Overige Producten 
Kabels 
Account  
Clusterverlichting

Kerst clusterverlichting kopen, waar moet u op letten?

Omdat het bij clusterverlichting steeds gaat om grote hoeveelheden lampjes in of rondom een kerstdecoratie of ander object, kunt u er alle kanten mee op. Het assortiment is dan ook bijzonder divers. Het ligt er maar net aan welk effect u wil bereiken en waar u met uw kerst clusterverlichting naar toe wil. Dat laatste moet u letterlijk zien, omdat u dit type verlichting in principe echt overal kunt toepassen. Toch is niet alle clusterverlichting voor elke willekeurige plek binnen of buiten geschikt. Voor op een tafel of dressoir heeft u bijvoorbeeld toch iets andere verlichting nodig qua formaat en vorm dan wanneer u uw hele huis of tuin van verlichting wil voorzien. Beide mogelijkheden vormen trouwens geen probleem, we hebben dit soort kerstverlichting in alle maten en uitvoeringen. Clusterverlichting kerst buiten in (grote) struiken en bomen functioneert bijvoorbeeld prima. Ook uw dakgoten kunt u met gemak voorzien van dit type kerstverlichting. Zoekt u een groot formaat kerstverlichting, dan is dit een goede optie. Gezien het energieverbruik van al deze lampjes samen wordt er vrijwel altijd gekozen voor de meest duurzame variant en dat is led clusterverlichting kerst.

LED clusterverlichting kerst, duurzame optie

Vrijwel al onze kerst clusterverlichting is voorzien van LED cluster verlichting. Kerst clusterverlichting LED is het meest energie zuinige type kerstverlichting. U bespaart vele euro’s op uw energierekening met deze verlichting. Sterker nog, zonder LED technologie zou elke verlichting met dit forse aantal lampjes qua energiekosten wellicht niet interessant voor de meeste consumenten. Een ander groot voordeel naast het kostenaspect is dat deze kerstverlichting niet warm wordt. Dat is veiliger wanneer u de kerstverlichting een flink aantal uren laat branden in bijvoorbeeld de kerstboom thuis of in een etalage op het werk. LED clusterverlichting heeft nog meer voordelen zoals een erg lange levensduur, waardoor u heel wat jaren kan genieten van uw kerstverlichting. Ten slotte: ook de kleurkeuze is reuze. Was vroeger de meeste LED kerstverlichting zonder uitzondering koud wit, dit is tegenwoordig geen punt meer. Warm wit LED clusterverlichting of multicolor cluster verlichting vindt u gewoon terug in ons grote assortiment kerstverlichting.

Kerstverlichting op batterijen of op netstroom

Ondanks het feit dat led clusterverlichting een duurzame keuze is voor wat uw beurs betreft, energie gebruiken doet natuurlijk ook deze variant kerstverlichting toch. Dat betekent dat u ergens een voeding moet plaatsen. Zo’n voeding voor led clusterverlichting kerst kan op diverse manieren plaatsvinden. Of u nu LED clusterverlichting of LED kerstverlichting zoekt: in ons assortiment vindt u zowel cluster kerstverlichting op batterijen als op netstroom. Een voordeel van batterij voeding is dat u de verlichting kunt plaatsen waar u maar wilt, zonder dat u afhankelijk bent van de locaties van stopcontacten en stroomvoorziening. Bijvoorbeeld achter in de tuin, of in de woonkamer waar alle stopcontacten al in gebruik zijn kunt u clusterverlichting kerst buiten op batterijen altijd plaatsen zonder veel gedoe met kabels. Heeft u echter genoeg stopcontacten en wilt u liever geen batterijen verwisselen, dan is verlichting op netstroom ideaal. Dat geldt zowel voor clusterverlichting kerst buiten, maar ook voor de meeste clusterverlichting binnen. Aan u de keuze.

Verlichting met timer binnen en buiten

Kerstverlichting is meestal fijn, maar het kan ook storend zijn. Een verlicht object buiten is leuk om te zien met de kerst, maar ’s nachts hebben uw buren waarschijnlijk graag dat al dat licht niet hun woning naar binnen schijnt. Begrijpelijk, maar van de andere kant bent u naar alle waarschijnlijkheid ook niet genegen om een soort kerstlicht DJ te worden en om de haverklap het licht in- en uit te schakelen. Gelukkig hebben wij daar slimme oplossingen voor. Wilt u graag dat uw led kerst clusterverlichting vanzelf wordt uitgeschakeld na een aantal uren, dan kunt u kiezen voor cluster kerstverlichting met timer. Zo schakelt de kerstverlichting vanzelf uit na zes of negen uur, afhankelijk van wat u instelt. Zo hoeft u niet op te letten of alle kerstverlichting wel uit is geschakeld. Heeft het type of model dat u bevalt en bestellen wilt toevallig standaard geen timer aan boord? Geen probleem: in ons assortiment vindt u ook losse timers. Stel dus zelf uw set led clusterverlichting samen. Gewoon alles in een keer bestellen en u heeft uw complete kerstverlichting in no time in huis.

Uw kerst clusterverlichting online kopen

Kerstverlichting koopt u online bij Allekabels, wij helpen u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over kerst clusterverlichting of over de bezorging van uw kerstverlichting? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u voor de kerst precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie