Overige Producten 
Kabels 
Account  

Kinderlamp

Een kinderlamp voor in het stopcontact

Een nachtlamp kan rechtstreeks in het stopcontact gestoken worden. Eventueel kan het lampje de hele nacht blijven branden. Vergeleken met een grote lamp geeft de nachtlamp minder licht. Ondanks dat het licht minder fel is, voelt uw kindje zich veilig met een kinderlamp als nachtlampje. Als u een kinderlamp voor in het stopcontact gaat uitzoeken, dan kunt u kiezen uit heel veel vaak vrolijke designs. De lampenkap is voorzien van bekende figuren en past helemaal in de stijl van de kinderkamer. Eventueel kan uw kindje u ook helpen om een nieuwe kinderlamp uit te zoeken. U kan uw kindje zo voorbereiden dat het straks minder eng wordt met een stoere kinderkamer lamp. Eventueel kan u ook letten op het stroomverbruik van de kinderlamp. Vooral als de verlichting de hele nacht blijft handen is dit prettig om te weten. U kunt eventueel extra geld besparen door te kiezen voor LED verlichting. LED verlichting geeft met een laag wattage al een hoop licht en verbruikt minder stroom. Dit is een mooi alternatief voor de standaard halogeenlamp.

Nachtlamp op een batterij

Heeft u geen stroompunt in de buurt van het kinderbedje? Een kinderlamp op een batterij is dan een prima alternatief. De verlichting bij het bedje blijft de hele nacht branden zelfs als er een stroomstoring is. Voor uzelf kan de kinderlamp prettig zijn als u een pasgeboren baby heeft. In het donker kan het immers vrij lastig zijn om bijvoorbeeld de speen te vinden. Aan de andere kant wil u ook niet de grote lamp aandoen. Een kleine kinderkamer lamp op een batterij is een mooi alternatief om aan te schaffen. Vergeet alleen niet om altijd reservebatterijen in huis te halen. U voorkomt zo een huilpartij als er ineens geen verlichting meer is. Bij elke kinderlamp staat aangegeven welke batterijen erin gaan. U weet direct welke batterijen u voortaan standaard in huis moet halen voor de kinderkamer verlichting. Net als de wandlampen is deze lamp verkrijgbaar in verschillende designs.

Een kinderlamp voor aan het plafond

Een kinderlamp plafond mag best een eye-catcher van de kinderkamer worden. Er zijn verschillende plafondlampen verkrijgbaar voor de babykamer. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een hangende kinderkamer lamp met verschillende figuurtjes erin. Of voor een lamp die tegen het plafond aan gemonteerd is. Het is belangrijk dat een plafondlamp genoeg licht geeft om de complete kamer te verlichten. Voor sfeerverlichting gebruikt u de kleine nachtlampen. Alleen hoe weet u vooraf dat de kinderkamer lamp voldoende licht geeft? De lichtsterkte staat uitgedrukt in lumen. Vroeger werd de lichtsterkte uitgedrukt in watt, maar door de komst van LED is dit niet meer realistisch. Toch rekenen we nog om naar watt. Een lamp van 15 watt geeft een opbrengst van 100 tot 150 lumen. Voor een kinderkamer zou 40 watt voldoende zijn. Dit komt neer op een plafondlamp van 400 tot 500 lumen. Eventueel kunt u overwegen om direct te kiezen voor een kinderlamp op LED. U bespaart met LED op jaarbasis flink wat stroom als u de kinderen naar bed brengt.

Verlichting voor de babykamer uitzoeken

Een babykamer is pas echt af als er een mooie plafondlamp hangt. U kan een kinderlamp voor babykamer in dezelfde stijl als het kamertje aanschaffen. Als u bijvoorbeeld gekozen heeft voor een bepaald thema, dan kan u dit doorvoeren in de verlichting. In het begin gaat de verlichting nog regelmatig aan. Bijvoorbeeld als u een voeding wil geven. Het is fijn als u bij een voeding voldoende licht heeft. Voor een babykamer wordt het advies gegeven om een plafondlamp met een grote diameter te kiezen. Dankzij een extra grote diameter wordt de volledige kamer verlicht. Bent u van plan om naast de plafondlamp nog andere verlichting in de babykamer te plaatsen? U hoeft niet perse een extra grote kinderlamp te plaatsen. U kan er ook eenvoudig voor kiezen om een wandlamp in het stopcontact te stoppen. Een stopcontactlamp geeft bescheiden licht en kan als extra verlichting bijschijnen in de babykamer.

Kinderlamp met sensor

Een kinderkamer lamp hoeft natuurlijk niet de hele nacht te branden. Dit kost al snel een hoop stroom en dat is aan de dure kant. Naast dat het niet hoeft is het wel fijn als er licht is enkel wanneer het nodig is. Bijvoorbeeld als uw kindje wakker wordt en uit bed kruipt. Of als u zelf de kamer inkomt en u iets zoekt zonder dat u direct het grote licht wil aandoen. Online kan u een kinderlamp bestellen met bewegingssensor. Op het moment dat u de kamer binnenkomt gaat de lamp aan, maar ook als uw kindje uit bed kruipt. Het voordeel van een kinderlamp met sensor is dat u minder stroom gebruikt. U hoeft niet de hele nacht een lampje aan te laten. De lamp gaat aan op het moment dat u deze nodig heeft. Bent u bezig met de inrichting van de kinderkamer? Bestel een kinderlamp met sensor in de dezelfde stijl als de kinderkamer. U heeft zo een mooi geheel en u bespaart een hoop geld op de stroomkosten.

Uw kinderlamp online kopen

Een kinderlamp koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over de verlichting of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie