Kabels 
Overige Producten 
Account  

Bluetooth Speaker

Bluetooth speakers op batterijen en op netstroom

Wanneer u de bluetooth speaker telkens op een vaste locatie wilt gebruiken of een locatie waar stroom aanwezig is, kunt u een speaker met netstroom voeding gebruiken. Zo hoeft u niet telkens de batterijen te verwisselen of de accu op te laden. Voor locaties zonder stroom, of gewoon meer bewegingsvrijheid, bieden wij draadloze bluetooth speakers met batterijen of accu's aan. Handig om mee te nemen naar het strand of het park. Het opladen van een accu is mogelijk met een (mini of micro) USB kabel, via een computer of met behulp van een USB-lader.

Extra functies

Verschillende bluetooth speakers hebben nog meer functionaliteiten naast het streamen van uw eigen audio naar de luidspreker. Zo zijn er ook speakers met FM radio. Als u even iets anders wilt horen dan uw eigen playlist, of u heeft geen apparaat bij u waar muziek op staat, kunt u zo uw favoriete radiostations luisteren. Wanneer u uw speaker wilt meenemen naar het strand of het zwemband, kunt u het beste een waterdichte Bluetooth speaker gebruiken. Deze werken niet onder water, maar bieden wel bescherming tegen opspattend water. Dat is uiteraard ook handig, wanneer u een wandeltocht maakt door de regen. Dankzij de NFC-verbinding die door veel apparaten wordt ondersteund, maakt u snel contact met de speaker. Deze Near Field Communication maakt het mogelijk om in een oogwenk verbinding te maken.

Bluetooth ontvangers en adapters

Heeft u al een audio-installatie, die u graag wilt gebruiken als draadloze Bluetooth speaker? Door met een kabel een Bluetooth ontvanger aan te sluiten op een audio-installatie, een actieve luidspreker of een headset, kunt u uw smartphone of tablet gebruiken om audio hiernaar te versturen. Als u niet via uw smartphone of tablet wilt of kunt versturen, dan kan dit ook via een laptop of pc. Veel computers hebben echter geen ingebouwde ondersteuning voor het maken van een Bluetooth-verbinding. In dat geval kunt u gebruikmaken van een Bluetooth USB adapter. Deze sluit u aan via de USB-poort, waarna u eenvoudig uw audio kunt streamen.

Bluetooth speaker kopen

Een Bluetooth speaker koopt u online via Allekabels. Heeft u een keuze kunnen maken? Voor 22 uur besteld, morgen al in huis. Nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Op werkdagen schriftelijk en telefonisch bereikbaar tot 21:00 en het gehele weekend schriftelijk!

Klantenservice & Informatie