Overige Producten 
Kabels 
Account  

Allessnijder

Veelzijdigheid van de snijmachine

De snijmachines in ons assortiment heten niet voor niets een allessnijder. Dit betekent dat u alle ingrediënten voor uw gerechten met deze snijmachine kunt snijden. U stelt hierbij zelf de snijdikte in en deze keukenmachines doen de rest. Van flinterdun tot een centimeter, wat u maar wilt. Wanneer u overweegt een snijmachine aan te schaffen, let u dan op het volgende. Ten eerste is de intensiteit van gebruik bepalend voor het type snijmachine dat u koopt. Daarnaast bepaalt u van welk materiaal de allessnijder gemaakt moet zijn, evenals het motorvermogen. Stel, u gebruikt met grote regelmaat uw snijmachine dan is het verstandig een overeenkomstige behuizing en motor te kiezen. Ook is het verstandig om een snijmachine te kopen die aansluit bij hetgeen u er mee wilt snijden. Wanneer u bijvoorbeeld veelvuldig vlees snijdt, dan raden wij u aan een snijmachine te kopen die daar speciaal op is gericht. Dezelfde veelzijdigheid in keuze treft u in onze keukenmachines voor brood, groente, fruit en tal van andere voedingsmiddelen.

Snijmachine voor uw vleeswaren

Met een vleessnijmachine snijdt u met het grootste gemak allerlei vleeswaren. Denkt u hierbij aan dikke plakken ham, maar tegelijkertijd flinterdunne plakjes carpaccio. Kortom met een snijmachine vleeswaren weet u altijd de juiste dikte van uw vleessoort te snijden. Kenmerkend voor vleessnijmachines zijn de gladde messen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld broodsnijmachines die een gekarteld mes hebben. In ons assortiment vindt u onder meer een metalen allessnijder die is voorzien van een aluminium behuizing voor motorhuisvesting. Ze hebben een groot roestvrijstalen mes dat universeel getand is. De geleiderail en de geleideplaat zijn van metaal en er zit een voedselgrip op met vingerbescherming. Overal is aan gedacht om uw gebruiksgemak te optimaliseren. Zo is er een traploos instelbare snijmaat van 0 tot maar liefst 15 millimeter. Ook heeft deze snijmachine een kantelbare ondersteunende tafel met roestvrijstalen inzetstuk. Doordat deze tafel kantelbaar is, kunt u het eenvoudig reinigen. Dit doet echter niets af aan de stabiliteit.

Multifunctionele broodsnijmachine, de allessnijder

Vindt u versgebakken brood ook zo lekker? Dan weet u ongetwijfeld dat het snijden van een sneetje hiervan een lastige opgave kan zijn. Natuurlijk hebben we hiervoor dé oplossing. Met onze snijmachine brood namelijk behoort dit voorgoed tot de verleden tijd. Een broodsnijmachine laat u moeiteloos en zonder ook maar enige krachtinspanning de meest perfecte sneetjes brood snijden. U stelt zelf de gewenste dikte in op de broodsnijmachine. Hierdoor krijgen alle sneetjes brood precies dezelfde dikte. Een broodsnijmachine is dan ook ideaal wanneer u graag zelf uw brood bakt of wanneer u brood wilt snijden dat u bij de bakker koopt of in de supermarkt. In tegenstelling tot een vleessnijmachine bijvoorbeeld, hebben broodsnijmachines gekartelde messen. Hiermee snijdt deze snijmachine moeiteloos door de harde korst om vervolgens de zachte binnenzijde volledig intact te laten. Het resultaat? De perfecte boterham om heerlijk van te genieten. Daarnaast kunt u behalve brood nog veel meer voedingsmiddelen met deze snijmachine snijden. Denkt u hierbij aan het snijden van groente en fruit en ook sommige vleeswaren. Een broodsnijmachine is een ware allessnijder.

Snijmachine voor groente en fruit

Snijdt u vooral veel groente en fruit? Met onze snijmachine groente en fruit is het snijden ervan een peulenschil. U snijdt met de allessnijder de groente in no time tot reepjes, blokjes, staafjes en schijven. En of u nu vaste of zachte groentesoorten wilt snijden, alles wordt even eenvoudig en hygiënisch vormgegeven. Ditzelfde geldt voor het snijden van fruit. Met deze snijmachine snijdt u zonder ook maar enige moeite al het reguliere fruit. Bovendien zijn de snijmachines in ons assortiment ook geschikt voor het snijden van gekonfijt of gesuikerd fruit. Al uw fruit in een handomdraai gesneden in blokjes, schijfjes en reepjes, ideaal toch? U kunt hierbij uitstekend voor een snijmachine van kunststof kiezen. De messen zijn gepolijst of van roestvrijstaal waarin u kunt kiezen voor diverse diameters, variërend van 170 tot 190 millimeter. Daarnaast heeft onze snijmachine voor groente- en fruitsoorten een handige opvangbak en afneembare sleeden. De allessnijder is verder voorzien van een veiligheids-, moment- en permanente schakelaar.

De snijmachines van Allekabels

Allekabels biedt veel meer dan alleen kabels en de multifunctionele snijmachine en allessnijder is daar een uitgelezen voorbeeld van. Vleessnijmachines, broodsnijmachines en groente- en fruitsnijmachines, niets ontbreekt. Wanneer u graag in de keuken vertoeft kunt u zichzelf geen groter plezier doen. Zonder ook maar enige krachtinspanning snijdt u eenvoudig en snel uw vleeswaren in gewenste plakjes, uw brood in perfecte sneetjes en uw groente en fruit in allerlei verschillende vormen. Bovendien zijn al onze keukenmachines van hoogstaande kwaliteit en in diverse behuizingsmaterialen en kleuren leverbaar. Hierdoor passen ze in ieder keukeninterieur. Twijfelt u welke snijmachine voor u het meest geschikt is? Geen zorgen. Bij Allekabels staan onze specialisten 7 dagen per week voor u klaar. Zij weten als experts op het gebied van keukenapparatuur precies welke allessnijder uw kook- en bakbeleving perfect aanvult. Belt u ons daarom geheel vrijblijvend op 045 571 7001, of stuur ons een e-mail voor meer informatie. Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur, met uitzondering van de feestdagen.

Klantenservice & Informatie