee moet nemen. Twijfelt u welke pasjes u wil beschermen en welke niet? Pasjes met geld erop zouden prioriteit moeten hebben. Bankkaarten en creditcards zijn de meest interessante passen voor diefstal.

Uiterlijk

Een persoonlijke overweging voor het kopen van RFID bescherming is het uiterlijk van de cover. Logisch, omdat je het hoesje immers elke dag bij u gaat dragen. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Een simpele zwarte hoes met een elegante uitvoering is erg geschikt voor professionele gebruikers. Een openklapbare hoes zodat u de pasjes makkelijk kunt laten zien is handig voor bijvoorbeeld een ID-kaart moet u regelmatig tonen. Een simpel wit model is ook goed. Daarnaast zijn er ook beschermers in de vorm van een RFID portemonnee, RFID tablettas of RFID laptoptas. Kies een product dat bij u past en dat niet al te zeer opvalt: het gaat immers om een stukje bescherming. Wanneer u een heel aantrekkelijk, opvallend RFID hoesje kiest weet iedereen precies van wie de pasjes zijn en wordt het interessanter voor diefstal … en dat wilde u met RFID bescherming juist voorkomen.