Overige Producten 
Kabels 
Account  

Kerstkrans

Kerstkrans verlichting voor binnen en buiten

Het zal u niet zijn ontgaan: de kerstsfeer is booming. Met kerstkrans verlichting kunt u dat kerstgevoel versterken. Zo kunt u er één of meer voor uw deur of raam hangen, maar u kunt ook kiezen voor een ander model, bijvoorbeeld voor op tafel. Een krans kunt u soms zowel gebruiken als deurkrans én/of als tafelkrans. Een deurkrans is een kerstkrans buiten aan de voordeur, de achterdeur of de tuinpoort. Kerstkrans verlichting werkt ofwel op batterijen ofwel op netstroom. Wilt u een kerstkrans met verlichting buiten op de netstroom aansluiten, dan gebruikt u een stekkerdoos die geschikt is voor buitengebruik.

Kerstkrans met verlichting

Een kerstkrans met verlichting biedt een sfeervolle manier om uw woning te decoreren tijdens de feestdagen. Alle kransen in ons assortiment zijn dan ook voorzien van lampjes. Een voordeel van een kerstkrans met verlichting LED, is dat deze zuiniger is dan gloeilampen, waardoor ze goedkoper zijn in verbruik. Voor kerstkransjes die u vele uren laat branden, bieden LED lampjes daarom een geschikt type licht. Een voordeel van gloeilampen daarentegen is dat ze altijd dimbaar zijn, terwijl dit niet voor elk type LED lamp geldt. LED kerstkransjes bieden tijdens de koude decembermaanden verder vooral een warm ogende decoratie voor zowel binnen als buiten. Daarbij hebben ze echter geen warmteontwikkeling, wat ze nog eens extra veilig maakt voor u, uw gezin en voor uw bezoekers. LED is energiezuinig, heeft meer branduren en gaat toch langer mee. Deze verlichting is daarmee bijzonder zuinig. Dit is erg geschikt voor verlichting die de hele dag aan staat, bijvoorbeeld in zakelijke omgevingen zoals winkels en horeca.

Verlichte kerstdecoratie en voeding

Als u uw kerstkrans binnen op een vaste plek wilt gebruiken in de buurt van een stopcontact, kunt u gewoon een krans op netvoeding gebruiken. Maar als u uw kerstkransen regelmatig wilt verplaatsen of als u geen kabels in het zicht wilt hebben, kunt u bij ons terecht voor kerstkransjes op batterijen. Ook hier bieden wij een divers assortiment aan. U kunt een krans gebruiken als decoratieverlichting, bijvoorbeeld op tafel of voor het raam als sfeerverlichting.

Wat zijn kerstkleuren?

Kerstkransjes kunt u in verschillende kleuren vinden, altijd voorzien van witte lampjes. Veel kransjes zijn traditioneel groen, in de kleur van dennentakken. Deze zijn dan versierd met bijvoorbeeld kerstballen in rood, wit of goud. Ook kransen in een heel andere kleur kunt u vinden bij Allekabels. Rood als de kerstman of wit als sneeuw, altijd wel passend in de typische kerstsfeer. Het ligt er dus maar aan wat u precies zoekt. Wilt u meer natuurlijke of traditionele kerstverlichting? Kies dan onze verlichte kransen in verschillende kleuren. Kleuren als zilver en goud doen het tegenwoordig goed, maar de krans in groen is natuurlijk de klassieker. Maar eigenlijk zijn alle kleuren ok, het ligt er immers maar aan waar uw persoonlijke voorkeur naar uit gaat. Wij hebben het in ieder geval zeker in ons assortiment.

Uw kerstkrans online kopen

Een krans koopt u online bij Allekabels. Voor kerstkrans verlichting binnen of voor een specifiek decoratief model, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u uw krans morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een product of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie