Kabels 
Overige Producten 
Account  

Samsung Galaxy S4 mini

Samsung Galaxy S4 mini specificaties

Met een afmeting van 12,46 x 6,13 x 0,89 centimeter mag deze smartphone met recht de titel ‘mini’ voeren. De handzame telefoon is voorzien van het besturingssysteem Android en heeft een Super AMOLED touchscreen met Corning Gorilla Glass 2. Dit type glas zorgt voor extra bescherming van uw beeldscherm. Apps en programma’s kunnen snel worden geopend met behulp van de 1.7 GHz Dual-core processor in samenwerking met 1,5 GB RAM werkgeheugen. De Samsung Galaxy S4 mini wordt standaard geleverd met een opslagcapaciteit van 8 GB. Het opslaggeheugen van dit toestel is uit te breiden tot maar liefst 64 GB met behulp van een daarvoor geschikte microSD kaart. De Samsung Galaxy S4 mini beschikt over Bluetooth 4.0. Hiermee kunt u uw smartphone draadloos verbinden met een handsfree set, een draadloze luidspreker of andere bluetooth accessoires. Deze smartphone beschikt verder over twee camera’s. De camera aan de voorkant is handig voor beeldbellen en selfies met een resolutie van 1,9 megapixel. De hoofdcamera aan de achterkant heeft een resolutie van 8,0 megapixel en maakt gebruik van een LED-lamp als flitser.

Accessoires voor de Samsung Galaxy S4 mini

Een Samsung Galaxy S4 mini kan gebruikt worden in combinatie met veel verschillende accessoires. Zoals gezegd kan de telefoon gebruik maken van bluetooth waarmee deze Samsung smartphone uit de S-reeks met een handsfree set of met een draadloze luidspreker verbonden kan worden. Geen gedoe meer met in de knoop geraakte kabeltjes. Wilt u de smartphone in de auto gebruiken en heeft u een handsfree carkit? Dan kunt u de telefoon ook hiermee koppelen door middel van bluetooth. Het is dan wel zo handig om een autohouder voor uw Samsung Galaxy S4 mini aan te schaffen. Hiermee kunt u de smartphone binnen uw bereik plaatsen zodat u het toestel ook als navigatiesysteem kunt gebruiken. Voor het opladen van de Samsung Galaxy S4 mini zijn er adapters te koop die u in combinatie met de bijgeleverde kabel van de Samsung Galaxy S4 mini kunt gebruiken in uw 12 volt aansluiting van de auto.

Kabels en toebehoren

Standaard wordt er bij de Samsung Galaxy S4 mini een kabel geleverd waarmee u de smartphone kunt opladen. Met deze micro USB 2.0 kabel kunt u ook gegevens zoals foto’s en video’s naar uw computer of een externe harde schijf kopiëren en vice versa. Voor de Samsung Galaxy S4 mini zijn er kabels te koop die langer zijn dan de standaard kabel die bij het toestel geleverd wordt. Ook kunt u een kabel aanschaffen als extra oplaadkabel. Altijd handig om een reserve kabel in de auto te hebben liggen. U krijgt ook standaard een USB lader (adapter) bij uw Samsung Galaxy S4 mini. Als u geen stopcontact in de buurt heeft, sluit u de kabel zonder adapter aan op een USB-aansluiting, bijvoorbeeld op een laptop. Wilt u gelijktijdig een tablet en uw Samsung Galaxy S4 mini opladen? Koop dan een adapter met twee USB-aansluitingen. Zo gebruikt u één stopcontact, maar laadt u twee apparaten op.

Samsung Galaxy S4 mini hoesje

Naast accessoires en ander toebehoren om het gebruik gemakkelijker te maken, is het ook verstandig om de telefoon wat extra bescherming te bieden. Het zou zonde zijn als uw telefoon snel beschadigd. Als u veel fysiek werk verricht of als u wel eens iets uit uw handen laat vallen, dan is de kans groot dat ook uw Samsung Galaxy S4 mini beschadigd. Het is natuurlijk nooit helemaal te voorkomen dat de smartphone beschadigd maar u kunt de smartphone wel beschermen. Door het gebruik van een Samsung Galaxy S4 mini hoesje verkleint u de kans op krassen en andere beschadigingen. Met een hoesje is de kans in ieder geval groter dat het scherm langere tijd onbeschadigd blijft. Een hoesje voor uw Samsung Galaxy S4 mini hoeft geen grote uitgave te zijn, vooral als u de prijs vergelijkt met een eventuele reparatie van een scherm voor een Samsung Galaxy S4 mini.

Tips voor kopen van accessoires

Het is handig om bij het kopen van Samsung Galaxy S4 mini accessoires een aantal zaken in gedachten te houden. Zoals eerder gezegd kunt u zonder problemen een langere of een andere micro USB 2.0 kabel aanschaffen. Schaft u een telefoonhouder voor in de auto aan of een telefoonhoesje voor uw Samsung Galaxy S4 mini? Zorg er dan voor dat deze ook geschikt zijn voor het formaat en voor deze Samsung smartphone uit de Galaxy S-reeks zelf. Het kan zijn dat u een telefoonhoesje vindt en dat deze perfect past. Waar u hierbij ook op moet letten is de aansluiting van de stroom- of audiokabel. Het zou zonde zijn als u een beschermhoesje koopt waarbij de gaatjes op een verkeerde plek zitten. Aan te raden is om accessoires te kopen die specifiek zijn afgestemd op de Samsung Galaxy S4 mini. Koop ook een telefoonhouder op functionaliteit en niet op design. De Samsung Galaxy S4 mini moet er immers wel in passen. Zorg er dus voor dat u accessoires en toebehoren koopt die ook zichtbaar geschikt zijn voor een Samsung Galaxy S4 mini.

Uw Samsung Galaxy S4 mini accessoires online kopen

Accessoires voor de Samsung Galaxy S4 mini koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over de accessoires van de Samsung Galaxy S4 mini of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.