Overige Producten 
Kabels 
Account  

Aten

HDMI over Cat5e/6 A/V Receiver Deze HDMI-ontvanger VE800AR versterkt het HDMI-signaal tot 60 meter van de bron via een een enkele Cat5e-kabel en een zender. ATENs. De DDC-poort maakt het gebruik van de display-EDID mogelijk door het eenvoudig aansluiten van een andere Cat5e-kabel. De VE800A ondersteunt HDMI-functies zoals 3D en Deep Color, voor een perfecte beeldbeleving.

Met ATEN EDID-technologie voor de overdracht via een Cat5e-kabel;
Verlenging van 1080p met 40 m; Verlenging van 1080i (HDTV) met 60 m;
Uitstekende videokwaliteit - 1920 x 1200, tot 1080p;
HDMI (3D, Deep Color); Compatibel met HDCP;
Ondersteunt Dolby True HD en DTS HD Master Audio;
8-segments equalizer-aanpassingsschakelaar voor het optimaliseren van de beeldkwaliteit;
DDC-compatibel.
€ 64,95
2-poorts VGA-audio/video-switch Met de VS0201 2-poorts VGA-switch met audio is het mogelijk om twee audio/video-broncomputers aan te sluiten op een enkele monitor of projector met volledige audio, en snel te wisselen tussen de gebruikte apparaten.

VS0201 ingebouwde bi-directionele RS-232 seriële poort voor high-end systeembeheer, en geavanceerd RS-232-beheer. Met de mogelijkheid om high-end seriële beheerapparaten via RS-232-opdrachten te gebruiken is de VS0201 in staat om bestuurd te worden door secundaire systemen met geavanceerde functies zoals; poortwisseling, automatische wisseling, vergrendeling van de drukknoppen op het frontpaneel en Power on-detectie.

De VS0201 is perfect voor gebruik in de vergaderruimte, mediaruimtes, klaslokalen, of welke presentatieomgeving dan ook waarbij meerdere audio-/videobronnen toegankelijk moeten kunnen zijn op een e...
€ 69,95
4-Port HDMI CAT5e/6 Splitter De ATEN VS1804T HDMI Over Cat 5-splitter is de snelste en meest efficiënte manier om HDMI-multimedia-inhoud en HDCP-informatie naar vier beeldschermen te sturen.

De VS1804T is een punt-naar-multipuntsysteem voor de overdracht van HD-beeld en -geluid en stuurt multimedia-inhoud via Cat 5e-kabels in real-time van HDMI-apparaten naar HDMI-weergaveapparaten. Dankzij de overdracht over UTP-kabel kan de afstand tussen de bron en de weergaveapparaten tot 60m bedragen.

De VS1804T-oplossing is ideaal voor elke installatie waarin HDMI-inhoud naar meerdere bestemmingen moet worden geleverd, zoals:
• Digital Signage in een winkel of op een vakbeurs
• Informatie verspreiden op openbare plaatsen (nieuws, vluchttijden van vliegtuigen, dienstregeling voor treinen, aankomst-/vertrekinformatie)
• Bij spor...
€ 413,06
Klantenservice & Informatie