Kerstkrans

Kerstkrans voor binnen en buiten

Langzaam maar zeker veranderen traditionele feestdagen zoals Kerst. Ze transformeren van het soms introverte, klassieke feest naar een periode die ook wat uitbundiger mag worden gevierd én vormgegeven. Het zal u dan ook beslist niet zijn ontgaan: Kerst is de laatste jaren booming. Met een kerstkrans kunt u dat kerstgevoel versterken. Zo kunt u er één of meer voor uw deur of raam hangen, maar u kunt ook kiezen voor een ander model, bijvoorbeeld voor op tafel. Een krans kunt u soms zowel gebruiken als deurkrans én/of als tafelkrans. Een deurkrans is een krans buiten aan de voordeur, de achterdeur of de tuinpoort. Een kerstkrans met verlichting werkt ofwel op batterijen ofwel op netstroom. Wilt u een kerstkrans met verlichting buiten op de netstroom aansluiten, dan gebruikt u een stekkerdoos die geschikt is voor buitengebruik. Ondanks de toename van al dat licht, kunt u ook met een krans prima inspelen op de duurzaamheidstrend. Veel van onze modellen kerstkrans werken met duurzame led technologie.

Kerstkrans voor elke omgeving

Een kerstkrans biedt een eenvoudige, maar altijd sfeervolle manier om uw woning te decoreren tijdens de feestdagen. Diverse kransen in ons assortiment zijn dan al dan niet voorzien van lampjes. Kransen met lampjes geven natuurlijk in de donkere avonden een extra sfeer. Heeft u een krans zonder lampjes, dan vallen ze ’s avonds ook niet op. Maar u hoeft dan ook niet met snoeren aan de slag om zo onopvallend mogelijk de kabel vanaf het stopcontact naar de krans te laten lopen om te zorgen dat de lampjes gaan branden. Welke soort kerstkrans u ook heeft, u kunt deze op verschillende manieren toepassen in en om uw huis. Buiten kan deze aan de voordeur, achterdeur, schutting, muur of boom gehangen worden. Binnen kan de krans hangen aan een tussendeur of plafond, voor het raam of u kunt een kerstkrans ook op tafel leggen. Op tafel heeft u dan ook nog de mogelijkheid om de binnenste ruimte nog extra te voorzien van decoratie, zoals kerstballen, kaarsen of dennenappels die het geheel af maken. Kerstkransjes bieden tijdens de koude decembermaanden verder vooral een warm ogende decoratie voor zowel binnen als buiten.

Krans extra kerstdecoratie

Nog niet zo lang geleden was er in elk huis of werkplek meestal maar één plek waar de kerstsfeer werd getoond. Dat was vrijwel steeds rond de kerstboom. Inmiddels is het gebruikelijk om die typische sfeer op meerdere plekken te tonen. Overal versierde bomen neerzetten ziet echter niet uit en werkt eerder averechts. Meer kleine kerstattributen op diverse plekken installeren zoals kerstkransen, bieden dan een betere oplossing. Als u uw kerstkrans binnen op een vaste plek wilt gebruiken in de buurt van een stopcontact, kunt u gewoon een krans op netvoeding gebruiken. Maar als u uw kerstkransen regelmatig wilt verplaatsen of als u geen kabels in het zicht wilt hebben, kunt u bij ons terecht voor kransjes op batterijen. Ook hier bieden wij een divers assortiment aan. U kunt een kerstkrans met lampjes ook gebruiken als bescheiden decoratieverlichting, bijvoorbeeld op tafel of voor het raam als sfeer.

Vormen en kleuren typisch voor Kerst

Niet elke krans is een kerstkrans, er zijn wel wat dingen die typisch voor Kerst zijn. Een kerstkrans kunt u in verschillende kleuren vinden, meestal voorzien van linten en kerstballen. Veel kransjes zijn traditioneel groen, in de kleur van dennentakken. Deze zijn dan versierd met bijvoorbeeld kerstballen in rood, wit of goud. Ook kransen in een heel andere kleur kunt u vinden bij Allekabels. Rood als de kerstman of wit als sneeuw, altijd wel passend in de typische kerstsfeer. Het ligt er dus maar aan wat u precies zoekt. Wilt u meer natuurlijke of traditionele kerstkransen? Kies dan onze kransen in verschillende kleuren. Kleuren als zilver en goud doen het tegenwoordig goed, maar de krans in groen is natuurlijk de klassieker. Maar eigenlijk zijn alle kleuren een optie, het ligt er immers maar aan waar uw persoonlijke voorkeur naar uit gaat. Wij hebben het in ieder geval zeker in ons assortiment. Ziet u een afwijkende krans die u bevalt, kijk dan zeker ook in ons verdere kerstassortiment om bijpassende kerstsfeeraccessoires te vinden.

Uw kerstkrans kopen online

Een kerstkrans kopen doet u online bij Allekabels. Voor een kerstkrans binnen of voor een specifiek decoratief model, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u uw kerstkrans morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een product of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt. Heeft u vragen over aanvullende kerstaccessoires in het recente kerstassortiment die u niet (meer) kunt vinden op onze website of via onze zoekmachine, kunt u hierover altijd contact opnemen.

Klantenservice & Informatie