Overige Producten 
Kabels 
Account  

Marmitek

Marmitek koppelt uw telefoon aan uw muziekinstallatie

Met Bluetooth muziekontvangers zoals de Marmitek boomboom maakt u uw audio installatie geschikt om muziek via Bluetooth te ontvangen. Het kastje ontvangt muziek van iedere telefoon, tablet of computer met Bluetooth. U plugt de Bluetooth muziekontvanger in uw Hi-fi installatie en hij ontvangt de muziek van uw smartphone of tablet. Ook zijn er combinaties van een bluetooth ontvanger en een digitale versterker. Dit maakt het mogelijk om uw passieve luidsprekers te hergebruiken bijvoorbeeld in de keuken, badkamer of outdoor. Kijk even op de betreffende productpagina’s of de Bluetooth ontvanger geschikt is voor meerdere gebruikers én beschikt over NFC. Dit betekent dat hij direct koppelt als u uw smartphone of tablet erlangs beweegt, mits uw telefoon of tablet dit ondersteunt.

Marmitek speakers en koptelefoons

Er zijn diverse Marmitekmodellen met speakers aan boord. Door de geringe afmetingen zijn ze overal mee naar toe te nemen. De oplaadbare accu zorgt voor meer dan 5 uur inzetbaarheid. U kunt tot 8 apparaten koppelen, bij het inschakelen wordt met het laatst gekoppelde apparaat verbinding gemaakt. Een extra aux ingang is aan boord voor gebruik van MP3 spelers zonder Bluetooth. Sommige modellen zijn waterdicht, schok- en stofbestendig en blijven zelfs op water drijven. Ook zijn er draadloze Bluetooth hoofdtelefoons. Hiermee kunt u volledig draadloos genieten van de muziek op uw smartphone of tablet. Uiteraard werken deze ook met PC’s en laptops, als deze maar Bluetooth ondersteunen.

Bluetooth

De draadloze verbinding van de meeste Marmitek producten gebeurt niet zoals bij een draadloze router via wifi of via infrarood licht (IrDA) maar via bluetooth (radiogolven). Bluetooth heeft een paar typische kenmerken. Het bereik van draadloos infrarood is kort en ligt ergens tussen 1 en maximaal 5 meter. Een bluetooth verbinding kent echter een bereik van tussen 10 en 15 meter. Draadloos infrarood vereist verder een directe zichtlijn tussen de communicerende apparaten. Bluetooth kent deze beperking niet omdat het radiogolven in plaats van lichtgolven gebruikt. U kunt uw Marmitek product dus ook prima in een minder ideale positie gebruiken. Voor wat betreft de overdrachtssnelheid is er niet echt een verschil: de meest voorkomende effectieve snelheid voor beide technologieën is ongeveer 3 Mbps.

Schakelaars en verlengers

Niet alle Marmitek producten maken gebruik van Bluetooth. Zo heeft Allekabels een Marmitek infrarood verlenger in haar assortiment. Hiermee kunt u uw A/V apparatuur bedienen, terwijl deze in een afgesloten kast, uit het zicht of in een andere ruimte staat. Verder heeft Marmitek ook op afstand bedienbare HDMI schakelaars. Hiermee sluit u meerdere HDMI apparaten gelijktijdig aan op bijvoorbeeld uw TV. Op elke afzonderlijke productpagina staan alle gegevens die u zoekt duidelijk en overzichtelijk vermeld.

Uw Marmitek product kopen

Marmitek koopt u online bij Allekabels. Of u nu speakers of andere Marmitek producten zoekt, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een Marmitek product of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie